19

Анонимен

преди 1 година

17 не е казал че държавата е палестина. Ти си го състави. И продължаваш с измислиците.

18

Анонимен

преди 1 година

16 това че си написал ти си такъв онакъв не значи че ме познаваш или знаеш как мисля. Хайде изчезвай от коментарите. Нищо повече от лични нападки нямаш

17

Анонимен

преди 1 година

До 15 Поне се образовайте, като сядате да водите спорове. Не бил казал ,че имало държава там. Напротив точно това е написал. "Израел е направен върху друга държава". Покажи на всички нас , коя е тази държава :))) ***

16

Анонимен

преди 1 година

До 14 Толкова сте тъппи червенопитек . Не е въпроса кой къде ходи, а кой как мисли. Това ти каза човека подоолу. Бяхте фенове на кадафи, на сядам, на сириеца, на афганистански паткани, на чеченския брадат козел, на идил..... ,на Иран, на Ливан.... големи сте "фенове" на всичко ,не християнско. Това ти казва човек пъпешш

15

Анонимен

преди 1 година

12 той не казва че там е имало палестина. Обаче можеш ли да обясниш защо в София има палестинско посолство и един беше бутнат от терасата там. Вероятно мосад. Ей така да сме замесени във всеки конфликт заради американските интереси.

14

Анонимен

преди 1 година

13 а макрон е будист щото вчера ходи да се моли на Китай. Хайде въз от тук с тези глупости.

13

Анонимен

преди 1 година

Путинистите били и ислямисти, какви невероятни православни ценности драги зрители

12

Анонимен

преди 1 година

До 10 ако покажеш кога е имало държава Палестина там, щи стисна ръката, :))) Другото е спортно кое на кого е. До колкото ни е известно по времето на Христос прези 2,000 години евреите са си били там.

11

Анонимен

преди 1 година

До 6 я пак? Израел редовно стреля по Сирия от въздушното пространство на другите съседни държави и това се знае от всички. Резолюцийка от ООН санкцийки и подобни обаче няма. Да не споменавам Голанските възвишения. Като лъжеш поне се информирай малко.

10

До до 4

преди 1 година

ти луд ли си бе?!?! дългоносите (с помоща на фащ) си направиха цяла държава, върху друга държава......

9

Анонимен

преди 1 година

Не знам какъв бой са яли израелците, ама знам поне за няколко войни, в които са били нападнати от няколко държави и резултатите са били трагични за атакуващите. Израел е сила!

8

Анонимен

преди 1 година

Браво. Единствената държава пазеща светите земи! Тези земи ,заради които другата седмица всички ще се правите на християни или повечето от вас. Добре е да научите ,къде са тези земи и защо арабите се опитват да унищожат Израел.Евала на израелската армия,че трябва да се бие с всичките си съседи и издържа вече десетилетия.

7

Анонимен

преди 1 година

Евреин братко всяка година точно по Рамазан ги обстрелват после се чудят защо целия свят ги мрази тумора на човечеството

6

до 4

преди 1 година

Не, бедняко панелен русофилски. Защото Израел НЕ е нахлул в чужда държава и отговаря на ракетни удари от същата тази точка по своя територия. Това са отцепнически територии на Хамас. Ама какво да обясняваме на панелния шкембак без 2лв. в джоба. Айде, сипи си пърцуца- днеска е петък.

5

Анонимен

преди 1 година

Да изпратим снаряди на Ливан, а?

4

Анонимен

преди 1 година

О! Това не е ли повод да наречете Натаняху убиец, световен терорист, античовек, а евреите пълни ***? И да забраните еврейската литература, музика, учени , нищо, че това означава да забраните всичко, а най-вече Холивуд, основан от руски евреи. Хем руски, хем евреи.

3

Анонимен

преди 1 година

Израелските сили забравиха какъв бой ги би групоровката Хамас преди години.

2

Анонимен

преди 1 година

От няколко дни евреите тероризират палестинци е джамии, но затова не се пише. Иначе по тази логика "Израелските сили за защита няма да позволят на терористичната организация Хамас да действа от Ливан", Русия няма да позволи на укрофашистите-терористи да действат от територията на Украйна.

1

По същество

преди 1 година

Санкции!