107

Анонимен

преди 1 година

Снимката е показателна. При 90 рубли за ойро няма навалица пред обменника. Руският народ е спокоен и изпълнен с доверие към своя президент.

106

Анонимен

преди 1 година

Значи парите свършват? Този въпрос не е глyпaв. Опит е за пропаганда и агитация.

105

пияница мистик

преди 1 година

До Григор === Прав си! Какви са тези експерти и финансови анализатори, завършили колежи като Оксфорд, Йейл, Кейбридж...Друго си е да си среднист от класа, завършил в Пазарджик. Ей това вече го признавам за квалитет!!! И аз така като ми потрябва експертно мнение за БВП на САЩ или Русия, международното положение или какви оръжия има някоя държава ходя в кварталната кръчма. Там е бъкано с експерти дето всичко разбират, ама работят под прикритие като таксиджии, охранители и склададжии

104

Григор

преди 1 година

Само експерти и световни финансови анализатори . Всички са много запознати с живота в Русия и с финансовата част на цялата държава . Оправете финансите на БГ държавата и най-вече вашите собствени у дома. В по-голяма част се дразните и си пишете някакви безсмислици и смехории. Никой никого няма да допусне до финансови документи и ще си говори каквото иска и му харесва.

103

лонин

преди 1 година

До Анонименда направи всичо ама немои

102

Анонимен

преди 1 година

На Русия пари не и трябват защото има всичко , селско стопанство , промишленост и най-важното ресурси от които може да направи всичко

101

Йосич

преди 1 година

Банкянският бивш член на БКП се е опитал да погали Нинова по циците, за да я убеди да го подкрепи в усилията му за поредното правителство на куките. Но пък, г-жа Нинова си е абсолютнао принципна. Особено пък, за подобни неща. А и той все още не си е намерил членската книжка от комунистическата партия. Такива са нещата с българските политически лидери. Тогава Корнелия го е изпратила при Йотова, която да го помилва след като го осъдят на затвор.

100

До 117

преди 1 година

Това в лексикона на Лили от "В" клас ли го прочете?

99

До 119

преди 1 година

Оффф, време е вече да се отърсите от мисълта за тия руски теротии дето щели да си вземат китайците. Не се ли уморихте да повтаряте все една и съща смехория? Вие слепи ли сте, че не виждате какво се случва по света в момента, та още вярвате в приказки? Разходи се по-далеч от задблоковоте пространство. Има какво да се види.

98

Анализатор

преди 1 година

Тези експерти не знаят, но пък мислят. Мисленето си е полезно. Все пак, вместо българските експерти да прогнозират за парите на Москва, да се опита да сметнат парите на т. нар. София. Те няма да са много. Още повече пък, че дорли и държавата България си няма бюджет за настоящага 2023 г. С такива политици и генерали, каито се бореха против вирусите с КПП-та и мобилизираха електоратите си за избори и да отиват да се бият във войната, нищо добро не очаква България.

97

Анонимен

преди 1 година

Експерти: Не знаем колко пари са останали на Киев, но е разумно да се смята, че не са много

96

Ssss

преди 1 година

Уф! Тя статията била за Русия пък аз си мислех че .....

95

Международният

преди 1 година

Валутен фонд ко не се занимава с исономиката на Украйна? Тази същата фалирала държава, заради която наруши собствените си правила, да не дава заеми на фалирали държави във война! И и даде поредния заем от 18 милиарда, които никога няма да види обратно! Тръгнали с Русия да се занимават..

94

Е на Русия

преди 1 година

Не и трябват много- то ракети и танкове са скъпи, а руснаците нали се бият с лопати ;) Гладуват си и се издържат с продажба на откраднати украински перални машини ;) И с малко пари, Русия пак печели!

93

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Нали , вие печелите от войната : голям бизнес и големи заплати .Слава на Америка

92

Според

преди 1 година

Британското разузнаване, ЕС, САЩ тя Русия фалира вече от година, Путин е умрял, ракетите са свършили, руснаците се бият с лопати..и пак завземат територия! Просто невероятна тази държава и армия -руската:)))

91

анонимен64264

преди 1 година

да ви се невидят прогнозите смешници куци,всичките ви прогнози се сринаха ,стиг сте писали глупости бе

90

Ма как така

преди 1 година

Фон дер ЛайЪн каза още преди 12 месеца, че Русия е фалирала!! Значи още не е фалирала?! Ха ха!

89

Анонимен

преди 1 година

В тези времена върви поредното разграбване на територията русията, така е било и така ще продължава докато крепостници я населяват!

88

Анонимен

преди 1 година

Мине не мине все нещо им е свършило на Руснаците докато те свършват отзад на уркопитеците