11

Анонимен

преди 1 година

На някой ако му се живее в каменната ера да хваща гората в комуна, да не ни занимава с глупости

10

Онзи

преди 1 година

Лuберасти, сър! Посегнаха и на един от най-интелигентните спортове...

9

Анонимен

преди 1 година

Вече дори на децата е ясно че това предплатено и режисирано !Корпорациите подготвят хората да приемат псевдо природозащитните протести като нормален акт и така че да преминем към елетрическите по скъпи автомобили (като смарфоните с вградени батериикоито сле 2-3 год. се изхвърлят ). Забелязвате ли че й самите компании агитират за ПО МАЛКО използване на горива в името на опазване на околната среда което е противоположно на идеята за масово увеличение на консумация равна на печалба ?

8

Анонимен

преди 1 година

Ако бях на Робърт Милкинс щях да му разбия щеката в муртата, задето ми е развалил хубавия фрейм

7

Анонимен

преди 1 година

А защо не ги оставят там където са се залепили ? Да видим колко ще издържат да стоят залепени :))))))

6

мак

преди 1 година

Такива .... да се залепват на вратите на ес, ек и подобни па.раз.итни творения, или пък на лимузините или самолетите, с които пътуват еврод.тати и други нищоправци.

5

абе

преди 1 година

на тия няма ли кой да им бие по два шамара , или пък да почнат да ги вкарват в затвори за по една година ?!

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Петролът и въглищата никога няма да излязат от експлоатация, докато просто не свършат от само себе си. Соларните панели и акумулаторните са толкова вредни за околната среда, че не е истина. Добре е да има зелена алтернатива, но наистина ефективна и достъпна за всички. Това не става с вандализъм. Става с инженерни решения. Не е зле хората да насочат силите си към нещо ефективно и от полза за всички.

3

nimportequi

преди 1 година

С какво ще си карат колите тия "умници" ако спре добива на петрол ми е интересно? Само с електромобили няма как да стане. Никой не иска да плаща на нефтената мафия но има ли избор?

2

Българин

преди 1 година

Върнете казармата!

1

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че арабските шейхове и хората в големите автомобилни компании, вярващи яко в ДВГ, са за тези активисти, защото ... Какъв по-добър начин да приобщиш хората към каузата им, когато се държиш като клоун и сакпеш настроението и вечерта на всички, особено каот някои са дали стотици лири, за да гледат събитето на живо. А и състезателите? Прецака им играта. И то на часнто събиране. Не е било някаква отворена изява на публичен площад, дето всички са поканени ...