35

БЪЛГР. МАЙКА ЮНАШКА

преди 1 година

На това дередже сме защотото ТЯ носи по ДВЕ ДИНИ и под ДВЕТЕ СИ МИШНИЦИ - Под Лявата: Пешев (ОХРАНИТЕЛЯТ на КОРУПЦИЯТА) и Лойко (ВЪЗГЛАВЯВАЩИЯТ Я). Под Дясната: Русия и USA. Не включвам Европа защото е 1. е зависима от USA и 2. защото едва ли освен поляците, които са исторически обременени, някой европеец би хукнал доброволно да се бие с руснаците. Познайте КОЯ диня първа ще тупне на земята и кога ще стане това, за да направи ТЯ малка но уверена крачка напред!

34

Има Нов Ред Пенсии

преди 1 година

Последния скорошен разкрит ислямоджихадистки атентат срещу Европа в ДАНИЯ е бил с организатори Братята Турчин и Българин..........факт........

33

Анонимен

преди 1 година

Тоя нещо да бе споменал за състоянието на българския народ, как да се оправи. С помощ за нацистка Украйна няма да се оправи. Поредният вечен платен, да не казвам какво.,

32

Има Нов Ред Пенсии

преди 1 година

Червена България е обявила война на САЩ,Русия,Великобритания в съюз с ТУРЦИЯ......както преди години писа открито коментиращ тук цитирам го:"Турската армия на Ердоган е готова да ни пази от САЩ и Великобритания и трябвало да ни пази от тях"......Спасителя на Червена България доскоро беше тарторът на агитката на ЦСКА отпреди 1989 ченгето от ДС Лютви Местан който според наша червена комунистка обадила се в тв-ефир трябвало вечно да управлява Бг вероятно да избие левскарите щот СДС е турчина горе

31

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на Евгени Михайлов, човек, който е завършил режисура в Съветския съюз, в Москва.

30

Румен

преди 1 година

До32. Комунизма в НРБ падна не от безпартийните , не и от ренегати комунисти. Комунизма падна по няколко причини Първо, Запада след смърта на Брежнев ни наложи ембарго за стоки с твърда валута. От към свободата на обикновенните хора "без членове на БКП" създаде възможност да пътуват зад граница на Запад до тридесет дни. Второ тримата велики политици , които свалиха комунизма са Рейгън, Папата Павел , Маргарет Тачър и по късно Горбачов. И така Класата , падна победена от КАСАТА.

29

От Африка към ЕС

преди 1 година

Със Запада сме вече 34 години, ДОСТойний Евгейний! Е, и? От 19 години сме в НАТО, ДОСТойний Евгейний. Е, и? В Европейския съюз сме от 16 години, ДОСТойний. Е, и? Това не ни пречи да сме африканска държава или латиноамериканска държава, да вземаме пример от Индия и Третия свят по либертариаризъм и да имаме тоталитарни партии на власт като гербодепесарите. Ние сме в ЕС, НАТО отдавна, но целта е да излезем от Африканския съюз и Латинска Америка и Индия. Имаме цел да излезем от Африка.

28

Уфффф!

преди 1 година

От този екземпляр вони на политическа нечистоплътност!!! Спомнете си, последно от коя партия беше кандидат за народен представител.

27

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

45 години с Русия (СССР) - 9 милона Българи,23-то място по благосъстояние.330 години ЕС и НАТО - 6 милиона Българи и намаляваме, най-бедната държава в Европа, без армия, без индустрия и 60 милиарда евро външен дълг ! Видно е че посоката е една !

26

Киро лъжата

преди 1 година

Едно нещо не мога да разбера, защото най-заклетите комунисти стават върли демократи?

25

12 април

преди 1 година

Евгейний, ти руски празници не празнуваш. 12 април 1961 година е черна дата за българския евроатлантизъм. Двамата беге космонавти през 1979 и 1988 година и космическата програма за апаратура са руски проекти, като Турско-балкански поток и АЕЦ Белене. Учениците трябва да научат кои са най-големите и многобройни "Паметници на комунизма" - училищата им, в които са учили родителите им, че и бабите им.

24

Анонимен

преди 1 година

Избора е дали да сме като Швейцария без ЕС и нато или като Румъния с ЕС и нато и бедни . Никой не иска да сменя американските бази с руски а да има само български . Защо лъже тоя ? Нали като падна комунизма това трябваше да направим ? Да спрем да се дупим на чужди интереси за да си прокараме нашия . Ние само се надупихме в другата посока и казахме няма да правим промени щото само членството е важно . Сега икоомическите сътресения на ЕС ще доведат и до политически сътресения.

23

Румен

преди 1 година

Казано е , и е решено България е в НАТО и ЕС . Следва бързото ни приемане в еврозоната и Шенген. Но за да стане всички партии да се разберат да има Върховенство на закона и Децентрализация на Власта. Силна Местна Власт. Това са условията на Брюксел

22

Анонимен

преди 1 година

Искам да питам ДОСТойният евГений: Кой е първият космонавт? Юрий Гагарин или Алан Шепърд. От отговора му ще зависи дали е с Русия или със САЩ.

21

Анонимен

преди 1 година

Що не се занимава с режисиране...не с политика. Пълни глупости говори.

20

шмatka

преди 1 година

До Анонимен 10 Стига с тая европа бре!? Какво ще вземеш за пример оттам? гей парадите кражбите им по света ,*** образование ,селското стопанство дето идваха от нас да крадат или какво още?!?!?

19

Анонимен

преди 1 година

Занимават ни с евроатлантизъм, Еврозона, войната в Украйна, държавни помощи за Украйна, НАТО, Шенген.Тези теми са глупостти и "дъвка за балончета".На новите стари партийни представители трябва да им спрем темите "дъвка за балончета". Каже ли нещо за евроатлантизъм, НАТО, Еврозона, безплатна държавна помощ за Украйна - веднага да ги спираме и да не позволяваме с тези теми "дъвка за балончета" да ни отклоняват от истинските проблеми.Ние сме в НАТО, ЕС,евроатлантици сме от 20 години.Други са темите

18

Евгений Михайлов

преди 1 година

Да каже като отиде при Местан в ДОСТ,той за Турция ли беше?

17

Анонимен

преди 1 година

До Гаро аз също служех в ШЗО по време на демокрацията гласувах за президент Петър Стоянов Беше глад и мизерия Това беше в ШЗО обикновен гражданин съм това ни донесе демокрацията

16

Гаро

преди 1 година

До Анонимен"""освен кашкавала,учеха без приемни изпити а и след това.Просто им даваха дипломите.В казармата бяха само в ШЗО Плевен.Пазаруваха в закрити магазини.Първокачествена храна от Рила.Обзавеждане,спално бельо,посуда,всичко беше от УБО!Не живот ,а песен!!!