33

Анонимен

преди 1 година

Има три пътя: Атлантически, Китайски(през васала Русия) и Турски. ПП-ДБ имали някакви "ценности", казват те, които им пречели да направят правителство с ГЕРБ. Само така страната категорично ще застане на Евро-атлантическия път - най-добрият за страната! Вторият път, към който тласкат почти всички (освен Герб и ДСБ) партии, ще доведе до гибел и геноцид за голяма част от народа (така ще стане и с Украинците ако загубят вийната). Понеже териториите са единствената цел. Остава третият вариант - Турция. Поне турците са с добро отношение към българите по света.

32

Анонимен

преди 1 година

"Турция е просто средно статистичека локална сила като Мексико, Аржентина, Гватемала, толкоз." - С нобелови наградонпо литератира, най-голямата армия, произвежда сосбтвени дронове, а икономиката им има масивен ръст за последните 2.5 години, ккатвто не сме виждали от Китай насам. Единственото, което ги възспира, е евтина енергия, но сега ще си имат досръп и до такава.

31

Анонимен

преди 1 година

"Още едно-две земетресения от ХААРП " млакни и ри беее ...

30

Анонимен

преди 1 година

Машала машаалаа

29

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам,че се оформя ситуация в която - за България ще е най-добре да се е в орбитата на Турция! Понеже отказва да е част от Евро-атлантическия съюз, това благодарение на позицията на ПП-ДБ, които не искат про-европейско правителство на двете най-големи партии и тласкат страната в орбитата на Китай (чрез Русия) до където водят разните "експетни/служебни" правителства. На Китай/Русия бъдещето няма да е цвете и България отново ще е губеща.

28

R

преди 1 година

Много е прав с евтина енергия и трудолюбиви хора икономиката ще расте

27

Анонимен

преди 1 година

Какви водещи икономики, какви пет лева? Още едно-две земетресения от ХААРП и отвъдокеанските съюзници ще ви върнат в петнайсети век. Когато политик заговори колко силна икономика има държавата, значи народа там ще страда...

26

Ти да видиш..

преди 1 година

До WTF 24 Кои са огромните ресурси на Турция ? Я ги изреди.

25

Мустакатият наглец

преди 1 година

ЕрДЖОФРАн наглее на всички фронтове докато мизерията в Туркестан се разраства за всичко е виновен ЕС и НАТО ,но все там се натиска и от ЕС стиска! И слепец ще разбере ,че наглостта е присъща на грузинският татарин!

24

Дами и господа

преди 1 година

Съфорумници. Прави ли ви впечатление, че Ястребката Османска вече не е сред нас? Явно някоя съборетина го затрупа в Туркия. Аллах да го прости, много му знаеше устата за гаджaл.

23

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да ви е неприятно Турция в икономически аспект е на светлинни години спрямо България. Турция произвежда всичко. Те не си унищожиха икономиката като нас. Против те се развиха и даже изпревариха много от западните държави по износ. От зеленчуци и храни до машини и всичко дето е ширпотреба. Развиха си автомобилна индустрия. Оръжейната индустрия. И най важното там има много млади хората да работят. Не е като в България където вече не можеш да намериш хора за нищо.

22

Разпутин

преди 1 година

Не впрягайте Президент Путин и тази *** ер доган в едно изречение. След сваления Руски самолет Путин бе ясен: "Ще го накарам да се наака". А тоя потуржия си мисли, че бълха го ухапала. Но ер доган е глуповат и *** както всички мъзлеми. Мисли ПУтин за приятел а Президента просто му точи ножа постепенно и методично бухахахаха

21

Историк

преди 1 година

Времето на Османската Империя контролирана от Османците (Ирански клан който няма нищо общо с Турция) отмина и е забравено. Турция е просто средно статистичека локална сила като Мексико, Аржентина, Гватемала, толкоз. Скоро Истанбул ще бъде преименован отново и дивваците си отиват по дубките в Анадола от където изпълзяха..... съдба :)))

20

СПИРО АГНЮ Vicepr.US

преди 1 година

САЩ и Гърция ще ликвидираме турция и турците -- тотал щета .

19

Дядо Стефчо

преди 1 година

За това ли една турска лира се разменя за една опаковка от лукче?

18

Космонавт

преди 1 година

Путин и Ердоган - лудите наместници които отказват да отстъпят трона.

17

WTF

преди 1 година

Поредният диктатор, който живее в паралелен сват! Имам доста приятели, които живеят в Турция и такъв глад не са виждали през целият си съзнателен живот!!! Пълно падение! Поредната държава с огромни ресурси, която живее в немотия! Където има президент или диктатор, повече от 10г,народа е гладен! Това е факт!

16

До 20

преди 1 година

Не си наред пич!

15

Анонимен

преди 1 година

След като половин Турция се срина при земетресенията ,останалото го довърши инфлацията! Не е важно само икономиката в една страна а и стандарта на живот на мнозинството граждани , но какво да каже завалията избори идват!

14

Дедо

преди 1 година

Пак ще стане Турция - Болния човек на Европа,както преди два века. Просто на тях генетично им е предраположено да са корумпирани и мързеливи. От номади икономика не става, те богатеят само ако друго народи работят за тях.