42

ха ха ха

преди 1 година

Атанасов,на крива ракета космоса и е виновен !

41

Руси

преди 1 година

Този дядо е голям ***. Айде махай се ,да се заемат по-способни хора. Дори се радвай ,че не си осъден и разстрелян кавал такъв! Излизай от политиката да не ядеш бой някъде дядка !

40

Анонимен

преди 1 година

Бях член на ДСБ, но напуснах именно заради този субект. Изключително нехаризматична личност. Вечно кисел чичка, който е с ченгеджийски манталитет и не понася каквато и да е конкуренция. Сега се хванаха с най-ляво популистката партия, която е управлявала държавата. Аз съм човек с дясно консервативни възгледи и се оказа, че определено съм сбъркал партията. Те са всичко друго, но не и десни.

39

БЕЗ БОЙКО?

преди 1 година

МНОГО ИМ ПРЕЧИ ББ НА КРАДЦИТЕ. ЗА ТОВА ИСКАТ ДА ГО ИЗСТЪРЖАТ, ЗА ДА СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ! КОЛКО НАРОД УВОЛНИ ОТ СВОЯТА ПАРТИЯ - ГЕРБ? ДРУГА ПАРТИЯ НЕ ПОМНЯ ДА СИ Е МАХАЛА КАЛИНКИТЕ, РОДНИНИТЕ, ЛЮБОВНИЦИТЕ, ШУРОБАДЖАНАЦИТЕ, ТЪКМО ОБРАТНО, ПОГОЛОВНО ГИ Е НАЗНАЧАВАЛА!

38

Joko

преди 1 година

Пречка за съставяне на правителство са такива нафталини от бившата ДС.

37

Анонимен

преди 1 година

Пречката е, докато такива стар-Чоци едва ходещи и говорещи продължават да искат властта. И да не се чудят, защо младите гласуват за Възраждане. Цели класове 18 годишни в София са гласували за Възраждане.

36

Boko

преди 1 година

Ех, Генерале, най-голямата пречка си ТИ! Не разбра ли, че "твоето" време безвъзвратно е отминало отдавна! Както и на Ристето Иваноф. Отдръпнете се, защото имате голям грях спрямо вашите последователи - вкарахте ги в "прегръдката" на един похотлив, джендърски *** проект - само вижте техните "умнокрасиви" последователи, които нямат нищо общо с "консервативнат" демокрация.

35

х

преди 1 година

Абе кажете си вече, че сте гербаджии по душа, само не искате жълтопаветния псевдоелит да се нацапа с имиджа на Баце. Всичко го знаем така или иначе

34

Майора

преди 1 година

По същата логика прокурора и участник във възродителния процес Атанасов о комунистическия наследник Бойкикиев заедно с мамините и татковите синчета са пречка за мнозинството! Така политикане се прави господа от Партията на провалите и Донос България! И правосъдната рефома се отнася не само до прокуратурата , а и до съдиите които пускат убийци на свобода!

33

Анонимен

преди 1 година

Само по себе си, офицер в ДС не е лошо. Лошото е да си доносник на ДС, както почти всички сДСари в зората на демокрацията. Не е случайно, че сДС на атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов спряха лустрацията на доносниците и партийните активисти и секретари (като Плевнелиев например).

32

Браво

преди 1 година

Виж как се подкрепяли агент Буда и агент Наско

31

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е най-свестния евроатлантик в НС.

30

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е най-свестния евроатлантик в НС.

29

На крив К

преди 1 година

И финасовото ведоразумение от Банкя му пречи

28

ПП

преди 1 година

Дърт ком изчейзвай

27

В

преди 1 година

Само герб *** тук, какво става с този новинарски сайт??

26

Скрий се, гноме

преди 1 година

Този генерал от ДС не разбра ли, че с всяко свое плюене налива вода в мелницата на Бойко. Толкова е антипатичен, че промяната губи гласове заради него. Не се усещат и да го скрият някъде в скрина. Като не ви харесват ГЕРБ, отивайте на избори. Бойко каза: лесно мога да направя правителство и с Нинова и с ДПС, че и итн ще подкрепи, но не иска. Защото с пп-рата има общи ценности. Но като толкова знаят, да бутат пак към избори и да направят Възраждане втора сила. Не, те няма да са първа, а трета.

25

Анонимен

преди 1 година

Този от Държавна сигурност какво търси в НС?

24

Анонимен

преди 1 година

Изпратете Борисов в ДПС и всичко ще се нормализира. А и той ще е спокоен.

23

Анонимен

преди 1 година

заврения зет и прокопов въобще не са пречка