17

преди 15 години

Of pisna mi ot komunisti kato toq.To e qsno 4e aec belene e porednata golqma izmama.BSP DPS i NDSV e nai lo6oto pravitelstvo ot na4aloto na demokraciqta dori po lo6o ot Kostov.Az 6tqh dA padna kato Stanishev kaza 4e 6te gi pra6ta pensionerite na more e po golqmo kupuvane na glasove nz dali ima.Hora otidete i glasuvaite Za GERB ATAKA ili SDS vseki ot tezi partii e po dobur variant ot komunisti terroristi i izmamnci.

16

преди 15 години

Браво Станишка

15

Gold

преди 15 години

"Премиерът копна за началото на втората атомна централа в страната." Айде, хаирлия да е! А другата есен, като първо свое действие, новият ни премиер да иде да копне пак, че тая копка вече няма да си личи къде е била.....

14

P

преди 15 години

Затвориха 4 те Блока в Козлодуй ! Липсата на електроенергия пока4ва нейната цена , през това време си правим Белене и си вземаме 15% комисионна от 4 милиарда Евро ! Дьржавна политика на БКП - бояджиите / БСП / е Бьлгарския народ да бьде беден и гладен , са да се командва лесно .Да попитам този неномалник кога 5 000 кредитни милионери ще вьрнат парите от каредитите? А !тоя кага ще го видим в затвора ? От комунист власт и от *** мас се взема само по един на4ин !

13

дедо поп

преди 15 години

Само педерст може да говори за независимост!!!зависими с ме от всичко защо сега цената петрола пада а цените на продуктите са по високи от ЗАПАДНА ЕВРОПА!??ГЕЙ стига с тия ПР-акции то беше рокер с два коша сега пък и Белене стройш!!!!ИДВАТ ИЗБОРИ И ШЕ ГО ЗАДУ ХАШ

12

чудим се

преди 15 години

С Козлодуй явно сме били зависими,а с Белене-независими!Нещо не ти схващам МИСЛАТА!

11

оператор

преди 15 години

Ако и на АЕЦ Белене съдбата е същата като и на от 1до 4 блок на АЕЦ Козлодуй то просто няма смисъл.

10

Андрей

преди 15 години

Станшив - евала тебе хваля голям човек...голяма уста

9

Киро Либерало

преди 15 години

Станишев, АЕЦ-Белене ще бъде готов след 5-10 години, така че не бързай с тия изказвания! дотогава я камилата - я камилата!!!+ вместо да раздавате бюджетния излишък на пенсиите и на ***, постройте още един АЕЦ с тия пари! за да станем наистина енергийно независими.

8

бай ху

преди 15 години

ниправеше достатъчно независими - защо ли го ***.ахме? какъв е смисъла (частично) да закриеш един АЕЦ и после да изградиш нов? дали пък изпълнителите на новия АЕЦ (ако се стигне дотам) няма да са "нечии хора"?

7

малка фирма

преди 15 години

Аз спечелих от проучвателните работи на АЕЦ Белене 30хил.лв. моята фирма е малка 7човека. И е само с 6м.дейност. Ще се радвам и други български фирми да спечелят.

6

преди 15 години

И като направят вторият АЕЦ и 'кво? Да не би цената на тока да падне, като сме "енергийно независими". Напротив, веднага ще я качат отново и ще кажат, че това се дължи на рязко поскъпналата уранова суровина внасяна от Русия. Така че цялата работа с АЕЦ-а се прави някои определени хора да лапнат огоромните комисионни за подписите си. А хамстера на снимката да ходи да си направи ритуално самоубийство някъде, това му предлагам, за да стане народен любимец.

5

а

преди 15 години

Станшив

4

преди 15 години

http:// .vbox7.com/play:f5f39848http:// .vbox7.com/play:cb396fdfVijte tova sub6tenie vajno e !!!

3

преди 15 години

КОИ СМЕ ТЕЗИ НИЕ СТАНИШЕФ?!?Нали АЕЦа е ЧАСТЕН!?!?!??!?!?!?

2

преди 15 години

Ако този хомяк от снимката ви каже нещо ,не му вярвайте.

1

Златина Савова

преди 15 години

Не искам Бойко да стане премиер! По-добре Слави да се кандидатира, защото е велик шоумен, истински българин и радетел за българщината. Той е добър човек.