44

Бууууу

преди 1 година

Хвърля яйца!

43

Анонимен

преди 1 година

Поредният дресировчик, държащ на каишка всичките евроатлантици и укронацистки симпатизанти, и естествено като им подхвърля грантове при добро проамериканско поведение. Да им е честит!

42

Анонимен

преди 1 година

На копейковци, които пишат че "са сменили Мустафата", нищо подобно - просто мандата й изтече! Хахах, колко сте зле, не е истина

41

Анонимен

преди 1 година

Уууууу

40

Наблюдател

преди 1 година

До АнонименТи да не си получавал напечатани долапчета от фондацията кравари за България?Не съм прав разбира се ти получаваш от фондацията Джеймини на голямата гей организация от 1990г навлязла в България да пропагандира краварските ценности и язък, че "грамотници" като теб ни вкараха в батака и станахме 51 щат без право на гласуване за Тръмп !!! И Умник като тебе не може да каже нищо друго освен препинателните знаци P.S. Умник е метафора,,,,

39

Анонимен

преди 1 година

Този посланик е убиец..

38

Анонимен

преди 1 година

Да спре финансирането на ПП и ДБ, двете бандитски и небългарски партии, които спират развитието ни в момента!

37

Кравофили

преди 1 година

Ужасно. Честито, българи!

36

Анонимен

преди 1 година

В друг сайт пише. че говорил хитянски, креолски, френски, немски, испански. Нито един от славянската езикова група. Пълно неуважение към народите от Източна Европа. В голяма държава като Щатите за пореден път показват, че нямат подготвени кадри, а разчитат на доносници.

35

Мустафа

преди 1 година

В банята съм....

34

Анонимен

преди 1 година

Преди 1940 година в България е имало 4 милиона овце ,за другия *** -не говорим !Населението е било 1/3 от сегашното

33

Анонимен

преди 1 година

ИМА ОПИТ ОТ ТАКВИЗ СМОТАНИ СТРАНИ ЩЕ ЗАДМИНЕМ И ХАИТИ ТЕ ТОЛКОЗ НИ ЦЕНЯТ НОВИТЕ БРАКЯ МУУУ

32

Щерю

преди 1 година

Напишете в тубата: Андрей Фурсов: Мир ломается. Что дальше? - - и чуйте какво планират САЩ за Германия и ЕС...

31

До 27

преди 1 година

Аз го разбрах наблюдателя и съм съгласен с него. А това, че ти не вдяваш, си е за твоя сметка. И поучавай с даскалския си тон децата си.

30

Анонимен

преди 1 година

В друга медия му писаха нещо каро биография, По-точно публикуваха нещо като сведение за това какво е работил. Защото излиза, че никога не е ръководил каквато и да е цялостна дипломатическа мисия, не е и били въобще на някаква сериозна посланическа длъжност. Нещо с Хаити, където работите са мнооого зле във всички отношения: въоръжени конфликти, природни бедствия и всичко друго... (Завършил балалавър с почетна докторска степен!!!!!С две думи: некавалифициран екземпляр от нисшия ешалон на ЦРУ.

29

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще се опитат да съставят стабилно Българско правителство. Херо Мустафа не успя да го направи за 2 години и затова я сменят с по-опитен губернатор.

28

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 5 Рано е да погребваш САЩ.

27

Анонимен

преди 1 година

"Винаги си държи ръцете отзад този посланик. И на срещата с президента така. Нещо сякаш иска да скрие." --------------------------------------------------------------------------------------------- Напълнил е панталоните с нещо кафево, изпуска се човека, не бъдете толкуз критични - може да е от онези с модерната сексуална ориентация, на които им се амортизира едно нещо.

26

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател, 1) Коментара ти е толкова неграмотно написан, че трудно може да се разбере за какво става въпрос. 2) Чувал ли си нещо за едно животно запетая? Запознай се с него, преди да коментираш! 3) Съда който го отмени не е ВАС, а Конституционния съд, да не говорим че всъщност нищо не отмени, а даде тълкувателно решение, и не ставаше въпрос за връщане на казармата, а за провеждане на обучение на населението... Както и да е, вече изяснихме колко си тъ*п, точно на ниво "русофлясник"

25

Анонимен

преди 1 година

Къде е мустафата