30

Бунгар

преди 1 година

ПП е грешно зачената. Какво оакваме от нещо,което е заченато с АНТИ. То неможе да се коалира,защото е без идейна основа и ясни ценности. Само се оплетоха в собствените си мрежи.Очаква ги разпад и трансформации.

29

Любопитен

преди 1 година

А за какво е създадена? Да краде?!

28

НА BG й ТРЯБВА-4част

преди 1 година

Идва Видов ден за това КОЙ КОЙ Е защото на ББ му трябва власт и имунитет за да не го арестуват пак. И ще стигнат ли кюлчетата от окрадения асфалт за да купи БСП - уж бореща се срещу модела Борисов и Шоуто Джипко Бибитко. А иначе по добре без корумпирано евратл. прав/во, защото ще е жив Троянски кон на Путин и то в условия на война, колкото и военни поръчки да плащаме на USA, за да ги приспиваме. И за народа ще е по-добре щото ББ не ще да е"пъдар на обран бостан" и ще гледа да си трупа "мазнинки"

27

Вън!

преди 1 година

герп!

26

БАБА ВИ

преди 1 година

Ами хората ако искат геополитическа преориентация така и трябва да стане. И тогава заплахата ще станете вие една шепа платени подобия на хора.

25

Мара

преди 1 година

Абе,чеда мои,не разбрахте ли ,че ПП-то е в непримирими отношения с ГЕРБ!Америка им е поставила задачата да свали тази корупционна група да нивото на БСП!ДБ ще им пригласят.Правителство ще има с ПП-ДПС-БСП и евентуално Славчо!?Още на втория тур!Борисов няма да избегне мъртвата хватка ,в която е изпаднал сдействията си досега!

24

Анонимен

преди 1 година

асфалтоядна писиложка

23

Анонимен

преди 1 година

Който си легне с кучето се събужда с бълхите - стара поговорка

22

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 20: Откъде го извади този "мирен план между Китай и ЕС"? Да не би досега да са воювали досег, а ние да не знаем. Дали са пресконференция с обещания за братска дружба и дотук.

21

Да си припомним

преди 1 година

До О хо хо до 15: Имаха способни политици, защо да нямаха. Петър Москов се оказа експерт по кьорфишек ваксините от Турция, Каракачанов - специалист по чеверметата, а Бойко - по пътищата с по 30% по-малко асфалт, по далаверите по митниците и по какво ли още не. И не са виновни те - проблема е в медиите, които ги възхваляваха и в тези, които ги избираха. Хайде другите поне се утаиха, но Бойко не се отказва, малко му е дотук.

20

Анонимен

преди 1 година

Много бавна медиа сте! Цял свят пише за мирния план между Китай и ЕС

19

Народ

преди 1 година

Който гласува за своите мъчители не е жертва ,а съучастник. Нека да има нови избори,нека *** и копейкин да имат мнозинство...и тогава ще стане кофти за всички нас....ЕС спира парите.банките кредити, чужди инвеститори няма,износ няма....а и помощ от Путин няма. И тогава ...Копейкин ще каже...запада е виновен, защото не ни обича..впрочем това е любима теза на всички руснаци.....без да си задават въпроса..а защо трябва да ви обичат?

18

О хо хо до 15

преди 1 година

Те и без това си бяха малки партийки. АКО ИМАХА СПОСОБНИ ПОЛИТИЦИ И НЕКРАДЛИВИ - ЩЯХМЕ ТЯХ ДА ИЗБЕРЕМ.

17

Анонимен

преди 1 година

Мисирките на герб са налазили всички телевизии...да си изкарат парите все пак

16

todor

преди 1 година

Това май ще е последната спирка на ПП и както Атака ще си бият капата !!1

15

Да си припомним

преди 1 година

Която партия се е коалирала с Бойко е отишла в небитието. Първи беше Яне Янев, втори - пишман-реформаторите (Христо Иванов навреме се изнесе), трети - пишман-патриотите. Бойко ги използваше като салфетки а той все беше чист и пак готов да управлява със следващите. Дали ще се намерят четвърти (будали) ще видим.

14

999 до 12

преди 1 година

И КАТО ОТИДЕМ ЗА НАЙСТИ ПЪТ НА ИЗБОРИ - ПАК СЪЩОТО ЩЕ Е. ДАЖЕ ДБ И ПП ЩЕ ПАДНАТ КАТО % , ГАРАНЦИЯ!!!

13

О хо хо

преди 1 година

ДОКАТО РАДЕВ Е НА ВЛАСТ И НЕГОВИЯТ ДС АГЕНТ МАЙСТОРА - И КРАЧКА НАПРЕД НЯМА ДА ПОМРЪДНЕМ. АЛЕНА ПОЗНА!

12

Малко за политика

преди 1 година

Има възможност за експертен кабинет, но не с мандата на ГЕРБ. На Бойко никоя от останалите партии му няма за две пари доверие. Дали ще се получи с вторият мандат ще видим. За да има кабинет без ГЕРБ, трябва ПП-ДБ да могат да преглътнат участието (или поне подкрепата) на ДПС. Ако не, БСП получава третият мандат - няма на коя друга партия да го даде Радев. БСП също ще предложат експертен кабинет и това ще е последната възможност. Ако и за него няма подкрепа отиваме на нови избори. И това е пътят.

11

Обективно

преди 1 година

НАРОЧНО ви настройват едни срещу други, ЗА ДА НЯМА ДЪРЖАВА И ПО- ЛЕСНО ДА НИ ПРИЛАПАТ ИМПЕРИИТЕ. НЕ харесвам нито Източната, нито Западната!