44

Анонимен

преди 1 година

Управителя на ЦБ РФ Елвира Набиуллина опроверга слухът за изплащане на пенсии само в цифрови рубли.Какво ми цъкате минуси,на там отива цял свят.

43

Копейчо

преди 1 година

Че защо са им на руснаците чужди валути, аз търся само рубли и съм си супер!

42

Анонимен

преди 1 година

Срива се с 0,22 процента?!

41

Талибан ерджолан

преди 1 година

Джуджешката простотия по - вероятно! Същия буНак както мен приет за цар от бунаците !

40

Анонимен

преди 1 година

И де ще иде тая вода? На Марс ли?

39

Анонимен

преди 1 година

През цялата минала година Европейският съюз се бореше с енергийната криза: запасявайки се от нефт и газ, опитвайки се да намали потреблението, да спести пари. Преживя зимата без особен шок, до голяма степен благодарение на Китай. Фабрики и заводи в Китай спряха в карантинираните градове, икономическият растеж се забави рязко - Китай значително намали вноса на енергийни ресурси.

38

Анонимен

преди 1 година

Анализатори описаха сценарий за "бърз растеж" за китайската икономика, базиран на възстановяването на индустрията чрез увеличени разходи за инфраструктура. "БВП ще добави 7% през 2023 г. и 5,5 процента през 2024 г.", се казва в доклада на Ууд Маккензи "Отварянето" на Китай след коронавируса ще бъде "най-големият двигател на търсеето на нефт и газ", казват експерти. Те изчисляват, че световното търсене на петрол ще се увеличи с 2,6 милиона барела на ден тази година, като Китай ще вземе един милион.

37

Евродобитъка

преди 1 година

дайте някакво икономическо обяснение на факта, че Европа се тресе от социални протести..С поевропейчени лозунги от времето на СССР, най-много до съответния разпад да се докарате..

36

Анонимен

преди 1 година

ООН: Свършва водата! До 2050 г. търсенето на питейната ще се увеличи с 80%. Светът е изправен пред глобална водна криза, която заплашва да излезе извън контрол.

35

Анонимен

преди 1 година

Видата може да стане по-скъпа от петрола.

34

Има решение

преди 1 година

Да викнат на помощ Жан Виденов да им стабилизира валутата.

33

фейк нюз bg

преди 1 година

Бях сигурен че е поредният фейк, може да напишете че USD също се срива с 0,9 спрямо еврото.

32

Анонимен

преди 1 година

Учените предупреждават Европа за най-лошата суша от стотици години

31

Анонимен

преди 1 година

Селското стопанство в ЕС е на прага на сериозна криза а причината за това е рядък природен феномен. Предстоящото лято, казват климатолозите, ще донесе суша, каквато не е имало през последните петстотин години. Южните страни на Европа още сега въвеждат спешни мерки за пестене на водни ресурси и предстои нещо много по-лошо.

30

89

преди 1 година

Как само целия свят ми международната общност къде я забрави..Подобни изпразнени откъм съдържание словосъчетания, предполагат и сходен пълнеж у кифуча..

29

999 до 24

преди 1 година

И какво прави с тях? Каптирани ли са? Изнася ли? Търгува ли? Или е просто статистика. Вода гази - жаден ходи. Това е Русия.

28

Анонимен

преди 1 година

Кво им обяснявате на евродобитъка, за реална икономика..Те си гледат курса на долара и БВП.В крайна сметка, лапат мухите буквално..

27

Анонимен

преди 1 година

Абе помним още от едно време,че всичко руско е най,най,най...така за руските болни се казваше,че са най-здравите болни.Мааани бегай баце изперкала нация отвсекъде.

26

Анонимен

преди 1 година

Едва жителите на Европейския съюз се зарадваха, че зимата свърши, която се оказа сравнително топла и следователно им позволи сериозно да спестят от отопление, когато бедата се зададе на хоризонта. Европа е изправена пред тежка суша. Малкото количество валежи, паднало през последните три месеца, вече доведе до там, че испанските, френските, италианските вестници са пълни със снимки на земята, осеяна с дълбоки пукнатини и почти апокалиптични прогнози за времето.

25

Анонимен

преди 1 година

Кво се кефите,навсякъде въвеждат електронни пари и с умните градове,ни го завтъкват на всички.Няма да имаме права,като ви клъцнат електронните пари и ОТ София в Пловдив ,няма да можеш да си купиш нищо.Отделно чипче в лична карта и са ти ясни и долните килоти.Русия и Китай ,не правят изключение от тези планове.