71

Анонимен

преди 1 година

Тази сестра да е доволна че все пак са прибрали трупа на брат и, защото повечето вагнеровци са с оглозгани кости от врани и подивелите кучета които се въргалят по полята около Бахмут.

70

Анонимен

преди 1 година

Тия пък искат и хубава боя за кръстовете, че се измивала от дъжда. Прекаляват с глезотиите и претенциите си. На Путин му е пламнала главата как да победи украинците а те искат качествена боя.

69

Анонимен

преди 1 година

Защо са издигнали 2 метра плътна ограда около гробището? Сигурно се срамуват или страхуват хората да не разберат истината за пълната руска безпомощност срещу украинците.

68

Мужик

преди 1 година

Бог да го прости, глупав човек е бил!

67

Анонимен

преди 1 година

Гласуват като серсеми за Путин а после се оплакват от бандеровците и американците. По глупав народ от руския няма.

66

търсете

преди 1 година

Къде са гробовете на загиналите немци през ВСВ на руска земя сега тъпрсят руснаци в калта на Украйна.

65

Анонимен

преди 1 година

Поредните пропагандни глупости ни се сервират за празника! И защо ли ни занимавате с тези измислици? "Тайни погребения" това ли ви се роди в празните кратуни??? Има в интернет филмчета, как погребват убити членове на Вагнер с почести. Я се скрийте с със скудоимните си писания, че ми писна да ви се чудя на акъла

64

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те украинци този път. Факт неоспорим. Този човек е герой, да мъка е за близките му,но е герой. Русия се бие и за нашата свобода, от англосаксонската раса. Англосаксонската раса е много лоша раса, налага терор,гнет на всякъде по света. Такова нещо, никога не е било през комунизма. За Русия, за победата над фашистка Украйна.

63

Талибан

преди 1 година

Първо наркомана пусна и въоръжи неговите пандизчии.А тях не ги ровят щото Солнцепека не оставя нищо.По-добре картофи и лук вместо укринска леш.Чернобил по- бързо ще се отмирише от нацистката гмеж.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71. Къде отиде преди 2000 години ? Оттогава ли си спрял ? Има Първа световна, Втора световна, Корея, Виетнам, Югославия, Ирак и безброй по-дребни конфликти в наше време.

61

ДАВАЙ ПУТИНЕ!

преди 1 година

ПУТИН Е ВЕЛИК! КАК Я ИЗМИСЛИ ТАЯ ВОЙНА БЕ? СИ ДЗИПИН ЩЕ ГО ОПРАВИ. ПРЕТРЯБВАЛ МУ Е ОСТРОВ ТАЙВАН, КАТО ЩЕ ПРИЛАПА СИБИР?

60

Анонимен

преди 1 година

Хранете се добре шарани. Подадено ви е.

59

Анонимен

преди 1 година

По-малко руснаци, по-добър Свят!

58

КАКАЯ АШИБКА?

преди 1 година

КЪДЕ Е МЕДАЛА НА ГЕРОЯ ВАГНЕРОВЕЦ, ЧЕ СИНА МУ ИСКА ДА СЕ ГОРДЕЕ С БАЩА ГЕРОЙ - ПАНДИЗЧИЯ, МАРОДЕР И НАЕМЕН УУБИЕЦЦ? ДАЛИ ПИЯНИЯ МУ ДРУГАР ПО ОКОП НЕ ГО Е ГРЪМНАЛ?

57

Анонимен

преди 1 година

Толкова е жалко. Война в 21 век като преди 2000 години. Хората не приемат уроците на времето. Кому е нужно да загиват хора?! Явно само на същества, които не са човеци...

56

Анонимен

преди 1 година

Нормалните хора какво ги засяга смъртта на руски бандит на украинска земя.

55

Стико

преди 1 година

До Анонимен 66.Какви янки пък тебе те гонят в главата? Темата е съвсем друга. Бръмбари са те налазили. Пази се.

54

Анонимен

преди 1 година

Човешки трагедии. Жалко. Не биваше да се стига до война. Бог да прости загиналите и дано да вразуми живите.

53

Кекъл

преди 1 година

До Васил - ти как не се умори цяла година да постваш един и същ коментар? Тва бот да беше щеше да му писне, папагал да беше щеше да му омръзне. От къде са те изкопали тебе ми е въпроса?

52

Анонимен

преди 1 година

Янките даже сами се унижават Volunteer trainers in Ukraine have accused a US volunteer of being an underqualified "war tourist." They allege he improperly trained soldiers and may have endangered lives. He denies the claims ...