80

Анонимен

преди 1 година

Експертен кабинет значи да правят каквото искат и никой да не носи отговорност! Българи на фронта в схемата ли са?

79

До 57

преди 1 година

А ,трябва да има ред.Първо Борисов в затвора,след това другите.

78

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Чест,78 !!! Чест зарад коментарът ти !

77

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

НЯМА ДОБЪР ВАРИАНТ,ДОКАТО СМЕ ПОД ОСМАНО-ФАШИСТКА ОКУПАЦИЯ !САЩ ЩЕ КЛЕКНАТ И ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНАТ ЗАВИНАГИ СВЕТАТА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ! АЗ НЕ СЕ БОРЯ ЗА ВЛАСТ,ЗАЩОТО СЪМ БЕЗВЛАСТНИК,НО ВОЛЯТА МИ Е НЕЗАБАВНО СЪЕДИНЕНИЕ НА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ДЪРЖАВА! АЗ ВИЖДАМ ВЕЧЕ ТОЗИ АКТ ОСЪЩЕСТВЕН В ПОЧТИ НЕГАТИВНО ВРЕМЕ.С ТОВА ЕДИНЕНИЕ ЩЕ НАСТЪПИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МИР НА ЗЕМЯТА! НАПРЕД,ВЕЛИКИ РУСКИ АРМЕЙЦИ !

76

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

НЯМА ДОБЪР ВАРИАНТ,ДОКАТО СМЕ ПОД ОСМАБО-ФАШИСТКА ОКУПАЦИЯ !САЩ Е КЛЕКНАТ И ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНАТ ЗАВИНАГИ ССЕТАТА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ! АЗ НЕ СЕ БОРЯ ЗА ВЛАСТ,ЗАЩОТО СЪМ БЕЗВЛАСТНИК,НО ВОЛЯТА МИ Е НЕЗАБАВНО СЪЕДИНЕНИЕ НА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ДЪРЖАВА! АЗ ВИЖДАМ ВЕЧЕ ТОЗИ АКТ ОСЪЩЕСТВЕН В ПОЧТИ НЕГАТИВНО ВРЕМЕ.С ТОВА ЕДИНЕНИЕ ЩЕ НАСТЪПИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МИР НА ЗЕМЯТА! НАПРЕД,ВЕЛИКИ РУСКИ АРМЕЙЦИ !

75

Този

преди 1 година

Велик манипулатор е този социолог. Сега ще врачува за експертен кабинет...проевропейски, проатлентически, про...и антибългарски преди всичко. Сакън да не се промъкне проруски полъх. Самозабравиха се . Пак нищо добро няма да постигнат дори да сглобят ,,кабинет", защото не отчитат една голяма истина - нашият народ никога не е бил с отворени сърца за запада. И никога западните страни не са ни приемали като равностойни. Нашият ориенталски манталитет е забележителен. Вкупом с *** пак ще сме

74

Най-добре

преди 1 година

нови избори и Шарлатаните - в канала. След тях ще мирясаме.

73

Ти...

преди 1 година

До Анонимен"""ти да не си Осман Октай?Той е гадател кой,какво,кога.

72

Дрънканиците

преди 1 година

На Райчев против Нинова и за Иванов са мноого странни. Тоя да не са му платили от Нексото. А колко познават социолозите - се видя. Язък за банкета на ПП.

71

бахура

преди 1 година

Само коалиция ГЕРБ,ДПС и БСП ще извади каруцата от тресавището!!!В противен случай:избори докато спечели "Възраждане".Това ли искаме?

70

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще стане ясно при гласуването на председател на НС.Ако без проблеми ( от страна на ПП/ДБ) се избере шефа на парламента да е от ГЕРБ, то ще иа правителство с втория мандат. Ако пак се закучи избора както през октомври, то ще се тръгне към експертно правителство с 1-ви мандат. На КорНи и трябва да е лидер поне още една година и да отиде в европарламента. БатБойко също ще отиде в ЕП след година и ще се скрие. Така че оаквам нови извънредни избори - през 2024 за местен и европейски парламен

69

Анонимен

преди 1 година

БКП са ни вкарали от 33 години в една МАТРИЦА.СДС,ГЕРБ,ПП,Бъзраждане, всичко е тяхно.На Билгария и трябва ПРЕВРАТ

68

Кокъла!

преди 1 година

До Анонимен"""Татяна Дончева"пенсия,адвокатска кантора,субсидия и скоро я назначиха на държавна работа "1300години България"!Нека и е зле.Как ще се меря с нея?Сития на гладния вярва ли?И е сам самичка,горката!

67

Анонимен

преди 1 година

Най-добре се краде с Експертен кабинет.Разбирам напъна!!

66

Анонимен

преди 1 година

Споко от Козяк са се погрижили цирка ще приключи при връчването на втория мандат когато ще ни "спасят".

65

защо?

преди 1 година

До АнонименЗащото невидими сили не пускат ДПС във властта.В земеделието,горите и храните е голямото крадене.Дано да направят тази коалиция.Това е най разумния ход.

64

Пенсионер

преди 1 година

Следващия път трябва да ни плащат при гласуване. Пускаш бюлетината в урната и хоп 50 лв.Машинките освем разписки, ти подават и 80 лв. Банкомат. Там е по скъпо , защото гласуват умните и красивите. Иначе няма да гласуваме.

63

Селянина

преди 1 година

А експерти откъде ще намерите? ха-ха-ха

62

456

преди 1 година

При липса на правителство сега - отиваме Август на нови избори, а есента - още веднъж на Местни!!! Явно най- умните ни управляват!

61

Ц

преди 1 година

Не! Много грешки в този анализ! " Умните момчета" са явен и ясен пример за Дипломиранио НЕВЕЖЕСТВО!!! Е, умни за далавери, ама и тях ги разкриват! Така че въобще не са умни, просто Стани, да седна Аз!