37

Анонимен

преди 1 година

Някои тук, си мислят, че немските въглищни централи са, като Брикел на Ковачки!

36

До 46

преди 1 година

Ако никой не купува, никой няма да продава!

35

до анонимен 45

преди 1 година

Германия и ДНЕС закупува електроенергия от Франция в огромно количество! А, Енергетиката на Франция на 71% се формира от АЕЦ - 59 ядрени реактора !!!! А, Микрона има проблем с урана откакто Русия с негласното използване на ЧВК Вагнер ги изтика от Африканските уранови залежи! Цената на Електричеството тепърва ще расте и ще расте... Еех, ако имахме Два нови Руски реактора от ново поколение щяхме да си вържем гащите за 60-70 години напред!

34

Анонимен

преди 1 година

Лошото сега е,че всички си викат Германия,то това е далеч. Нас какво ни засяга. Ама нали се сещате,че сме на "свободния пазар". Утре на немците ако не им стига електричество ще отидат на борсата и ще си купят. И заради голямото търсене цените ще се вдигнат и при нас.

33

до сатанато

преди 1 година

И къде, и кога Русия е извършила терористичи акт? Хайде, да ни светнеш!

32

до 37

преди 1 година

Затова ли дойче наденичката Шулц отправи призив сънародниците му да се къпят по-рядко, съседите да се събират и да се топлят заедно!? Икономика и Промишленост, особено тежката промишленост, не се правят с "Вентилатори"! Може би, затова немските концерни в ускорени темпове изнасят производствотоси в Щатите!? В БГ може, просто защото ние вече нямаме Никаква Промишленост!

31

Анонимен

преди 1 година

Да помпиш от земътъ и да гориш и гореното да отива в атмосферата е "зелено" ?

30

Анонимен

преди 1 година

...и пали въглищата. Екология брат...

29

ОФчу

преди 1 година

Немъ страшну, Дойчовци, следващия Фюрер ще ги включи отново! Скоро, много скоро...

28

аа1830

преди 1 година

Без атомни електроцентрали, с инженери и лекари от близкия изток, с изнесено производство в Китай, без суровини от Русия, с доставки на газ от САЩ, с никакво геополитическо влияние, с ценности в стил цветовете на дъгата дните на двигателя на ЕС - Германия и самия ЕС са преброени.

27

Ляйкче от Путин

преди 1 година

Най-логичният ход на с.росоидното лъжезелено лоби след затварянето на всички немски ядрени реактори е да прати оръжие на русия!

26

Анонимен

преди 1 година

ВЕЦ -ВодноЕлектрическа Централа. ВЕЦ Пасарел, ВЕЦ Кокаляне дават ток на милиони

25

До 32

преди 1 година

Колко ядрени централи гръмнаха в ЕС последните 70 години тикво?

24

Анонимен

преди 1 година

Всъщност започвам да се чудя й на самия Сюрос - защо е против русия, ами това е готова мултикултурна държава която с кеф му помага за обезличаванетонна европейската цивилизация. Направо след затварянето на немските аец да почва да праща оръжие на русия

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Германия приключи с руските ресурси. Германците не им щат нито жилото нито меда на руснаците.

22

До 24

преди 1 година

И като е така, защо в Бг, точно тока от ВЕИ се изкупува най-скъпо и съответно вдига цената на тока общо.

21

До 24

преди 1 година

Чудя се на твоята умнокрасива тиква как успя да намери корелация между атомните централи (започнати от третия райх в Норвегия със скандинавски уран) и любовта към русия?

20

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера умнокрасивите - искат ли да я разпаднат тая русия и да вкарат путин в затвора или искат путин да превземе цяла украйна? Защото честно да им кажа аз ако бях русомразец щях да искам германия да строи колкото може повече аец, за да няма нужда от петр8лми втечнен газ, които косвено пълнят джоба на уж противните им руснаци

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Най-евтиния ток е от ВЕИ ама българските русофилски тикви никога няма да го проумеят. Най-скъпият ток е от АЕЦ, като сложиш разходите за закриване които са 3 пъти по-големи от строежа и разходите за съхраняване на отработеното гориво за хиляди години цената на тока от АЕЦ излиза дявол на мaгаре.

18

Анонимен

преди 1 година

Каква трагедия за вас наивни соро.соидчета хахаххаха. Сами се закопавате заради фатанитзма на изкуфелия ви извратен борсов мошеник пишман филантроп