194

Анонимен

преди 1 година

Невменяем ще да е новата теза на Защита му.....Всички може да сме на мястото на загиналите! не си ли дават сметка за това, че утре може да са хора от тяхното семейство?!?!?

193

sostin

преди 1 година

Тоя в Щатите ще му плеснат само за обида на съда 5 доживотни, за другите неща не ми се мисли.

192

Анонимен

преди 1 година

Отличен пример, че в България полицията, съда и престъпниците са мафия, организирана престъпност.

191

Иван

преди 1 година

Долен, пропаднал, нагъл, без морал и достойнство тип, който не зачита живота на хората. А такива, като него са много. Не разберам, защо такива пропаднали хора години наред са толерирани от органи и институции, че им бива и съдействано за да превърнат своята простотия, арогантност, безотговорност и неморалност в норма и заплаха за обществото. Такива хора са срам за обществото.

190

aa1830

преди 1 година

Ако някой е виждал колата след катастрофата на какво прилича......след такъв удар е абсурд човек да оживее, камо ли да излезе сам от колата и да се прибере вкъщи. Наличието на "случайо минаващи" оттам прокурори и следователи непосредствено след катастрофата пак е много интересно. Историите със стълбата, полицайката, двете спътнички, полицейската лампа, тест-драйв версията и прочее е само подигравка с нас като народ.

189

R

преди 1 година

Този съвсем ни смята за будали

188

Анонимен

преди 1 година

Този и други такива като него се ползваха преди избори, като организатори за купуване на гласове. Затова са закриляни от най-високо място. А, народа тъне в мъглата на съдебните саги.

187

Гошо

преди 1 година

В България, или съдиите са слаби или адвокатите много добри. Убиеца на Милен е на свобода, а този се прави на божа кравичка. В Германия миродавно е казаното от полицаите, но те не са корумпирани.

186

Анонимен

преди 1 година

Не помнел нищо....а да се друса - помни. Затвор до живот.

185

Анонимен

преди 1 година

Подобно зверско обсебване е снимано перфектно при убииството на проследявания като неудобен за мафията ограбваща милиарди в БЪлгария МИЛЕН ЦВЕТКОВ.Автомобла на Цветков е следен с активирано дигитално холограмно оръжие в талон на автомобила. Убиеца е засечен през видео терористична камера и обсебен обемно. Обсебването с44е вижда перфектно..

184

УБиват с холограми

преди 1 година

Ползват обемно проникващо ПЪЛНО Обсебване на водач на маркиран автомобил. Обсебването на водача и автомобила е снимано.. У нас масови убиици позлват нагло престъпни дигитално холограмни оръжия лепени чрез полицейски рекет НЕЗАКОННО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА. ОБсебените НЕ ПОМНЯТ <НЕ ЧУВАТ НЕ РЕАГИРАТ> НЯколко експертизи наложени след сигнали потвърждават че са жертви на МРъсни експерименти през ХОЛОГРАМИ НА ПРЕДНИ СТЪКЛА> ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ОТВЛИАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ..

183

В.

преди 1 година

Ние, гражданите на МВР разчитаме. Разните полу-граждани с полу-подмолни връзки, с полу-легален достъп до данни на МВР са ни противни.

182

Temida

преди 1 година

Да бъде настанен в една килия с пернишкото произведение , сами ще си раздадат правосъдие

181

Анонимен

преди 1 година

Тоя не взима наркотици, те му ги дават. Как обаче това се случва и в панделата, за да бръщолеви толкова глупости....?

180

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ,КАТО СЕ ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛОТО,ВИДЯ ЛИ СЕМЕРДЖИЕВ ?

179

Анонимен

преди 1 година

От написаното оставам с впечатление, че се канят да го изкарат психично болен или ***, защото то при тия доказателства друго не му остава. И за слепите е ясно, че тоя пропаднал *** уби две жени защото се е правил на състезател от Формула 1 по градските улици, надрусан до безпаметност. Със сигурност не му е за първи път, добре да мислят тия, дето полагат неистови усулия да го измъкнат. Следващите жертви може да са техните деца...

178

СХОДНО

преди 1 година

Този се представя за член на ,,Мара Салватруча(MS-13)",но всъщност е една издънка на комунистически род.Това са хора без бъдеще,колкото и пари да са накрали през годините.*** вече трето поколение.Белязани от съдбата на изчезване.Добре че беше този случай,тахората да видят със собствените си очи,какви кадри работят в МВР и БГ правосъдието.Не мед. сестри,ами и кучетата ще избягат от тоя отходен канал.А иначе власта да продължава да си ги тъмни и пази още.На напусналите България им е през ***.

177

това

преди 1 година

човек ли е-мяза на географска карта,кпд-то му е нула -трепете го никой няма нужда от тоя, в противен случай няма ДЪРЖАВА

176

Анонимен

преди 1 година

Буци,това е твоята правосъдна система,Буци,Каскетурата пак ще го пусне тоя ,Гарантирано от ГРОБ..Нагли сте,и то прекалено,кристали мристли

175

Бай Кольо

преди 1 година

Съдебното ни законодателство е толкова калпаво,че позволява на всеки престъпник да го разиграва с години,дори и да е доказано виновен!