126

komitata

преди 1 година

искали да изчезне Украйн а затов аса против -САЩ са ясни но европейските две колонии ще ги помете народа до есента

125

Анонимен

преди 1 година

точно

124

Анонимен

преди 1 година

Следващият референдум ще бъде за излизане на България от военната организация НАТО. Докато членуваме в тази организация няма да имаме сигурност. Не може, а и не е редно сигурността ни да зависи от хрумките и настроенията на останалите 30 правителства в НАТО. И във всеки момент всяко едно от тях да ни въвлече във военен конфликт, който не ни засяга.

123

Анонимен

преди 1 година

До Румен Да ти напомня ли какво се случи на последния мераклия за лебенсраум за сметка на Русия, или сам ще се досетиш?

122

СЕТИЛА СЕ МАРА

преди 1 година

Да се пипне. ТА ВИЕ заради ТОВА НАТО ГО НАПРАВИХТЕ. ДА СТЕ ПО БЛИЗО ДО ОКРАИНА. И НАРКОТО БЕ ПРЕДАТЕЛЯ. СЕГА СТЕ ДАЛИ ОРЪЖИЕ ТАНКОВЕ САМОЛЕТИ ОБУЧАВАТЕ НАЕМНИЦИ И ОКРАНЯНО ЧУВАМ 40 000 И ДАВАТ ОФАНЗИВА. НО ИЛИ ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА. РУСИЯ И КИТАЙ ЩЕ ВИ ГО СЛОЖНАТ. КЪСНО Е ЛИ Е ЗА КОТКА.

121

Румен

преди 1 година

До129. Много важно какво е киевско - печорска население . То ще влезе напълно доволно в НАТО и ЕС . На Русия такава огромна територия не е необходима. Няма човешкия ресурс да управлява в съвременния Световен живот. На Китай и на ЕВРОПА тази територия е необходима. А и на България , като член в ЕС и НАТО

120

Анонимен

преди 1 година

Не иска нови фашисти

119

Анонимен

преди 1 година

Украйна е от изключителна важност са НАТО. Русия може във всеки момент на унищожи за минути и САЩ, и Франция и Германия, да не говорим за измислени страни като Швеция и Финландия, но Украйна никога няма да унищожи - там живеят милиони руснаци, там е Киевско-Печорската лавра. Затова Русия никога няма да позволи Украйна да влезе в НАТО, нито да има армия.

118

Анонимен

преди 1 година

Че за кво не тоз горещ картоф?!

117

Анонимен

преди 1 година

До124 . Като си възстанови Крим . Всички ще я искат . Това е целата на ЕС и НАТО. И за България ще е добре

116

факти 3

преди 1 година

Същите надигат такъв вой и истерия, че ескалират конфликта на невиждани нива в световната история след 1945.Готови са да приемат всеки срещу Русия.Да въоръжат всеки с всякакво оръжие.И отново неизвлякли поуки от такава политика от времето на Виетнам, Афганистан и кой ли не, мислят, че медиите ще им решат проблема.И ще затънат пак доникъде.Но външната политика е следствие на обърканата вътрешна.Когато не уважаваш демокражцията, опонентите си, налагаш лъжите за официоз няма как в света да е друго.

115

тя

преди 1 година

Тая Украйна никой не я иска за нищо !И ние не й искаме вредните храни ,но ни ги натрапват !

114

Румен

преди 1 година

Украйна трябва да се приеме в НАТО само по политически причини. . Без да се разглеждат икономически и други условия . Защото на Европейския Съюз е жизнено необходима по-голяма територия за развити е . Европа е гъсто населена и със свръх производство . За което е нужно ново по-голямо пространство

113

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата реклама на НАТО е, че Литва, Латвия и Естония живеят в мир. А Молдова, Грузия и Украйна са под частична руска окупация. Всичката останала руска пропаганда можете да си я спестите. НАТО с членки Германия, Унгария, Турция и т.н. никога нямаше да нападне ядрената държава русия, така че руските съображения за сигурност са измислица за русофилските ***.

112

Morski

преди 1 година

До 1234-Да те попитам без да ми даваш отговор, а за себе си-Ти почиташ ли, Левски на 18(19)февруари, Ботев на 2 юни, Съединенитето на 6 септември, Независимостта на 22 септември, Празника на БЪЛГАРСКАТА азбука 24 май....? СПРЯХ ДА ТЕ ЧЕТА В МОМЕНТА, В КОЙТО ВИДЯХ УРОДЛИВОТО ТИ "не бих дал живота си за България"!!!! ВЪН ОТ МОЯТА РОДИНА!

111

факти

преди 1 година

Имаше идея на Буш младши И Кондолиза лобираше в Букурещ 2008 за приемане на Грузия и Украйна в НАТО.Именно тогава Меркел и Саркози се огънаха и стопираха процеса.Каато днес Унгария и Турция не искат Швеция, така те направиха мръсно на Буш и Киев.Резултата го видяхме вече.Самото объркване в самият западен алианс, различните клики и комбинации пожертваха Украйна.Сега от гузна съвест се тикат и вдигат неимоверно залога, приемат Финландия, ескалират до ядрен конфликт.И защо?Гузни и комплексирани.

110

Анонимен

преди 1 година

С този натовски наратив нищо добро не чака света.

109

1234

преди 1 година

Аз,като българин също не искам Украйна в НАТО. Да преположим,че влезе и се започне наново конфликт с Русия, нима някой ще се претече на помощ,Аз НЕ,не благодаря, не бих си дал живота нито за България нито за която и да е друга страна. Това в 21 век е пълна безмислица. Украйнците са особен народ, пълен с някаква тяхна гордост и ненужно самучуствие, наглоста им всеки го вижда всеки ден, не си струва даже да ги коментираме, Руснаците са същите ***,

108

Скрий се

преди 1 година

До Анонимен"Във всички държави, които си убиха комунистите има просперитет.".************Скрий се, бе нацист!!!

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115 Отбраняваше се от такива терористи като теб.