15

Прозтаг

преди 1 година

Ох котьооо, и котарака ако е рошав направо късам синджира! Друго си е естествената вълна.

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАйде да не са миришели... Просто си зяпал някъде другаде.

13

Анонимен

преди 1 година

Сега пък космите му пречат!

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново. Преди години и младите момичета, и по средна възраст жените така си ходеха. Лятно време си носеха рокли и блузи без ръкави, с презрамки и т.н., но никоя не си бръснеше мишниците, то нямаше и дамски самобръсначки. И нито миришеха на пот, нито нищо. Дори изглеждаха далеч по-естествени. Краката си ги правеха с кола маска, това да. Но си ходеха с космите под мишниците. После излезе тая мода, а сега не коментирам - дори и мъжете си махат всичкото косми, каквото има.

11

Анонимен

преди 1 година

До 12 ! Ти се благодари,че дедите ни и по вашите земи са ви оставили турската баня,че до вчера в тях се запознавахте с водата,та даже си разменяхте поздравления от рода на ,,честита баня"! Винаги сте били скарани с хигиената!Добре,че от време на време попа изпускал крьста в реката,та се налагало да го вадите и да се поплискате с вода!Не вярваш?! Питай родителите си!

10

Анонимен

преди 1 година

Жените ви почнаха да си брьснат чувствителните места , сега вече е ред всичките да си подмивате седалищните части след голяма нужда!А бе, ще станете най сетне вие нормални хора ама ,малко позакьсняхте вече-в 21-я век сме вече!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Смръдня

8

Анонимен

преди 1 година

е и ?

7

Анонимен

преди 1 година

"Така от малки ги вьзпитаваха родителите им-всичко,което се прави от турците,макар и в името на доброто и хигиената е пошло и ненормално."............Добър опит за съчиняване на истинска история, но турчин и хигиена са антоними. Като водата и олиото са- просто не се смесват без значение колко продължително ги разбъркваш.

6

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова смела, тогава да спре да си оформя веждите, да си епилира краката и въобще цялото тяло тогава. След десетилетия процедури ще космяса като Чубака и тогава може да й дойде акъла, ама надали. Много са ми смешни с тези измислени "моди".

5

Анонимен

преди 1 година

Бях единственото турче в класа в гимназията и доста пьти бьлгарчетата ме заобикаляха да им опиша как изглеждат брьснатите части на нашите туркини...Умираха от смях и приемаха нещо,което се практикува от нас като част от хигиената на човешкото тяло за нещо ненормално...Така от малки ги вьзпитаваха родителите им-всичко,което се прави от турците,макар и в името на доброто и хигиената е пошло и ненормално.Е,правят го,макар и кьсно и вашите вече,всичките си правят и фигурки всякакви по *** си!

4

Анонимен

преди 1 година

С 30 милиона в банката и аз мога да се правя на широко отворен ку- ку глобалист и борец за социалните неравенства .

3

Анонимен

преди 1 година

до ФобоТова са глупостти, не става въпрос за ценности, а за хигиена.. ако искаш и саполите си яж, натурално е

2

Георги

преди 1 година

Както казват бабите - "никога не е късно да станеш за резил"

1

Войко

преди 1 година

Палaмapка няма ли да си сложи, за да е на 100 % c eвpoaтлaнтичecкитe ценности ?!