24

Анонимен

преди 1 година

Не пак, а отново четем една и съща новина последните месеци. Бахмут превзет ама не съвсем. А после след 2 дни в Берлин. Муаххаааааааааааа

23

анонимен

преди 1 година

Това елиминиране на човешка маса има някакъв смисъл. Няма ги градовете, но го няма и населението. Няма украинци, т.е. чиста територия. Все от някъде хора ще дойдат. Освен това ще са нужни поне 10 години да се прочисти земята от мини, снаряди, химикали и т.н. но "украинци" няма да има!!

22

Анонимен

преди 1 година

Вагнер, но не Русия.

21

гост

преди 1 година

За целта, бяха похарчени 80% от вагнеровците ...

20

Анонимен

преди 1 година

Като сте такива разбирачи от военни действия, защо не се вдигнете да помогнете на братска ви Украйна?! Само си чешете нежните пръсти по клавиатурите, вместо да сформирате г.ей дружина и да се биете срещу руснаците.

19

Анонимен

преди 1 година

Окупаторите . Гледайте добре, какво правят на всеки който е извън НАТО И ЕС. Унищожение на всичко по пътя си. Това са комуниститте .

18

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден превзема Бахмут. Само че преди го беше превзел, а сега го е превзел на 80%.

17

БРАВО БЕ....

преди 1 година

...ГООООЛЕМА ПОБЕДА ЗА 9 МЕСЕЦА....хахаха....направо---"СТАЛИНГРАД"!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Както всички знаехме уркопитеците побеждават ли побеждават с тия мега модерни оръжия а Руснаците без куршуми и плачат за мама..... И новините на уркопитеците са им такива едни....

15

Анонимен

преди 1 година

Украинците та са избити от затворниците Вагнер, докато руската войска е не засегната. Нека на уркопитеците да им бавнее загубата

14

Горд Българин

преди 1 година

Бавно но славно руснаците превземат Бахмут. От тук нататък остава да гледаме да ли ще има това прословуто контранастапление. А дали ще успее и да ли въобще ще го има времето ще покаже.

13

АнонимеН

преди 1 година

ВОЙСКАТА НА УКРАЙНА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВДАЕ С ЛОШО НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ И ТАЗИ СЕДМИЦА, НО ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА СИ Е НАПЪЛНО ВРЕМЕ ЗА ТРЕПАНЕ НА ПУТАНИСТИ ЯКО :)ЗИМАТА СЕ ПРОТОЧИ НО В СРЕДАТА НА ДРУГАТА СЕДМИЦА ВРЕМЕТО ЩЕ ПОЗВОЛЯВА ЕДНО ХУБАВО НАСТЪПЛЕНИЕ С ЯКО ТЕПАНЕ НА ПУТИНИСТИ НЕ САМО В АРТЕМОВСК

12

Анонимен

преди 1 година

Нито е достатъчно, нито е важно. Важното е НИТО ЕДИН нато-вец или обучаван в нато да не напусне Бахмут жив.

11

ПАНЧО

преди 1 година

До лично мнениеКакви приятни сънища.Гроздето е кисело.

10

Анонимен

преди 1 година

Всъщност са 79%, в момента се бият за 80 - тия процент, ще го превземат някъде по Гергьовден

9

лично мнение

преди 1 година

Бахмут си изигра ролята. ВСУ да отстъпят и да се установят на нови позиции...няма смисъл повече.....така Путин ще тържествува за гръмката победа, а през това време един удар , който да разкъса на две руснаците ще бъде по важен. И още нещо-украйнците да се съобразяват мнението на САЩ за всичко, особено за разузнавенето и да не се поддават на емоции. Макар,че каквото и да стане--вече на всички е ясно---и цяла Украйна да падне--Путин е вече минало, а с него и Копейкин,Тиквата,Нинова и Доган.

8

Банкеръ

преди 1 година

Щом нашите медии казват,че са 80% значи Бахмут е паднал.Прави впечатление,че по новините не се говори за Украйна.Все едно я няма.Значи там нещата отиват на зле.Аз така чета между редовете.Предполагам западния свят ще се пробва да прати войски от источна Европа в Украйна,но това ме съмнява да се случи,защото това отваря вратичка за настъпление на Ушанките в Полша,Литва,Латвия,Естония,Чехия и Германия.Не мисля,че армия от третия пол може да се справи с пияните орди от активни хомосексуалисти.

7

Пепи

преди 1 година

То град вече няма, но те контролират администрацията, фабрики и не знам кво си :) Супер

6

Сурвакар

преди 1 година

Айде таз година 80%, догодина 85%.

5

Москва потъна

преди 1 година

Подложин набира руски подложки от всякъде.051