46

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Представете си за момент, че истински терористи решат да всеят хаос в държавата и да взривят някое си училище или детска градина /не дай Боже!/. Та те виждат колко е безпомощна държавата и как не предприема никакви мерки! Това, което става е пълен абсурд!!!

45

Хипотеза!

преди 1 година

Видимо това е спланирана и организирана атака, отвън! Причината според мен е позицията на Радев да не дава оръжие на у.к.ропитеците.

44

Шорош

преди 1 година

"Добре че поне все още не сме като в САЩ, където децата да си купуват оръжия от супермаркета и се стрелят, че тогава щяхме съвсем да я втасаме." Аха, да. Там хората спят под мостовете и няма какво да ядат. Добре, че сме си в България на хубавото. Как пък не се уморихте да плещите глупости ... как бе ...

43

Анонимен

преди 1 година

Съдейки по Министъра на вътрешните работи, имаМЕ най глупавата полиция в света

42

Реалист

преди 1 година

Ако в момента някой в действителност реши да влезне в което и да е училище в България, и да заложи бомба, нито някой ще разбере, нито някой ще го спре, нито има протокол или процедура да се ограничи подобен риск. Просто се движим по течението и се надяваме, че не сме достатъчно привлекателна дестинация за подобен тип атентати. Това е накратко. От МВР са абсолютно неподготвени и неадекватни.

41

Анонимен

преди 1 година

И после защо има вицове за полицаи хахаха

40

Public enemies

преди 1 година

Изглеждат като кукла барби с голям бюст :)))) Сите бомби България ги прати в Украйна, у нас не останаха.

39

Пич

преди 1 година

Главният секретар на МВР е абсолютно неадекватен чичка, от времената през 80-те. Вчера го слушам как обяснява, че били анализирали мейла и според тях не представлявал опасност. Как точно прецениха, как оцениха риска, какви мерки са взети, това не става ясно. Мейлът си беше доста сериозен, ако не са взели някакви специалн и мерски преди това, значи просто са банда безумци, които си играят на руска рулетка. Залагам на последното.

38

Анонимен

преди 1 година

До 39 - С изключение на раницата, мисля че е добра идея :)

37

Анонимен

преди 1 година

Българската НАЦИОНАЛНА полиция , незабавно да раздаде клещи резачки на всеки директор с указание да реже червената жица, така правят на филмите и винаги се получава!!!

36

Истината

преди 1 година

Добре че поне все още не сме като в САЩ, където децата да си купуват оръжия от супермаркета и се стрелят, че тогава щяхме съвсем да я втасаме.

35

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - Наясно съм, че не всеки полицай разбира от бомби, но със сигурност това е в компетенцията на полицията, а не на учители, директори и т.н. и всеки опит да се прехвърля отговорността на други лица е меко казано наг_лост. Всъщност по-скоро е показател за пълна некомпетентност и про_стотия. Направо чупят тъ_пометъра. Малко ми е неудобно да използвам подобни думи, обаче не знам как иначе да опиша ситуацията и това, че съм направо шокиран, колко неадекватни хора работят на високо ниво.

34

Анонимен !

преди 1 година

Всички пенсионери трябва да получат добавки за Великден, те затова са пенсионери но, всички пенсионери които са на държавна работа в държавната администрация и агенциите незабавно вън от работа всички знаем че това е недопустимо в нито една от развитие европейски страни тази практика е само в България и не е редно след като е вече пенсионер да получи заплата, пенсия, добавки,и бонуси...!?

33

Гиб Мелсън

преди 1 година

Учителите са главните виновници да има ученици хакери. Аз дадох пример по-долу. Целия клас бяга от час по български. Сина ми отива сам, учителката вместо да проведе часа с един ученик се фръцва, че не била частна учителка и тя бяга. Никой не получава отсъствия. Това е масово. По физическо също почти никой не кара часове по физическо. Не се пишат отсъствия. Учениците започват да скучаят, мислят глупости и накрая полицаите трябвало да обикалят като цветарки училищните стаи и даловят ученици хакери

32

Анонимен

преди 1 година

Трябва да благодарим на момчето с мейлите за това, че така явно доказа на цялото ни общество, че МВР е една куха институция, която не изпълнява своята функция.

31

Анонимен

преди 1 година

Човекът изготвил съответните инструкции моментално да напусне поста, който заема. Утре ще кажат, че като стане пожар в някоя болница не пожарникарите, а медицинските сестри трябва да грабват марк_учите и да гасят огъня, а ако някой припадне в бара не да се вика бърза помощ, а сервитьора да го свестява и ако е нужно да му направи една бърза операция... То това си е направо виц. Аз не мога дори да повярвам, че на някой му е хрумнало, че и инструкции написал хахаха Ега_ти некомпетентните лица!

30

Анонимен

преди 1 година

Абе хаоса е пълен. С фa.тмaци на власт е така. Като не знаят какво да правят, вземат че арестуват някой.

29

къде е полицията

преди 1 година

А работа ли е на учители и директори да обезвреждат бомби? Полицаите и сапьорите за какв са?? Я най-добре оставете учениците да си оправят бомбите... Смота'Няци

28

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 27. Да, точно така МВР знае как изглеждат съмнителни пакети. Но не всички в МВР. Има си различни полицаи с различни функции. Тези, които разбират от взривни устройства са много малко и така е редно иначе нещата могат да излязат извън контрол. Повечето полицаи разбират от съмнителни пакети, колкото учителите.Дори по-малко, защото учителите знаят как изглеждат повечето ученически чанти и раници. И бих отбелязал, че ако учителите си вършеха работата нямаше да хващат ученици хакери.

27

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - Това е проблем на полицията. Вместо да претърсват 20 училища с по 30 стаи могат просто да намерят кой пуска сигналите. Ако не могат да направят последното, значи не са достатъчно компетентни да заемат тези длъжности. Да се намерят други хора тогава. А да обясняват, че учителите трябвало да свършат работата на полицията (и съответно да поемат отговорността за това) граничи с мало_умие, като мало_умието в тази ситуация е направо комплимент.