153

aiddy

преди 14 години

ZABRANETE CHALGATA S ZAKON!!!!!!!

152

Анонимен

преди 14 години

На теслата дръжката...

151

Анонимен

преди 14 години

Който си няма нищо в главата... видял е, че талант няма и решил да стане известен по другия начин. Това е цялата работа!

150

Анонимен

преди 14 години

Статистиката показвала, че голяма част от феновете на поп фолка, са предимно момичета, които бързо могат да бъдат привлечени от един млад, красив и талантлив изпълнител и то само на фолклорни песни......Като гледам как се е барнал и косъм на *** му няма да има ....Откровенни обезкосмени *** !!!

149

-

преди 14 години

аз да попитам - къде изчезнаха истинските български мъже??? Измряха като динозаврите. Ако намерите последния моля пишете, да го сложим в резерват докато е време!

148

АНТИЧАЛГА

преди 14 години

Да знаете, че такива "Цветенца" и "Карамфилчета" ни правят стрхотна реклама... Преди иъвестно време даваха "информационен" филм за "новите" тенденции в българската фолк-музика... Един колега ме дупчи 2 часа с въпроси, ама вярно ли е, ама наистина ли имате такива простотии в България... червих се и се срамувах, най-накрая успях да насоча разговора към кирилицата и православието ... че България е люлка на славянската писменост, а не Чалгаджийски бостан!!!

147

Макаров

преди 14 години

Да го хванеш и да му откъснеш топките на тоя тиквенник ,че и на организаторите.Пошлост и простотия компенсират таланта.Половината фолк певици са платени *** сега изпълзяват на припек *** и извратеняци.Гадняри миризливи.

146

bahmaamu

преди 14 години

e toq ne moje da ne e geitungel!

145

anonimus

преди 14 години

hahahahahaha poshlost i kich v novo izmerenie

144

samodiva

преди 14 години

това че ти го познаваш не е гаранция че е интелигентен . аз обаче както винаги не разбирам кому е нужно това ?Ами я си представете Ансамбъл Филип Кутев например в едно голо изпълнение... оставям ви вие да продължите , знам че фантазията ви е по развинтена и от моята :)

143

Ясен

преди 14 години

Аз приличам на Карамфил Божиков и съм футболист и певец като него. Какво съвпадение. Направо е невероятно!

142

преди 15 години

Българите си падат по футболистчета и спортистчета като мен явно. :D

141

Карамфил е мазен гъз

преди 15 години

как ще му го нафарфоркам на тоди Карамфилчо,направо ще му пръсна трътката.......

140

Насо

преди 15 години

Те това е фолк певец,дибидюс гол!!! Браво,догодина вместо да пеят фолкаджиите може да показват порно на сцената-да се ***! А този Карамфилчо е супер,като от реклама за памперси е...... да ми падне така ще му го нацепя на задна прашка,че учите ще му станат като фарове от ЗИЛ.........

139

ДИМЧО

преди 15 години

те това наричам аз фолклор!!! Чисто порно!!! Всички народни певци голи!!! До година на ПИРИН ФОЛК,предлагам певците да пеят голи!!!! Ь може танцьорите,вместо да си губят времето ,на заден план направо да се ***!!!! БЪЛГАРИО,МАЙКО МИЛА!!!!

138

преди 15 години

Завист! И аз съм красив като него и на мен ми завиждат. Обаче мацките ме харесват и ме желаят!

137

преди 15 години

Той е много добър изпълнител. Има и визия.

136

преди 15 години

Защо завиждате толкова? Потренирайте и вие ще имате такова тяло.

135

8o7p

преди 15 години

Вие му завиждате за визията.

134

преди 15 години

Той е много интелигентен аз го познавам.