112

До Бай Дрън

преди 1 година

Ходеше се по 7 или 14 дни. Картите бяха за толкова време. Явно си чул нещо, но до там. Самосиндикално трудно се ходеше за по 20тина дни. Това за фирмата ме разсмя жестоко, първо ми бе необходима около минута да го осмисля. Достатъчно е просто да комбинираш празници с отпуска. Давам пример, изчезвам в сряда за седмица в Италия, таман ще спестя от скъпи яйца, овче и козунаци. Мухахаха

111

top secret

преди 1 година

Има и документи показващи надниците изплащани от Козяк на политически агитатори, разпространяващи "неверни новини" в полза на сащ. Смешно работа : дневния надник варира от няколко цента до 5 американски долара, според броя на постовете и прочие. На толкова оценяват предтелството американските шефове .

110

Сега да те светна

преди 1 година

Ако САЩ не се бяха намесили навремето в работите на Европа,а я бяха оставили сама да си оправя бакиите, днес Макрон щеше да е един обикновен немски селянин,който в училище е избирал чужди езици измежду български,немски и италиански.

109

ZZ top

преди 1 година

Това са 6 карти сащ просто ще се измъкнат от ситуацията и ще напуснат Украйна под предтекст, че е изтекла информация. Това се заговори още преди месец, че сащ ще сгъват цирка и ще си бият шута. Не знам нашите онанисти какво ще говорят после.

108

Анал лизатор

преди 1 година

Не четох до края таз"секретна" информация ама май на афроамериканците им писна да хвърлят милиарди в таз бездънна яма и разбраха че Украйна не е някакви азиатски пустини населена с неграмотни чаллми които лесно се лъжат и Путин няма ей така да им я даде!

107

Бай Дрън

преди 1 година

Е, преди се ходеше на почивка, но по 20 дена. Сега може постоянно да ходиш, стига да се настроиш на фирмена вълна, да те пуснат поне седмица отпуска и да не се променят плановете на изедника от четвъртък за петък ;) Иначе да, може всеки ден да си почиваш, когато фирмата е закъсала за материали и поръчки, давайки ти абсолютно незаконно платен отпуск.

106

Анонимен

преди 1 година

Европа е като малтретирана от съпрутът си жена, която след това винаги се връща обратно, съпругът е САЩ.

105

Бай Дрън

преди 1 година

Ами щом и американците почват да разследват случая, значи не е руски фейк. Иначе просто щяха да кажат-това е фейк, наште *** да не се връзват на путинските и да на налазват с по 8 минуса в минута ;)

104

Анонимен

преди 1 година

Опасно е а си враг на САЩ, но е пагубно да си им приятел.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен... 106 А според теб , само твоите коментари ли са ''правилни'' ... Не разбра ли че по света има милиони медии , и истината все от някъде ще излезе , не само ''правилните'' ви Дж-ендъР--ски коментари !

102

.....

преди 1 година

До АнонименНе е баш така, и го знаеш. обратен

101

Анонимен

преди 1 година

Съвсем стана кофти за ботовете на Митрофанова. Хем казват, че изтеклите са истински, хем много руски жертви има в доклада! Кое от двете е вярното?

100

Анонимен

преди 1 година

Укрите не са особено умни щом са се докарали мечката да ги гази.

99

Анонимен

преди 1 година

Краварите ще пуснат сълза, че укрите са дълбоко разочаровани.

98

Анонимен

преди 1 година

ОТ ЕДИН БЕЗМОЗЪЧЕН до Само безмозъчен__ КАТО БЕЗМОЗЪЧЕН ЧЕТА ПОЛИТИКО,А ТЕ КАЗАХА ЧЕ НАЙ-РАНО УНИЩОЖИТЕЛНАТА ОФАНЗИВА НА УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НА 30.04/01.05 НО МОЖЕ И ДА СЕ ЗАБАВИ ПОРАДИ ЗАКЪСНЕЛИ ДОСТАВКИ С 2-3 МЕСЕЦА!!! А ТИ Само безмозъчен ПРОДЪЛЖАВАЙ С ДЕЗАТА НА ФСБ-то!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Моето куче понякога си захапва опашката и започва да се върти в кръг да я гони. точно така сега се държи Пентагонът.

96

Анонимен

преди 1 година

Влиза бандит в дома ви и започва да избива семейството ви.... Какво ще правите тогава жалки *** на руски гъ'зове? Ще се защитавате ли или ще наведете покорно кратуната си да ви я отрежат....?

95

Анонимен

преди 1 година

Евала бе боте за 3 минути 10 плюса си сложи.

94

Анонимен

преди 1 година

Украинците не воюват за никаква свобода и земя, а воюват срещу Русия, насъскани и натъпкани от САЩ. Свободата и демокрацията са последните неща, които ги имаше там преди войната.

93

Анонимен

преди 1 година

Ако украинците искаха свобода отдавна щяха да я имат. Дори бих казал че нямаше нищо да започне дори. Интересите са други и не са украински там. Някой ден като свърши панаира какво ще имат? И да паднат и да бият пустош и избит половината, че може и повече народ. Аз не виждам как могат да се нарекат победители без значение от развръзката. Те вече са роби, дали руски или американски все тая.