65

печалбари

преди 1 година

Бг Фермерите се проявиха, като безкрупулни печелбари. Задържаха зърното в складовете си, за по голяма ,спекулативна печалба, но идва новото зърно, а никой не иска да им купува тяхното скъпо зърно. И зопочнаха едни жалби и лъжи,че украйнското зърно било фалшиво, че ще фалират, че ЕС нехаел за тяхните монополни печалби. Кяато обикновен гражданин, аз знам, че конкуренцията сваля цените, а не Гечев,Радев или друг пехливанин. Искам евтин хляб, а не монополна печалба на бг "бизнесмени".

64

Василев

преди 1 година

Не може само да се печели!Това го няма никъде по света!Зърнари ли са , печелбари ли са, европерачи ли са не знам, ама само знам че един руски шовинист нацист напада европейска християнска демократична страна и изтребва населението, анексира териториите и никой няма да може да го спре след Украйна!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

63

Анонимен

преди 1 година

четири три две едно старт кво говори тоя бе

62

Анонимен

преди 1 година

Избръсни се бе ккелеш, какъв министър си, немаш ли парички за самобръсначка.

61

Орт

преди 1 година

Ами да фалират.Как може Украйна хем да воюва и да произвежда по евтино зърно от нашите зърнари то без евросубсидии.Главата на рибата мирише май от Брюксел.

60

Анонимен

преди 1 година

Искате Украйна- ето ви Украйна. Даже поляците, които са най-ревностните им поддръжници забраниха не само вноса, но и транзита на зърнени култури. С антируските санкции, и безмитния внос от Украйна, Европа се "простреля и в двата крака".

59

Как работи ЕК

преди 1 година

Решенията в Европейската комисия се вземат въз основа на колективна отговорност. Всички комисари са равни в процеса на вземане на решения и носят еднаква отговорност за тези решения. Комисарите нямат правомощия да вземат решения самостоятелно, освен когато са упълномощени в определени ситуации. Това означава, че нашата калинка Мария Габриел е гласувала за безмитен вност на селскостопанска продукция от Украйна. Не е ли време да я попитаме защо?

58

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам, някой да обясни. Как при тези убийствени цени на зърното за нашите зърнари, цената на хляба и на фуражите и на продукцията на животновъдството остава същата. Кой обира едновременно и производители и потребители. Този с вид на колхозник на снимката какво ще предприеме за защита и на потребителите, които са и гласоподаватели.

57

Реалист

преди 1 година

Първата работа на комунистите след 9-ти Септември е била да лиши хората от собственост, злато и да смени парите (тоест да ги открадне). Днес 95% от богаташите в Номенклатурна Чалгария са наследници на същите другари. Хора пословични с мързела, простотията и злобата си. Затова няма земеделие, няма производство, няма правосъдие... Няма и държава!

56

до 58

преди 1 година

Е, то ясно защо иновациите, научните изследвания, културата, образованието в ЕС куцат...Нашата калинка само заема щата - евромандат живот оправя...Питайте и Андрей фаса какво е свършил....не да го каните да се фръцка по празниците в тв студията и да се пъчи как агнето само се печало щото мнозинството българи няма и да помиришат агнешко

55

МАЛКИ ЧЕРВЕНИ

преди 1 година

ЧОВЕЧЕТА С ФЕСОВЕ НА ГЛАВИТЕ.

54

Коя е калинката

преди 1 година

Нашата калинка в ЕК е Мария Габриел - Европейски комисар, отговарящ за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта. Да направят едно интервю с нея и нека да отговори защо е гласувала за безмитен внос на селскостопанска продукция от Украйна.

53

Парадокс

преди 1 година

Внуците на партизаните и ятаците от 1944 в момента са най-едрите земевладелци и ни обясняват колко важно е да се подкрепят зърнопроизводителите?

52

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

СПРАТ ЛИ ВНОСА, ТЕЗИ НАШИ НЕЗЕМНИ КРЪВОПИЙЦИ, ЩЕ ВДИГНАТ ВСИЧКО ОЩЕ ПО ВЕЧЕ. УБИЙ БЪЛГАРСКИ ЧАСТНИК, СПАСИ БЪЛГАРИЯ

51

Анонимен

преди 1 година

Дреме и на ЕК за българските фермери, колкото и дреме и за гладуващите в Африка! Голям рев беше, че хората в Африка гладуват заради Русия, а какво стана?

50

АБЕ ГЕЧЕВ МОЖЕЛИ

преди 1 година

ЧОВЕК СЪС БЕНТИ ДА ФАЛИРА.

49

Valio

преди 1 година

Еми българските зрънчовци да свалят цените.Защо на третия ден от обявянането на войната миналата година вдигнаха спекулативно цената на олиото а пък реколтата стара.По заповед на оня боооклук борисоф при който работиха 12 год.

48

Даааа

преди 1 година

Това не е българска продукция, това е частна продукция ! Парите отиват в джобовете на частните ни мошенници. Нека не ни лъжат, че губила България и българите така. Губят алчните им пр.а.се.шки търбуси частни замавлазелски ненаядени

47

Анонимен

преди 1 година

Този още ли не е разбрал, че Е в ЕК стои за Егоистично, а не за Европейско разбиране? Докато имаме такива хора за министри така ще бъде!

46

Наблюдател

преди 1 година

Необходимо е стимулиране през субсидии само на дребните фермери (собственици или арендатори до 3000 дка). В противен случай няма да има никаква земеделска продукция в България. Зърнопроизводството организирано по този начин е източване на държавни и евросредства.