15

Анонимен

преди 1 година

Китайците ги инстересуват само технологии, които сами не могат да произведат. Защо иначе изведнъж така се разбързаха. Това се знае и в момента и японци и в САЩ и в Европа се строят заместващи мощности. А и самите тайвански компании вече изнасят производствата си във Виетнам наприемр. Чуват се слухове, че фабриките се подготвят за взривяване в случай на китайско нахлуване. Ей тогава ще стане страшно - реален глад за микро-чипове. Ни коли, ни компютри, ни телефони, нищо не може да бъде произведено

14

АнонимеН

преди 1 година

КИТАЙ Е ЕДНО ВОЕННО ПОСМЕШИЩЕ ЩОМ ОТ 1949-ГОДИНА ДОСЕГА ТАЙВАН Е НАПЪЛНО САМОСТОЯТЕЛЕНО УПРАВЛЯВАН И ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩА НА КИТАЙ САМО СЕ ВОДИ УЖ КЪМ СЪСТАВА НА КИТАЙ НА ХАРТИЯ И ТОЛКОЗ!

13

Бай Дрън

преди 1 година

САЩ са уязвими близките месеци, може би година или две. Нямат действащо хиперзвуково оръжие и са лесна мишена на Русия и Китай, които са доста напред в това отношение. Затова и САЩ протакват, не се намесват в Украйна. И ми се струва, че не само аз знам това, което означава, че на 90% ни чака еойна.

12

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на китайците за острова. Зора е да прилапат активите и ноу-хауто на компании като TSMC. От както порязаха Хуавей 3-ти компании да нямат право да им произвеждат чиповете, китайците се мъчат да създадът конкурентни технологии но не им се отдава.

11

Анонимен

преди 1 година

Тия тайванци мислят ли че ще могат да се противопоставят на 100 000 000 армия? Китай ще ги превземе за един час. Те си мислят че краварите ще ги спасят! Да Ама Не!

10

Public enemies

преди 1 година

Не знам защо не спирате да се занимавате с Китай-Тайван, Украйна например е 1/3 Русия и си е проблем за тях, китайците само от 1 среден по население град да се разходят до Тайван и да п р ъднат, абсолютно няма нужда от военни действия, ще ги издушат всичките тайванци.

9

Анонимен

преди 1 година

Олелеееее! Защо го правят!

8

Бай Дрън

преди 1 година

Така почнаха и руснаците в Беларус-учение и хоп, в Киев. Тия едва ли ги чака нещо по-различно.Китайците чакат само да си подсигурят хиперзвукови ракети за американските лаййноносачи.

7

Анонимен

преди 1 година

"Китай счита демократично управлявания остров за своя територия" - то и България, САЩ и целият цивилизован свят считат така. Иначе щяха да са признали Тайван за държава и да установат дипломатически отношения с него.

6

ЦунКайХуй

преди 1 година

Да би мирно седяло,не би чудо видяло !

5

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор Китай да се изтегля? Това, което е разположено на остров Тайван се нарича Република Китай. Островът е китайска територия.

4

Бай Дрън

преди 1 година

Ша откриваме май източен фронт, Ким и той се готви за атака.

3

Анонимен

преди 1 година

От къде да се изтегли бре ***? От китайско море ли? Краварите защо са навсякъде, а не питате защо не се изтеглят? Що си не ходят у америката?

2

Анонимен

преди 1 година

Тайван е Китай, Косово е Сърбия, Македония е България, Украйна е Русия. САЩ е тоалетна.

1

Анонимен

преди 1 година

Така като гледам Тайванските Македонци ще ги последва съдбата на Украинските Македонци скоро време ако не се опомнят и престанат да слушат демократичният запад...