12

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП бяха наели освен Явор Дачков,Мартин Карбовски,Владо Варгала също Маги Халважиян,Рачков и Мария Илиева щяха да спечелят 9.5%

11

Анонимен

преди 1 година

Ти който викаш на БСП леви и левица(пряко,косвено,директно,индиректно) толкова толкова Д,,,Е,,,Б,,,И,,,Л ли си или толкова толкова играеш за тях?

10

Анонимен

преди 1 година

с тая фасадна демокрация и мафия... толкова! Даже активноста е поголяма от нормалното

9

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия млади да ги превъзнасяте. И ние бяхме на 18 години и все бъдещето, а нищо. Каквви млади, дрогираните ли!

8

Анонимен

преди 1 година

Защо всички политици си търсят извинения в избирателите? Ако сте кадърни и защитавате интересите, исканията и нуждите на народа то избирателите ще са повече и ще ви имат доверие. Представленията на последният парламент бяха повече от отчайващи. Е, как после да гласуват хората? И за кого да гласуват? За дребнави политици с големи приказки срещу колеги, обвинения и планина от зле свършена или нисвършена работа? Така политика не се прави и избиратели не се печелят! Вината си е само ваша!

7

Анонимен

преди 1 година

докато има такива парашутисти като теб без ден стаж в който да са се доказали, няма да има мотивация за младите, а само такива гнили примери като Витанов, който с подлизурство се оправя в живота!

6

Анонимен

преди 1 година

Този без ден трудов стаж, издигнат и протежиран от Корнелия, която продаде да дава акъл на младите? Виж какъв си пример - подмазвач, използвач и предател!

5

Анонимен

преди 1 година

А бе те го изгониха, той си мисли че е фактор! Опозиция в БСП плюс спонсори олигарси от БСП= 7 000 гласа!

4

Анонимен

преди 1 година

Младите, които не учат и не работят, обикновено са от необразовани семейства и живеят в нискокултурна среда. Съответно няма как дори да се замислят за политика. Техните терзания са или от битов характер или от никакъв, тъй като разчитат на семействата си за прехрана и не ги интересуват националните проблеми. Има много виновни - семейният кръг, образователната система

3

Анонимен

преди 1 година

" Витанов: Младите не се чувстват представени в политиката" - какви млади Ви гонят вас у главите. Всички разбраха, че МЛАДИТЕ СА ПОДМЯНА на старите които на народа им писна да гледа и същите простоти говорят като родителите си!!!! Младите по света и не искат и да чуват за България и БКП нсаледниците от ДС

2

Анонимен

преди 1 година

Не трябва ли трудно изкачване по стълбицата на успеха?

1

смешник

преди 1 година

Нали се снима с Мая, Румен Певтков и Паскалев и агитира за тях в Борисовата градина, нали отведе всички изключени на екскурзия в Брюксел, като награда, че работиха за левицата! Нали покани спонсорите на левицата и на конференция? Мисля, че следва да се произнасяш за проблемите на партия Левицата и защо сбора от 5 партии там плюс мижатурки като теб не стигна за нищо!