43

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е светът да стане една държава, без граници и с един официален език.

42

Германия

преди 1 година

Е пълен слугинаж на САЩ! Плаща сметката за всяка каша и война на САЩ-то не са милиони сирийци, афгани, украинци! Кой ще възтановява Украйна? Няма да са Щатите..

41

до 41

преди 1 година

9к лв. на месец данъци. 90к на месец нетни приходи (на 3 места работя). Не бих го нарекъл мизерия, драги ми смехурко. Около петорна на твоята заплатка в Германия, от която в България не идва нищо, освен дребни стотинки за храна на някакви пенсии :)

40

анонимен

преди 1 година

До вие да сте чували за държава ...дето възхвалявате имигрантите - ние да не би да сме чиста етнически държава? Не сме, може и половината вече ад не сме българи, другите са дошли и те онякъде както сегашните емирани. И ккво цъфнахме ли, вързаме ли, само се мятаме напред наад и сега пък гледаме шоу с раздаваме на мандати и т.н.

39

До 38

преди 1 година

Ауу само 9к лв. на месец?! Мизерия..

38

Анонимен

преди 1 година

А този който днес има рожден ден, сигурно се върти в гроба.

37

До 36

преди 1 година

Колкото в САЩ и ЮК е ислям... А дори и да стане, какво от това? Религиозните фанатици стават все по-безпредметни. Ако и да вярват в Бог, хората все по-малко вярват в религиите и институциите, които стоят зад тях.

36

до 33

преди 1 година

Ти не издържаш нищо. Дондуркаш някакви свои роднини текезесари, които явно са толкова стряскащо функционално неграмотни, че живуркат по 600-700лв. минимални пенсии. Ти си един родоотсъпник. Толкоз по темата. В хазната от теб не влиза НИЩО. А от мен влизат чисти около 9к лв. на месец.

35

Апа

преди 1 година

Да не си протрамист в България, значи живееш при майка си в панелка! Нормално да нямаш връзка с риелноста! По далече от София не си бил (:)

34

Анонимен

преди 1 година

Ако продължават така Европейските лидери след около 20-30 години преобладаващата религия в Европа ще е Ислям, а населението няма да е от европеидната раса. Араби и цветнокожи ще са повечето.

33

Ташунко Сапа

преди 1 година

В дългосрочен план това изобщо не е проблем. Системата работи така че на ключовите позиции стоят умните, образованите и спазващите правилата без значение местни или не. Всички останали които не отговарят на тези критерии се вливат в работната маса която трябва да се труди. Ако не се труди, много скоро гори като слама и идва следващия. На никого не му прави впечатление това защото както казах системата се саморегулира дългосрочно.

32

До 28

преди 1 година

Това па да си програмист в Германия е все едно да си берач на банани в Канада. Нормално е да имате изкривена визия за някои очевадни неща.

31

До 27

преди 1 година

Аз пък издържам двама пенсионери в България и един инвалид с немската си ИТ заплата, щото съм голям родоотстъпник и щото вие плащате толкова данъци, че държавата се грижи много добре за болните и пенсионерите :))

30

юбералес

преди 1 година

....и продълават да имат нужда от работна ръка...

29

ССовеца

преди 1 година

Хитлер се върти като пумпал в гроба си.Германия отново е подчинена както след първата световна война.Човека който изправи Германия на крака и и върна достойнството и уважението,но алчните еврейски организации и преди и сега са в основите на подчинена и смазана Германия.Всичко за холокоста на 99.9 е платено и снимано в Холивуд като една огромна пропаганда.

28

до 27

преди 1 година

Мда, склонен съм да се съглася за немските ИТ заплати. Заради високите данъци нетните са една идея по-високи от българските, а в доста случаи даже и по-ниски.

27

Анонимен

преди 1 година

На края ще има: "Аз съм оргиналдъ германлъ, ти за къв се имаш!?".

26

До 26

преди 1 година

Айде айде, ние тека програмистите, които работят в Германия ще ти кажем колко просперира ;) С очите си го виждам..

25

до 24

преди 1 година

Разбира се, данъците си плащам в БЪЛГАРИЯ, защото са много по-ниски (но ОГРОМНИ за нашите стандарти), а не съм родоотсъпник, като теб. Кофти, а? Иначе отдавна немските ИТ спецове са с по-ниски нетни заплати от нашите заради 45% данъци.

24

Анонимен

преди 1 година

Вие да сте чували за държава забогатяла без имигранти? Ксенофобските държави са обречени на мизерия и заличаване. Такива като Германия, Великобритания, САЩ... просперират.