9

Анонимен

преди 1 година

госпожице, държа да Ви напомня, че България влиза в съюзи само с една цел : тяхното унищожение. Ако досега не сте го разбрала, жалко за фалшивото Ви самосъзнание.

8

Анонимен

преди 1 година

Ошлайфали са се българските политици, вече не казват директно вън, сега казват, че вратите са отворени......хахахаха :)))

7

българка

преди 1 година

Е, какъв диалог да има. Тяхната работа е - ще те питам нещо, ама сакам да ми кажеш "ДА". Щом не сме съгласни с тях, значи няма диалог. Те искат ние да се съгласим да ни мразят и плюят и даже да се радваме за това. Ами няма как да стане. Винаги България им е виновна, в себе си не поглеждат, не искат да отстъпят от имперските си амбиции. За какво им е този ЕС, да се върнат в Югославия и да свършва тази мъка - за тях е мъка. Ние си имаме история и сме в ЕС.

6

Анонимен

преди 1 година

Върти сучи ...и на български език "прича"(заради сръбската комунист-шовинистична идеология)...от български букви чете..( макар и леко осакатени поради "македонския идентидет..." - крадът и пренаписват от българската история и личности..заради "античното" си минало (от решението на коминтерна де за създаването..)Това си е географска зона ..с българско,албанско, малко гръцко и от бившите "югославянски" националности..- население..

5

Е как да скъса

преди 1 година

с идиогените на тоталитарното минало,като той(Пендаровски) е типична рожба на тази система.Той е ЗАВИСИМ от много условности и само се прави на щраус,като си зарива главата в пясъка.Единственото правилно и ИСТИНСКО решение е да се отворят досиетата на тайните служби УДБА и КОС и да се види кой кой е и какви ги е вършил в Македония.Но едва ли точно Пендаровски ще посмее да го направи,след като е част от статуквото!

4

анонимен

преди 1 година

той не заслужава да се разговаря с него,докато хулиганските действия не престанът,защото се подкрепят от тях

3

Анонимен

преди 1 година

това с отворените врати звучи неприлично

2

Бай Дрън

преди 1 година

Пендаровски трябва да се игнорира, както е игнориран Путин. Това не е разбран човек. Чудя се, как се е настанил на тоя пост, а примерно хора като Любчо Георгиевски стоят в сянка и имат прояви са онв интернет пространството. На Пендаровски не врата трябва да се отваря, а да се затвори завинаги за тоя неук сърбоман.

1

Анонимен

преди 1 година

Йоло Денев президент.Тангра да бъде с нас.