274

Анонимен

преди 1 година

344 най после си призна че си американски агент. Бих казал смъртт на американските агенти. Бегай да докладваш на нпо-то.

273

Computer

преди 1 година

Много ми е интересно, как запиват МАК адресите

272

ББ

преди 1 година

да не плащаш данъци,да служиш на руски интереси,финансиран от русия през ...съюзническа уж банка...ок,но да насърчиш прими.ив.ни да убиват Американски граждани,да ги насърчиш да опитват преврат в САЩ...да газят с калните си Капитолия и да убиват мирни служители там,чудовищно е...за стола е!!!Бог да пази САЩ!!!от работещи за путин...клоуни!!!

271

ЧЕРНИ СПИСЪЦИ

преди 1 година

От САЩ в момента си записват всеки българин, който е против САЩ и НАТО. Записват по 3 имена, адрес, мпс, финансово обезпечение и не на последно място точна геолокация на база на мак адреса на евтините им самсунги и шаумита.

270

ЕС

преди 1 година

ЕС прие закон за руската пропаганда по сайтовете. Скоро време този сайт ще бъде блокиран за руска пропаганда. И с право. Не може целия западен свят да се бори срещу руските терористи, а някакви си пиянки да разпространяват човеконенавистни послания от страниците си най-безнаказано. И като дойде този момент, ще се зарадвам много. Отдавна имам мечта, този сайт да бъде закрит. И започва да се случва. Нямам търпение. Отивате си.

269

Анонимен

преди 1 година

Щом пипнаха Тръмп, значи Лойко ще го опаткат за закуска в някое съботно утро с пролетните пеперудки и пчеличките. А Кoпейкин дупе да му е яко, защото ако Лойко ще лежи 2-3 години в кауша, Копейкин няма да излезе никога.

268

Анонимен

преди 1 година

Април месец се очертава да бъде изпълнен с добри новини, като тази... Болшинството ще са от Украйна и Мордор.

267

Не знаете ли?

преди 1 година

Има "разузнаване" и "контра-разузнаване". Това го знаете, нали? Така. Сега помислете. Имаме "евроатлантици" и "контра-евроатлантици" - и двете са клон на един и същи политически проект. Целта е да се раздели населението, за да се разбере кой-кой е. Защото когато евроатлантици и контра-евроатлантици се обединят - ще имат една обща компромисна цел и няма да търсят вражда помежду си. Разбирате ли къде ви цакат, Овци. Сега Възраждане ще ги погнат всичките и понеже сме разделени, няма да има протести

266

Анонимен

преди 1 година

Русия е блато!

265

ЧЕРНИ СПИСЪЦИ

преди 1 година

САЩ в момента си записва кой е против НАТО и ви води на ЩАТ всичките улигoфрeнчета от Възраждане. Дълги години след разпада на Възраждане(както се разпадна АТАКА), вие ще сте в тези черни списъци, скоро няма да видите бял ден заради това. Подвеждате се по една емоция. Копейкин щеше да е в кауша много отдавна, но спряха производствата, за да може да ви "надигне" и да се "обявите", за да знае САЩ кои хора (поименно и по адреси) са против НАТО и САЩ и са потенциални терористи.

264

Интересно

преди 1 година

Кремълси тертипи "don't glide" ин дъ Ю ЕС ЕЙ. Ако имате инстинкти за самосъхранение, време е да се опомните, защото България е част от НАТО. Щом става в САЩ, ще дойде и тук. Вие си повярвахте, че сте много свободни и ще летите под радара цял живот ли? Голяма грешка. Трагична грешка. Това поведение е пагубно за вас и ще го осъзнаете късно. Точно такава е целта на Големия Брат - иска да се "обявите" всички които сте против НАТО и после да ви "оправи", както се казва. Вие какво си помислихте?

263

Чичо Сам

преди 1 година

Чичо Сам пипа твърдо - не търпи кремълизми.

262

Анонимен

преди 1 година

В Щатите не търпят тръмпизъм и тъпизъм.

261

Анонимен

преди 1 година

митрофанова сега си грезе ноктите и се вайка "Дано Лойко не е следващия, че лошо ни се пише! Отиде стабилността в България..."

260

улица КОЗЯК

преди 1 година

Цяла България е със САЩ. Само гласоподавателите на Възраждане са против, а това са едва 6-7% от населението на България.

259

Big Brother

преди 1 година

Големият Брат пипа твърдо. Да се готвят ГЕРБ-аджиите. Кампанията на САЩ е против Корупцията и дори Манфред Вебер няма да може да ги спаси, когато Големият Брат започне да пипа твърдо. И подчертавам... не ако, а КОГАТО. Защото това което стана сега с Владко Портфейла на ГЕРБ беше само намек и прелюдия за последващите събития, които предстоят. Разбирайте натъртване ГЕРБ да си сядат на г*зъ и да започват да работят за чичо Сам, ако не искат сериозни проблеми. Спокойствието е само привидно...

258

Бай Ставри

преди 1 година

Да се готви Банкянския Дон Корлеоне.

257

Да, ама

преди 1 година

Тръмп не е Лойко в България. В САЩ кремълските мушенгии не минават - хлопват ти прангите и отиваш в кауша да търкаш нара в Бай Ставри, за близост с Путин. Ако ще да си кихнал на криво - и за това ще те вкарат. САЩ имат брилянтни прависти. Ще се справят и с тулупа, не се напрягайте твърде много. И неговото време иде.

256

Татул

преди 1 година

Тая работа смърди. Дъртия рептил Байдън си разчиства пътя.

255

Винету

преди 1 година

Суджука ще го последва - САЩ бави, но не забравя. Големия Брат пипа твърдо, точно когато си мислиш, че всичко ти се е разминало. ГЕРБ си отива. Както съм предвидил преди 2 години. КЕ СТАНЕ. Помнете ми думата.