47

Иво Прокопиев

преди 1 година

Трябва да бъде заличен.

46

Алекс

преди 1 година

Лесно е ръсиш съвети отстрани.Ти като беше лидер на БСП защо не направи коалиция с ГЕРБ?

45

баба мара

преди 1 година

е как дълбоко вярващия борисов ще направи правителство с парапета и грешнияъгъл това е дълбоко неморално и не е по каноните

44

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Стига сте писали лъжи тук и където и да било корпоратив вот бил на ГЕРБ А за подмяната какъв е НА София кои гласуват за подмяната прокопите служители нексаджиите газовите комисионери ТЕЗИ какви са бели непорочни не са алчни ли Айде стига ЛЪЖИИИИИИ

43

Анонимен

преди 1 година

Няма как да стане другарю Миков! ПП и ДБ,ще се възползват от ГЕРБ,за да има " мнозинство" и се прокарат закони и решат належащите проблеми на държавата! -:) Ако пък някой си мисли,че ще се гушнат и направят заедно " правителство" Греши! Ще поработят някой и друг месец и лятото сме пак на избори! Борисов пробва всякакви тарикатлъци,то той нали е вълк единак облечен в овча кожа!-:))) Но няма да му се получи пак!!!

42

Анонимен

преди 1 година

До 47 нормално да е неадекватен, постояно е пиян хаха

41

Анонимен

преди 1 година

какво му е логичното, това е подмяна на вота, като искат да управляват заедно да се явят заедно на избори в коалиция.

40

Финансист

преди 1 година

Така е с купуването на избори, но има и една друга проста истина, коята не искат да я кажат политолозите и социолозите. А тя е толкова логична. Вождът им на тези от Герб свърши парите. Както тези личните си, така и тези на държавата. Затова сега иска да получава заплата, че дори и правителство да прави. При това редовно. Гласувалите за партията му ще трябва да изплащат облигационните му заеми. А те са около 16 милиарда евра. Като ги вземаха, не питаха никого. Сега говорят за референдум - дум.

39

Млад човек

преди 1 година

Миков ми е водил упражненията по наказателно право в СУ. Добър юрист е, ама е много неадекватен

38

Анонимен

преди 1 година

Пияницата Миков

37

И ТОЯ Е

преди 1 година

ЯЛ С ДВЕСТА ЛЯБ ОТ ТУПИТО. КАК ВСИЧКИ : ГЕРГО ТОЯ СТАНИШКАТА ДОБРЕВ И МНОГО ДРУГИ СЕ ПРЕДАДОХА НА БИБИТКОФ НЕ ЗНАМ. РАЗСЛЕДВАЙТЕ ПОКАЖЕТЕ ИСТИНИТЕ ЗА КРАЖБИТЕ БА ТУЛУПА И ДРУГИТЕ ХРАНТУТНИЦИ. СЪД И АКО ТРЕБЕ ЗАТВОР. А ТРЕБЕ.

36

Анонимен

преди 1 година

Първите две коалиции (защото не са партии) искат едно единствено нещо - да ни вкарат официално във войната в Украйна.

35

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ е политическа сила със задачата да изчегъртат ГЕРБ. Ако се коалират с ГЕРБ, те изчезват от политиката и БСП може би става втора политическа сила, а не пета както е сега.

34

До 28

преди 1 година

Много е просто за обяснение.Защото твоят вожд за 12 години си купи цялата държава за наша сметка.Ама откъде толкоз акъл да се сетиш?

33

Анонимен

преди 1 година

Заради негласувалите за партия или коалиция вече две години нямаме стабилно мнозинство в парламента с всичките негативи от това.

32

До 29

преди 1 година

Ти на какви хапчета си?

31

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са първи където лесно се купуват гласове и където по-лесно се фалшифицират изборите.

30

Анонимен

преди 1 година

Наздраве Миков!Понеже в БСП не те долюбват много,а гледам,че клониш към ГЕРБ,защо направо не им пристанеш,хем заедно с веждичката ще си пиете колкото ви душа иска.

29

Анонимен

преди 1 година

Най-логичното е за партия или коалиция да гласуват поне 60% от имащите право на глас, а не 38%, както е на последните два избора. При над 60% гласували ще може да се състави редовно правителство и да има нормално функциониращ парламент. Патовата ситуация е заради негласуващите и гласувалите с "Не подкрепям никого".

28

До Гербер

преди 1 година

И не ти е ясно защо са първи?Защото за тях е корпоративния вот,който след това плащат с европейски средства и обществени поръчки,общинската и държавна администрация,която е от калинки на ГЕРБ и купените в махалите.А на последния вот ГЕРБ са първа политическа сила в селата.