44

Анонимен

преди 1 година

До 43 А ти нещо не разбираш от политиката съвсем.Никой не напада държава като Украйна само със 155000,за да я окупира.И нищо не си разбрал.Това време с окупацията отдава отмина и никой няма да се занимава да окупира друга държава.Русия си поиска територията на която живеят руснаци.А те не поискаха бъдат от изкуствено създадената Украйна в която се проведе пропаганда и се изкуствено се насади омраза срещу тях.

43

Сата НАТО

преди 1 година

По принцип стратегията на НАТО никога не е била да ескалира конфликта и да се намеси решително. Те просто шамарят русначетата, за да ги заболи главата и да се спихнат. И се вижда, че това работи прекрасно - армията на Путин, която щеше да изнася НАТО до границите от 1997 г и да възстановява СССР, вече е една утрепана банда разбойници, която не може да мине Днепър. За ядрено оръжие вече не става и дума, защото тогава просто ще бъдат изкор мени за норматив.

42

Анонимен

преди 1 година

Степента на участие на отан в конфликта в Украйна се увеличи, но и отановският необичаен елитно-военен груз 200 се увеличи.

41

Анонимен

преди 1 година

До 42 Първо за съветски граници говори вашия вожд -- началника на комунистическия режим. Върни времето назад и прочети. Второ много си слаб в геополитиката. Ако падне Украйна и комунистите се настанят до нашите граници след 15г примерно има проблем някакъв между съюзниците или нещо .... кой ще и попречи да нападне другата държава? Румъния? Полша? Словакия ? И тн. Кой има дава гаранция ? Ти ли :))

40

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Ти пък за какъв се мислиш кога бандерията ти е била член на НАТО.

39

Анонимен

преди 1 година

До 39.Е тая първата коя е оная дето се крие в градовете сред цивилни.Е голяма работа са украинците това е истинска мъжка достойна за уважение постъпка.

38

Анонимен

преди 1 година

До 43 Кой ти говори за съветски съюз бе.И като те нападне теб Русия тогава се защитавай ,ама не те е нападнала.И като украинци и руснаци си имат проблем да си го решават сами.

37

Анонимен

преди 1 година

До 37 Аз като член на Нато ако се наложи да бранят границите ни,ще съм там. И никой да стъпи 1м в нашите граници. Тея старци азиатски трябва да им е ясно,че със съветския съюз е свършено и няма да стане пак тяхната. Трябва да им е пределно ясно.

36

Анонимен

преди 1 година

Русия не е за подценяване. Тя е втората по сила армия в... Украйна.

35

Анонимен

преди 1 година

"Не можем да живеем без победа, така че победата ще бъде сигурна". Този да не е учил логика в зоопарка?

34

Анонимен

преди 1 година

Колхозникът на снимката олицетворява лицемерието, демагогията и пpocтoтията на режима в Кремъл и руснаците като цяло...

33

Сата НАТО

преди 1 година

ти като си член на това НАТО,ще отидеш ли да се биеш в Украйна ------///------- Когато се наложи, ще отида. Но засега Просията буксува на едно място и кърви.

32

Анонимен

преди 1 година

Има едни малки, улични пceта които лаят и зъбят точно до момента в който получат един мощен шyт в кратуната... Този сурикат е от същата порода.

31

Аз казах

преди 1 година

Е тоя се съдра да лъже !?!

30

до 18

преди 1 година

Каква логистика те хапе в главата Чети малко и други информационни сайта и тогава пиши глупости Четииии....

29

Анонимен

преди 1 година

Песков е прекалил с дрогата или с алкохола за да говори подобни глупости...

28

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че ще победите. Какво са за вас 200к убити млади момчета и още 200- осакатени до живот?! Нищо. Ще победите, вЕрвайте си! Само дето вече загубихте. Загубихте най-големите си платци на данъци, загубихте доверието на интелигенцията, всички ви ненавиждат, освен българският беден провинциален бачкер русофил и крепостниците из руските села, работещи за по 100$ месечно. А НАТО намеси ли се, свършвате за 12 часа.

27

Анонимен

преди 1 година

До 20 Клоун ти верно ли меериш НАТО с малката бедна русия ? Знаеш ли какво е НАТО ? Това са 30 от най богатите и развити технологични държави. Това да не ти е лафа пред блока да си играеш на войни. НАТО разполага с над 1 милиард души. Армията му е огромна . Да не мислиш,че тея оръжия дето са дали е всичко ,което има НАТО ?:)

26

Горд Българин

преди 1 година

До до 17ОООООО да Русия показа, че със една малка армия разбива всички акъли на НАТО. За никой нее тайна, че натовските акъли са впрегнати да дават стратекии на Украйна, да не говорим и колко оръжия изсипаха в Украйна. И какво пак нищо украинците ядат бой. Щяло да има котраофанзива можеби на 31 септември.

25

Анонимен

преди 1 година

До 25 И що си мислиш,че някой е я имал да я окупира.Какво има Украйна дето Русия няма, Абсолютно нищо,а сега тия от НАТО да харчат милиарди за оръжия и да издържат Украйна,ама на американците им писна нещо и не им излизат сметките.