29

Един там

преди 1 година

Руснаците ще запукат украинската из мет с 1,5 тона ракети, много хубава работа вършат. Да започва офанзивата им че да се приключва с тази измислена държава..

28

:

преди 1 година

Има ли още пушечно месо малкото еврейче , актьорче с военна униформа и маратонки ?

27

Алекс

преди 1 година

Пригожин е прав.Контраофанзивата предстои.Рашките ще си припомнят Харков,Изюм и Херсон.

26

Историк от Батак

преди 1 година

Единствено българите посращат пияния руски солдат със цветя, хляб, суджук и сол, нагиздени моми с влажни погледи и подмокрени ***, повдигнати поли и разтворени бузки. И го отпращат преял, препил и оттеббал, натоверен с каруци злато и буре джибрица за изпроводняк. Навсякъде другаде го посрещат на нож и щик, момите им препасали саби на кръст и чифте пищови, и го отпращат бит и пребит, прострелян и застрелян, опърлен и скопен. Затова българите се славят с гостоприемството си.

25

Та както казах....

преди 1 година

не е важен начина по който се унищожават руските фашаги и русофилите, важното е да се прави методично.

24

АнонимеН

преди 1 година

ВАГНЕР ДО МЕСЕЦИ ЩЕ Е САМО ГРОЗЕН СПОМЕН!

23

Васил Левски

преди 1 година

Не е важно как и колко рушНАЦИ са убити, важното е да се убиват систематично и методично.

22

до Христо Христов

преди 1 година

След дълго блокиране в сайта вие пак сте тук.Но ако продължавате с обидите скоро пак ще ви няма.

21

Анонимен

преди 1 година

До 21 - Линк?

20

монголоиднитеНацисти

преди 1 година

превзеха ли цеха за винкели или трябва да чакам още две години.

19

Анонимен

преди 1 година

На картите на Бахмут няма място да се изобразят всички войскови роделения пратени там. Украинците отстъпват, просто защото няма физическо място където да останат.

18

Анонимен

преди 1 година

Що не коментирате вчерашния филм на кореспондента александър симонов в който изцяло говори пригожин ми се занимавате с лъжливи пропаганди, да видите искал ли е от путин да спре конфликта .

17

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Ужасно е за тези момчета. Те не искат да ходят на война, не искат да се бият, не са ходили доброволци и не са напуснали страната си, за да работят и да помагат на семействата си ... И после някакви главорези ги дебнат ибловят, като диви жвотни ш, след ковто ги пращат на фронта БЕЗ адеквятба подготовка. Надявам ае, че достатчпно от тези млади мъже ще се върнат и ще им потърсят отговорност ...

16

Анонимен

преди 1 година

"Да не би да са се разбрали нещо да цъкат карти" ------------------------------------------------ На 9-ти март руснаците надъниха с хиперзвукови "Кинжал"-и отановски щаб. Колективнозападните медии отминаха събитието с гробно мълчание, но от тогава до днес ВС на РФ не са провели нито една мащабна въздушна атака.

15

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

САМО ПЪРДУТЕН И ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКА! КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ

14

Pipi

преди 1 година

"Западен Бахмут последната част контролирана от ***" и " Киев заяви ,че всичко е под контрол " .Четене с разбиране.Кухи джендъре.

13

Христо Христов

преди 1 година

Евроатлянтекът по правило е неграмотен, некадърен и мързелив и затава и беден - живее при баба си и няма 1000лв. да даде за Украйна. Пре6ива бабата да му даде пари за цигари от пенсията и гласува за "европейска МРЗ". ПП. И е страхлива лицемерна ми'ш'ка, която се крие зад клавиатурата...

12

Анонимен

преди 1 година

САЩ зюслага стара бомба на платформа, която и позвошява, да се доближи донсппсобноатите на балистична ракета - невероятно! Русия прави същото - абсолютно диаболитично!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Е, това вече е истински виц! Вагнер се опасявали от нещо. Айде пак повторете. Вагнер съвсем умишлено са тръгнали на фронта, но виж мобилизираните по светофарите и паркингите украинци, дори не знаят къде се намират и накъде ги водят.

10

АнонимеН

преди 1 година

МОРДОРСКОВИЯ ИМА НУЖДА ОТ ПУШЕЧНО МЕСО ЗА ФРОНТА И ЗАПЛАТАТА Е ДОБРА! ПЛАТЕНИТЕ ПУТИНИСТИ ТУК ДА ПОИСКАТ ПРЕМЕСТВАНЕ НА ФРОНТА НЕ САМО ЗАД КЛАВИАТУРАТА!