29

Упс

преди 1 година

ПРОБЛЕМИТЕ НА БГ ЗАПОЧНАХА КОГАТО БОЖКОВ ВДИГНА САМОЛЕТА ЗА ДУБАЙ, ПОСЛЕ ВДИГНА И ЮМРУКА С ПЛИТКОУМНИТЕ МУ ПОЗИ НА СПАСИТЕЛ, ТЪЙ ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА БГ СЕ НАРИЧАТ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ И ТЕХНИТЕ КУХИ ПРОКСИТА НА ВИСОКИТЕ МЕСТА В БГ.

28

1 брой член на СИК

преди 1 година

На следващите избори - по-силни ще са Възраждане.

27

Анонимен

преди 1 година

То няма демокрация след като червеният фашист кРадев завладя властта!!

26

Додо

преди 1 година

Самият термин "демокрацията" е толкова бит в земята, изнасилван, поругаван и отново изнасилван, че самото му споменаване вече предизвиква смях, съжаление и ярост! Какви ли не чудовищни експерименти и деяния бяха проведени в името на "демокрацията"?!? Господата неолиберални демократи се излюпиха от торта и станаха най-гнасната прослойка във всяко пост-Западно общество! Никой нормален човек не би трябвало да употребява това изтъркано, вмирисанo клише!

25

Демократ

преди 1 година

Демокрацията е най-добрата система, но пpocтите китайци не могат да го разберат това нещо и за това там не се провеждат избори.

24

Анонимен

преди 1 година

В Китай няма демокрация и там не се провеждат избори народа да избира управници. Президента се избира от Партията.

23

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

22

Анонимен

преди 1 година

Ей ся ше видите бате Бойко къв магьосник е!

21

баба мара

преди 1 година

какъв шанс при 40 процента изб активност герб 26 пп 24 кои кого е победилотиваме на нови избори от това нищо не става

20

Анонимен

преди 1 година

*** крадат доста повече и по-ловко родината ниот всички преди тях.

19

ьь

преди 1 година

Без ГЕРБ явно няма БЪлгария. Ако искате да ги махнете - гласувайте за по-добри. Но Киро, Асен и сие, са МНОГО по-зле от ГЕРБ. Всъщност, у нас проблемът е мафията - Божков и останалите. ГЕРБ тръгна да ги арестуват и те си направиха партия. Навсякъде държавите имат мафия, у нас мафията си има НАРОД (протестърчета).

18

Анонимен

преди 1 година

абе от евросъюза обявиха че разпореждат на петте държави отказали вноса на украинско зърно да продйългат да го приемат- сега разбрахте ли утре ако наредят американците и ла-на ще ядете -

17

пришълецът

преди 1 година

Страната и демокрацията, което явно ще рече гербаджийски и ислямски г*з:)))отр*пките започват да изтрезняват...:)))

16

Анонимем

преди 1 година

От 2-3 години ни налазиха случайници, ин-фан.тили и загробиха България.

15

Анонимен

преди 1 година

Повтарят като папагали-демокрация, та демокрация, евроатлантически ценности, демокрация....и все е в опасност. Айде сега, седнете на дивана и обяснете какво е в опасност, ако ви стига словесния запас и знанията по въпроса. Но спокойно и без излишни емоции, та да ви разберем и ние нормалните аборигени.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера *** *** гласували за ПП и ДБ....Ясно беше, че тия са само пречка пред каквото и да е развитие в оатовата ситуация...ПП се видя каква "алтернатива" са...ДБ се видя какви приоритети и чии интереси защитават...Не знам, какво трябва да стане за да прогледне тази зомбирана евроатлантическа маса ... вероятно крах на държавата и всеобщо зануляване

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 Опозиция - глупости! Лигльовцит.е от ПП не са достойни и за опозиция, за управление - да не говорим.

12

Анонимен

преди 1 година

Николай Марков в много добре го обясни положението. Няма никакво значение кой ще дойде на власт щом държавата е счупена и навсякъде има муххал! Докато не се изчисти и не се направи основен ремонт на системата няма как да тръгнем нагоре. Сега в тези условия който и да дойде на власт той се сблъсква с една счупена машина която на практика е неуправляема. Като един кораб на който новия капитан с изненада открива че липсват приборите и лостовете за управление.

11

Анонимен

преди 1 година

, За 1 път от 12 г в България се роди силна Опозиция! И не тя е проблема днес а ГЕРБ!-:)))

10

Анонимен

преди 1 година

Опасността е ГЕРБ и никой друг! Останалите партии я игнорират и това си е!!! Проблема в България е политически,но не и икономически! Не бъркайте нещата " уважаеми" " политолози"!