32

Мънго джери

преди 1 година

Тука у бг само разбити пътища и кучита. Нали бяха изяли и една жена скоро. Тука пълно с кучкари. Бягайте от кучкарника, че иначе ше ядете кучешкия.

31

Анонимен

преди 1 година

Много е направило, колкото по-малко такива кучкари дето развъждат подобни породи толково по-добре

30

Анонимен

преди 1 година

Не може едновременно да обичаш кучетата и да гледаш куче в апартамент ------///------- Това куче е живяло в къща с двор.

29

Анонимен

преди 1 година

До само дакели и пинчери - моята е 18 кила женска, улична превъзходна и обожава живота в апартамент. Навън се разхожда сама и като й омръзне се прибира сама и мога да те уверя, че въпреки, че има стотици приятели из квартала винаги се прибира за под 2-3 часа. Когато на едно куче му се даде свобода да опознава света от пале то се научава да уважава околния свят. Кучетата са като хората, колкото повече се опитваш да ги ограничиш толкова по-неадекватни израстват.

28

До 34

преди 1 година

Нищо такова не съм казал. Говоря за гледане в апартамент.

27

Анонимен

преди 1 година

Не може едновременно да обичаш кучетата и да гледаш куче в апартамент, освен ако не е пинчер, дакел или някаква друга домашна мишка. Кучето се мъчи да стои затворени, чувства се изоставено, скучно му е и става летаргично. Сега, стопаните ще изговорят един тон глупости как това не е така, но гледането на голямо куче в апартамент си е чиста проба егоизъм. А гледането на опасни породи като питбул, ротвайлер и прочее си е абсолютна комплексарщина.

26

Тц,тц,тц

преди 1 година

От гъзария това става... Ако беше си купил немска овчарка, пинчер или котенце, щеше още да си е жив...

25

Котка

преди 1 година

До Само дакели и пинчер Аман от невъзпитаните ви пинчери! Всеки стопанин на дребно куче е убеден, че щом животното е две кила, то нито хапе, нито лае, нито а ка. Следователно всеки пинчер може да бъде пуснат да се шляе като свободен електрон и да джавка по всичко живо, докато стопаните на сетери и пойнтери ще си удушат кучетата от стискане да не го прехапят, докато ги бродира по краката.

24

Анонимен

преди 1 година

Тея породи трябва да ги забранят

23

Гост

преди 1 година

В нормални държави такива породи са забранени, но тук имаме природозащитници, за които живота и здравето на децата и възрастните нямат никаква стойност - важни са кучета и котките. Това,че разнасят болести, че нападат деца по градинки и площадки са виновни децата защото са отишли да играят и са нарушили спокойствието на песа.

22

Само дакели и пинчер

преди 1 година

То като цяло гледането на куче над 5-6 кила е сбъркана работа:1: Кучето страда - никой не може да ме убеди, че един лабрадор да речем, се кефи да седи по цял ден затворен в апартамент и да го извеждат между блоковете зс 20-30 минути, максимум. Това куче може да тича цял ден, ама видиш ли любящият му стопанин го е затворил.2: тонове л-на, всичко препикано и гнусно3: куче, което физически има потенциала да убие, няма място сред хората. Те и вълците в зоопарка са добри, ама са в клетки, нали?

21

1

преди 1 година

днес защо ми триете коментарите да ва *** в смрадливия *** да ва ***!!!!!

20

соломон трабанта

преди 1 година

Това е Англосаксонска порода не напразно казват " Кучето винаги приличана стопанина си'" имам предвид не само външният вид но и характера му. ( това научно е доказано когато стопанинът подбира да купува куче) Лично мое мнение тези противни агресивни, неконтролируеми, непредсказуеми животни въобще да бъдат забранено както отглеждането , вносът и продажбата им . Н е са малко случаите когато често във вестниците ще прочетете ,че е убило или ухапало жена, дете или случайно минаващ човек.

19

Котка

преди 1 година

Виждала съм питбул, отгледан с деца - растяха заедно, ровеха в пясъчника, пускаха го по пързалката...Стана чудесно семейно куче. Питбулът приема много сериозно обучението и командите, за разлика от други породи, които клинчат от дисциплината. Ако искаш да направиш от него детегледачка, става детегледачка. Ако искаш убиец, става убиец. Това е, което го прави опасен.

18

Анонимен

преди 1 година

И в парка Заимов един комплексар по анцуг разхожда един питбул без повод и намордник. И той лиже да вярва, че животното муне много добро, но хората в парка се стряскат и им се разваля спокойствието. Нормални хора не притежават такива кучета. Само комплексари. Обикновено ниски, но с мускули и грозни татуси. Абсолютни клишета.

17

Анонимен

преди 1 година

При нас в Младост има един откачалник, който пуска ротвайлера си да потича малко в градинката зад блока

16

То е ясно че

преди 1 година

Кучкарите ще обвинят жертвата. Само че много зачестиха смъртните случаи. Мен ми омръзна "грижовни" кучкари да идват в селото в което имам вила и да захвърлят там "любимите" си кучета.

15

Анонимен

преди 1 година

Нали винаги тези собственици казват, че кучетата им са много добри. Животното си е животно и никой не може да гарантира как ще се държи. Повечето стопани ги разхождат без намордници и не им пука.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Па вероятно е ти да си увреден психически.

13

Анонимен

преди 1 година

Кучето напада когато е застрашена територията му или сметне че ще му отнемеш храната. Проблема е че не зваеш какво ще реши кучето. Бог да го прости.