8

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Сидней-аустралията. Под път и над път се продават метални кутийки за безконтактни кредитни карти, така че тия с вановете могат да ме хванат за тръбата.

7

преди 1 година

До 6, не работи това. Няма да ти кажа как знам. Ти ходи ако щеш и в фарадеев кафез да те видим къде ще го заземиш. От мен го знаеш, но не казвай на никого. Поздрави отСиднейАвстралия.

6

В.

преди 1 година

Просто в метална кутийка. Като Руския президент.

5

Анонимен

преди 1 година

Първата ми задача ще е да изпържа чипа. Ако някой пита, не знам защо не работи.

4

Анонимен

преди 1 година

До 4 просто си слагаш картата във фарадеев портфейл или джоб. Не е голяма драма.

3

мак

преди 1 година

Не разбрах, дали картите с валидност ще важат ли до изтичането им, или и те трябва да бъдат сменени? Ако трябва, къде е логиката и кой ще плаща за нея.

2

преди 1 година

Като ходите на протест ще минете покрай паркирали полицейски ванове. Е вече няма да им се налага да ви искат лична карта и да ви записват в тетрадка. Самото минаване покрай вана ще събира даните от чипа. Просто чипа работи при слаба индукция на четците по летищата и там трябва да подадете личната карта, но също работи и в силно електро магнитно поле минавайки на метри. Ай честито, от мен да го знаете СидниАвстралия. Но не казвайте на никого че от мен го знаете. Поздрави

1

Анонимен

преди 1 година

Афгани, иракчани, сирийци - минават на орди, безплатна вода, храна, никаква наказателна отговорност не носят... а обикновените граждани - двойни снимки, чипове, татуиране на номерца.... не отиват на добре нещата.