31

До Боби

преди 1 година

Ако искаш плюсове, пиши за арестуването на Путин! Твоите фенове са там!

30

Боби

преди 1 година

До Анонимен "щеше Бахмут за един ден да го вземе" Знаеш ли какво е ОДАБ(подсказака Солнцепек ползва такива боеприпаси) в медиите неправилно ги наричат Вакумни бомби. Е РФ има една бомба галено наричана Таткото на всички Бомби. Обемен взрив изпепеляващ всичко в радиус от 300м а разрушения 500+м - 6тона е боеприпаса и трябва тежък самолет за доставка БАХМУТ е 5*5 км проверих по картата та пита се колко бомби ще изхабят РФ за да вземат такъв град. 2бр след това всеки с глава на раменете ще избяга!

29

Анонимен

преди 1 година

Ким отвори ли границата, един кореец няма да остане!

28

Зозо

преди 1 година

Песът, Мечкаров и Мамаша пият от един вълшебен сироп и бръщолевят глупости. Тежко е, разбирам :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Коня още се въздържа......

27

Анонимен

преди 1 година

Абе Песков, армията на Северна Корея ще бъде пометена за седмица от високотехнологичната армия на Южна Корея.

26

Вервайте

преди 1 година

Ахахахаха РФ щяла да изпрати оръжия на С.Корея, от където в момента просят такова. Песков счупи *** за пореден път

25

Анонимен

преди 1 година

Сигурен ли си , че ще изпратите последните си 500 танка !! Я помисли отново !!!

24

К.С.

преди 1 година

Добре бе Песков и компания, защо веднъж не заплашите света с нов робот, нова технология, нещо позитивно за мира и хората. Докога само омраза, оръжия и войни.

23

Боби

преди 1 година

До Германец "Братушките ти за собствената си тридневна специална военна операция оръжие нямат, та се налага да внасят" я пак си помисли че нещо не се изказа подготвен. Раберете независимо че Китайските оръжия, Северо Корейските оръжия и Руските оръжия са с еднакви СССР корени те са несъвместими. Естествено освен ако Китай или СКорея по руски спецификации специално не произвежда за РФ боеприпаси. Ако бяхте гледали Танковия Биатлон Руските и Китайските снаряди за 125мм оръдия видимо се различаваха

22

Анонимен

преди 1 година

Южнокорейците трябва да са рядко т*пи парчета, за да се вкючват в провокации, имайки предвид съседа си на север.... Като ответен удар, всеки може да започне по-тясно сътрудничество със Северна Корея..

21

Питанката

преди 1 година

Че останаха ли и на Русия оръжия? Обиколиха и Африка да търсят и никой не им дава...

20

Public enemies

преди 1 година

Той и без да ги заплашва п с и хопата от Северна не е спрял да мята ракети по тях.

19

Боби

преди 1 година

До Песков учи китайски! "За 32 години 8 милиона руснаци напуснаха Русия" Сериозно и къде емигрираха? Не казвай Израел Руските евреи се изнесоха и след няколко години бързо се върнаха. и от къде ги взимате тия числа аа? Ето в Германия има 11 милиона етнически Турци ФАКТ - имат си общини , парламентаристи и т.н. Отишли моля ти се 8 милиона руснаци на запад и не си направили дори една етническа партия да ги защитава... Ей мислете бре Мислете като пускате такива "новини"

18

Анонимен

преди 1 година

Русия, ако отговаряше на описаната мощ, щеше Бахмут за един ден да го вземе!

17

Анонимен

преди 1 година

Япония я изби студена пот,коментират китайски анализатори.Преди няколко дни стана известно, че Тихоокеанският флот на Русия е приведен в бойна готовност и е в повишена бойна готовност. Според китайските експерти Владимир Путин заедно с корабите е изпратил съобщение до японските власти, което никак не им се е харесало. Това съобщава NetEase.

16

Ярл фон Трън

преди 1 година

Не Песков, а Медведев е този, който постоянно се изцепва като като тийнейджър в социалните мрежи. То не че Кирби не го прави още по-патетично...

15

Анонимен

преди 1 година

Руснаците взимат от С. Корея, щели да им пращат...

14

Анонимен

преди 1 година

Севрна корея си има ракети и всичко необходимо и може да отвърне на удара.

13

Песков учи китайски!

преди 1 година

Не се опитвайте да раздавате ум, дето ви липсва ! Вижте се докъде се докарахте ! За 32 години 8 милиона руснаци напуснаха Русия ! Само от България заради вашите агенти се махнаха 3 милиона българи !

12

Боби

преди 1 година

До Германец Ако беше така просто нямаше да има СВО