136

Парите

преди 1 година

Ами, как България цяла да я знае, като Надя Ботева пее на английски, а аз на български. Тя ги знае песните по-добре от мен, но пък а го знам английския повече от нея Както и с парите съм в повече от нея. Между нас казано, тези неща ИЗОБЩО НЯМАТ ЗНАЧЕНВИЕ. За разлика от политиците ни, българските, които ще броят още една седмица поне. А пък, Надя ще ми пее безплатон. А пък после аз на нея. Не ги разбират тези неща от музикалните училища и академии. Тя, музиката си е в нас. Или човек си я носи.

135

Българин

преди 1 година

Според мен, Надя Ботева е най-добрата съвременна българска певица. Възможно е и да греша, просто защато ми беше съученичка и сигурно съм пристрастен. Когато тя не иска да пее, ще ме прощават такива като Азис, Орлинчото Горанов и подобните, но тогава аз ще ги запея. Все пак, за разлика от тях, аз съм ги специализирал тези неща при самите шейените.А пък те, освен че са добри певци, са и богати.

134

Ловеч, 2023

преди 1 година

Надино Ботева, ще им ги звездичките. ПростО защото ме блокират, когато псувам. А пък, то понякога си трябват и такива неща. ВЕСКОВ НЕ ГО ПОЗНАВАТ ТЕ, но това си е абсолютно техен проблем. Ние си го помним, както и песните си ги знаем. АНДРЕЕВ. КРАСИМИР БЕШЕ. Надьо, коя ти е най-любимата ? Аз ще си призная, че най-много си харесма тази за Василката. Както и за белите манастирите. Демокрация си е. Избори след избори, но пък ние си ги знаем. ПЕСНИТЕ.

133

Певец, от народните

преди 1 година

С Надя ще им ги пеем, нопък само аз ще им бая. Времената на комунизъма и со;циализъма им отдавна отминаха. На сърце ми. БЕЛИТЕ МАНАСТИРИТЕ. В Бургас ще са.

132

Златен

преди 1 година

Ботева си е най-добрата певица в Българията. Да ме прощават чалгарките, че дори и великата Лили Иванова. Просто, в демокрацията всеки си има право на мнение. А пък моето е такова. А пък, от певците, да ме прощават тези като Кирилов, Тошев и останалите известни. МАНАСТИРИТЕ, Белите. Лека му пръст на Владко Марков. Той беше просто по-добър певец от мен. Но пък, пеенето не е най-важното в този прекрасен свят. А и едната българската розата. Може и налей налей ага и от високите скали Ловеч града.

131

Ярл фон Трън

преди 1 година

Другата четвърт са хора, водени от ресентимент, национален ескапизъм или абстрактна справедливост. Поради което лесно могат да бъдат измамени или подведени от политически авантюристи и нагли опортюнисти. ДПС са ясни, а "възрожденците" заедно с мръсната вода изхвърлят и бебето. Не е нужно да излизаме от ЕС, за да бъдем независими. Примерът на Унгария и Полша са доказателство за това. Останалите партии под 10% са аутсайдери. Всъщност едните са аутсайдери, а другите са просто сайдери...

130

Ярл фон Трън

преди 1 година

Факт е, че 60% от имащите право на глас не желаят да го упражнят, защото не намират политическо представителство на своите икономически интереси и екзистенциални нагласи. 1/4 от останалите 40% по един или друг начин са клиенти на ГЕРБ и местната власт, т.е. имат гарантирано място на публичната хранилка (виж картата). Което обяснява устойчивостта на вота за една иначе провалила се и корумпирана партия с откровено блюдолизна и хамелионска идеология.

129

Шофьорите

преди 1 година

България цяла да е, г-не Кириле Петков. Винаги съм те уважавал. Българин съм, че дори и по-голям от теб.Изобщо не искам да те критикувама, но просто споделям мнението си. Не може да наричаш Русията голяма бензиностанция. Другата ти грешка беше, че не познаваш българската действителност. За разлика от мен. Българин съм, при това по-голям от теб. Играл съм футбол в Шанките, а много повече в Баховицата. Просто така пише в акта ми за раждане, че съм от там. Звездичките и ВАСИЛКАТА. БОТЕВА си е Надя.

128

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното е, че обвиниха комисиите за неразбориите,а тези комисии са на 90% от същите хора от предишните избори . Едва ли за това кратко време са забравили изборната си подготовка.Може би толкова са подготвени, а предишния път МАШИНИТЕ свършиха всичко "ГЛАДКО"! А КАК ГО СВЪРШИХА? ВИЕ ВСЪЩНОСТ РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК???

127

Анонимен

преди 1 година

Връщам се след изборите и чудо, кучето ми в двора проговори - " Ще има ли правителство най после?"

126

Финансист

преди 1 година

Моето сърце изобщо не ме боли, за разлика от това на мутрите. Като са вземали заеми, нека да си ги плащат. Управлявам акиви за над 800 хил.евра и изибщо нямам заеми. Че дори и кредити. Честита да им е Новата 2023 г. на тези от БНБ, които си мислят, че ги разбират нещата с парите повече от мен. Те си мислят, че с мутри като този от Банкя ще уплашат българите. Те отново си нямат валути, за разлика от мен. Между впрочем, те пишат само за актимите си, а и дума не обелват за пасивите си.

125

Български Инвеститор

преди 1 година

Този с единия родител от Шанките, българското село Соколово ще им ги разкаже игрите в политиката. На генералите като Радев, Борисов и останалите, които си нямат генералски шапки. Аз си имам три шапки. Асен от Хаской ще му помогне, както и аз. С каквото мога, а аз наистина мога. С многото си приятели. Българите.Но пък, парите са си лично мои, а не на фалиралия НОИ. А, сега. Ще ги изиграя, ако направите правителство. Може и хората, възможно е и ръчениците. Предпочитам последите.

124

Анонимен

преди 1 година

Това че на професор Иво Христов още никой не му е прерязал гърлото показва че не сме народ ами сме М,Ъ,Р,Ш,А

123

Анонимен

преди 1 година

Ко стана бе роби дочакахте ли светлото бъдеще хахаха

122

Анонимен

преди 1 година

Пак сме първи!

121

Анонимен

преди 1 година

Що ви няма днес да пишете против ГЕРБ? Бойко пак ви скри топката! Хахаха!

120

Анонимен

преди 1 година

ПП и ИТН много се обичат. Могат да организират няколко ММА кютека за радост на електората. За какво им плащаме я?

119

Анонимен

преди 1 година

Това че на професор Иво Христов още никой не му е прерязал гърлото показва че не сме народ ами сме ***

118

Анонимен

преди 1 година

ДПС и Възраждане два брата лика прилика, като два стръка иглика

117

Милионер

преди 1 година

ДО 133 ПРИЯТЕЛЮ, ИСКАШ ЛИ ДА НЕ МЕ УЧИШ КАКВО ДА ПРАВЯ? Аз има кхн похимия, за разлика от такива като теб, Бойко Борисов и останалите пишещи в коментарите. Това ми е просто професия от над 30 г. С нея си изкарвам прехраната. Демек, написано по друг начин. С парите от химията си купувам поскъпналите стоки, хляба и луканката. А пък против инфлацията си имам собстевн начин за противодействие. За разлика от българските политици като Методиев, Нинова, Костадинов и останалите.