77

До91

преди 1 година

И през това време,"Продължавай да се Променяш"като раздаваш милиарди,13 на брой само миналата година на свои хора(червените олигарси)Ех,че удобна"промяна"ама не за всички!

76

Анонимен

преди 1 година

Президентът имал желание. Но не можел !

75

До Радослав

преди 1 година

Именно де,България е парламентарна република която трябва вече да е разбрала откъде идват неволите последните две години и парламентът като върховно олицетворение на на парламентарната власт трябва да вземе нужното решение-гласуване на незабавен импийчмънт на зависимото подмолно същество Радев

74

Алооууу

преди 1 година

..."Боко" вече трета година не управлява! Ай стига с тия номера, че вече не вървят! Шарлатаните на Радев подписаха сделката" ! Някои да изкривяват истината го превърнаха в занаят!

73

...

преди 1 година

До до 80 ! Няма такъв, който така грубо да е газил и неглижирал Конституцията, както Радев! Като започнем от там , че не трябва да се занимава с политика и икономика, а той се сбутва навсякъде в изпълнителната власт! Не го защитавайте! Затънал е до ушите/а те са големи/! Цялата криза , в която сме затънали сега, той има най-голяма заслуга, колкото и да се прави на неразбрал!

72

Ха-ха-ха

преди 1 година

Какъв бил "рейтингът" на Радев? И всички му верваме! На Путин е още по висок,но и двамата мечтаят, за рейтингът на Ким Чен Ун !

71

До 80 Българин

преди 1 година

Като ще търсим отговорност, да да видим, кой български политик е понесъл някаква наказателна отговорност за това, че е вътрил държавата? Аз не се сещам за такъв пример. А не зная защо точно за Радев се хванахте. Президента в България е доста безгласна фигура, която има чисто представителни функции. НС решава кое и как ще се прави, нали затова сме парламентарна република, а не президентска. В момента Радев е просто един протоколчик, който кара по устав, а го изкарахте по-влиятелен от Борисов.

70

Анонимен

преди 1 година

Дано са им увряли главите на партиите,времето за натирване на съществото дойде,ако не го свършат като цел номер едно,България ще продължи да копае и да търси дъно!Незабавен импийчмънт на лицето Радев,пряко отговорно за безвластието и анархията в която се намираме!

69

Българин

преди 1 година

Има ли нещо , за което Радев да е понесъл някаква отговорност? Газеше Конституцията през ден! Натресе ни Шарлатани, които само той,"наивният", не можал да го забележи? Набута ни в здравна криза, енергийна криза, конституционна криза, мигрантска криза, международни скандали...! Но той пак не разбрал, и пак е невнятен! По-голям въздухар не сме имали в БГ-политиката!

68

До75

преди 1 година

Кви партенки бре,ако не на друго,поне съм свидетел на това как заводите ни от военно промишленият комплекс работят 24/7 и всичката им продукция отива към Украйна!

67

Анонимен

преди 1 година

Приемаме,че както е по конституция двете водещи сили с първите два мандата на няма да се съставят правителство,обзалагам се че третият който е лична отговорност на президента ще отиде отново в куц кон,за справка,спомнете си предният парламент,когато ДБ бяха на финалната права да съставят правителство,подмолникът го хвърли на БСП!

66

До 72

преди 1 година

Даже няма да те коментирам..Жалък си.

65

Абе никакви

преди 1 година

правителства докато не свърши войната. Няма да се легитимира тоя натовски рекет!

64

До 71

преди 1 година

Явно,вярваш на партенки,та макар и дошли от Америка.Никой нормален политик няма да си даде цялата наличност от изтребители на чужда държава и да рискува собствената си сигурност.

63

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ох горкичкия, уплаши се че ще му секнат разпорежданията. Нещо много взе да си позволява тази институция.

62

Българин

преди 1 година

Че ако искат правителство без ГЕРБ да си го спретнат бе! ГЕРБ нямат и една трета от НС! Проблемът е , че българите видяха, че всички заедно да се съберат, не са и на малкия пръст на Борисов, как се управлява една държава! Безразборно грабене, което всеки българин го усеща по джоба си! И докога смятат че ще се измъкват с "...те ГЕРБ са виновни"?

61

До67

преди 1 година

На русофилите трябва и на тях да им просветне след вчерашната новина,на 23 февруари България е решила да си дари самолетите на Украйна,та нека си погледнат календара и да видят кой беше на власт тогава и сега?

60

До 63

преди 1 година

Гатанката ти е много елементарна.А аз ще ти го кажа направо.Всички искат правителство,но никой не иска с ГЕРБ!

59

АнонимеН

преди 1 година

КОГАТО СЕ БАВИ , ЗАЩО СЕ БАВИ! КОГАТО ДЕЙСТВА БЪРЗО, ЗАЩО БЪРЗА :D НО САМО ОЛИГАФРЕН МОЖЕ ДА ИСКА ДА СЕ БАВИ! ИЗБОРИТЕ БЯХА НА 2-РИ АПРИЛ И РЕЗУЛТАТИТЕ ГИ ИМАШЕ НА 3-ТИ ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕЦЕНИ ГЕРБ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КОАЛИРА С НЯКОЙ ИЛИ НЕ! И ВРЕМЕТО НА ГЕРБ ИЗТЕЧЕ!

58

Анонимен

преди 1 година

Мутри вътри! Започва шоуто на Лаурел и Харди! Вдигнете желязната завеса! Всички клоуни, шоумени,рапъри,тикви и чалгари на борба за кабинет, чекмедже и музика! Маестро, кючек!