100

Анонимен

преди 1 година

Абе защо всички дърпате ПП за правителство. Нали управляваха и то доста добре. Сега тези, дето ги свалиха и сега победиха да се съюзяват и да управляват. ГЕРБ, БСП, ДПС И ИТН!

99

Диагноза българин

преди 1 година

До ХахаДоста си пр ост, но такива сте герберастите. Валитният борд няма отношение към инфлацията а има отношение към курса на валутата ти към друга такава. Идеята, *** мотнико е, дори и всички да отидем да си сменим левчето с евро, то държавата да може да ги обърне на фиксирания курс. Електората на опг гроб, възбуждане, комунистите, чалгаря, сарая, сте всичките про сти.

98

Анонимен

преди 1 година

На всички други партии целта им е да ги няма ПП-ДБ. На този комунист от столетницата също!

97

Анонимен

преди 1 година

Глупости, ако участват с ГЕРБ ще загубят.

96

Анонимен

преди 1 година

Ще изгубят ама друг път! По скоро БСП ще се затрие ако отидем на избори!!-:))

95

Анонимен

преди 1 година

Че те и на тези изгубиха...

94

Някой си

преди 1 година

До Хаха 84!: Боли ме фара как работи твоя вариант на икономиката с посредниците на твоя Киро и Асен! Сорт Урал е 60 долара зяа барел от 20 и кусур години. И сега има война а горивата са лев надолу! А дете съм бил, когато най-вероятно ти не си бил и еротичен блясък! Привнесената инфлация е 10 - 12 процента, а у нас реалната е 30 и нагоре. Иначе НСИ я води към 17 процента. И понеже предполагам, че зеления си ти НСИ означава Национален статистически институт. / обяснявам като за ...... /.

93

Чичо Кольо

преди 1 година

Гербавите пикаят газ защото знаят, че наесен като изгубят местната власт, всичко свършва. Буци ще направи по един дудук на който и да е, само да направи кабинет...

92

наблюдател

преди 1 година

Точно проваленият политик Михов да не се опитва да внушава на хората. Да не би да е врачка? И не виждам причина промяната да загубят следващите избори, щом взеха най-логичното решение да не се коалират с гербавите мошеници. Ако бяха клекнали, можеше и да се окаже прав. Само той не беше се пробвал да прави прогнози.

91

Анонимен

преди 1 година

34 години само ви оправят наивници, затова сте най-бедни и първи по смъртност.

90

:)))

преди 1 година

Бойко показва на козяците как се прави политика,а ония мълчат като наакани бебета!

89

Анонимен

преди 1 година

Кога тези пияндета и лешояди от БСП са били опозиция? Кой е бил опозиция? Онези с хотелите и милионите, които се правят на социалисти ли? Пълни глупости. Божанков им го каза право в очите, че са едни саботьори. Такива не са ли Зарков, любимеца на президента, както и много други. Овчаров с милионите, набутал фамилията си БСП? Много са. кандидати за Магнитски

88

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

Борисов иска да властва вечно и да отмъщава на противниците си.В желанието си да бъде вечен се превърна в тиран,който хората харесват,а подчинените му целуват ръце.Умел е в демагогията,интригите и клеветите.В цялото си управление се ръководеше от страст и мъст и как да унищожи противника си.Вчерашен пожарникар без морал и възпитание мисли,че гражданите трябва да му се кланят(кметовете това правят),а той ги оскърбява и унижава.Себелюбието и животинските нагони взеха връх в кампанията на мутрата

87

Мдааа

преди 1 година

Избори до като чекмеджетата в Банкя не фалират, до като държавата не фалира или до пълната победа над ГЕРБ,ДПС,БСП,*** и другата малограмотна и корумпирана *** !

86

Айде стига

преди 1 година

С тия глупости бе. Герб и Пп да правят правителство ,че било логично ,правилно че хората искали стабилност ,че държавата щяла да пропадне.То на тоя принцип що 96г.Костов не се разбра с Жан Виденов и да бяха оправили държавата. ПП ДОЙДОХА ДА МАХНАТ ГЕРБ. Ако не могат да си ходят това е.А не да върнат Б.Б. на власт.

85

Анонимен

преди 1 година

на трите К-та (Кирчо, Кокорчо и кака Лена) не им пука, ще има избори, докато не ги спечелят като Възграждане са

84

Олеее

преди 1 година

Само ГЕРБ,ДПС и БСП истинското управление може само от тях да се направи.

83

Анонимен

преди 1 година

Няма да позволя ГЕРБ да прави коалиция, нито да управлява. Кой съм аз ли, както ще запита някоя корумпирана и облагодетелствала се членка от режима на ГЕРБ, цъкаща нагло през зъби и мечтаеща си "кой съм аз". Четете внимателно, аз съм един обикновен човек от улицата. Аз съм едно малко камъче, което, ще ви боде, докато не си разкарате корумпираните зад**ци от обществено-политичессия живот на държавата.

82

Бай Дрън

преди 1 година

Аз предлагам следното работещо решение за следващите избори. ПП или ГЕРБ се саморазпускат, остава една партия, взема по е 35% и прави праеителство. Друг начин няма. Избирателите на ГЕРБ и ПП на 80% са взаимозаменяеми, останалите крякащи 20% са без значение за ново правителство.

81

Анонимен

преди 1 година

До Мдааа - Съд и прокуратура не ги видяха, само антифеновете на Герб са всичкознаещи и сигурни, че ги има.