10

Пижо

преди 1 година

На Киро не му дреме дали ще оцелее като партия. Имат гласовете, за да си управляват пълни 4 години. Ти ги бутни, ако можеш!

9

Анонимен

преди 1 година

"Възможна коалиция изглежда - ако ГЕРБ успее да убеди ДПС, ИТН и БСП. Такова правителство може да се опакова като правителство на сигурността, срещу Румен Радев", допълни Пампоров------------------------Коалиция Герб+ ДПС, ИТН и БСП = пълен УЖАС!И как може да е срещу Р.Радев, като точно тези 4 партии пазят гърба на Радев?? Що за глупост?

8

Анонимен

преди 1 година

До 6 Ние от възраждане докладваме всичко на Путин, той е нашето слънце, небе, всичко.. Е от партията никой не стъпвал в Русия, но и това ще стане, не знаем и как изглеждат рублите, но ще разберем.. Важното е пропагандата в лепенето на етикети да върви, все някой ще се върже..

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 - Същото важи и за Герб, още на тези избори имаше отлив от Герб, ПП и ДБ точно към Възраждане по изброените причини. Просто не мислят тия хора, партийците имам предвид, гледат да се уредят в парламента и кой ще победи.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП се коалират с ГЕРБ, не малко гласували за тях (за ПП) заради анти-ГЕРБ позицията им на следващите избори ще гласуват за Възраждане. Ако американците толкова много държат да ни тласнат към руската сфера на влияние, тогава нека натискат ПП да се коалира с ГЕРБ. Няма да се учудя да го направят, защото последните години американците се държат все по-недалновидно. Именно сега е моментът ПП да докажат, че наистина са против ГЕРБ, като не се коалират с тях.

5

TPE3BEH

преди 1 година

Прокопи все някога ще трябва да кешира, не може да ходи на избори до край...

4

Анонимен

преди 1 година

Ами сега??? Ще връщат ли парите на козяк или ще се щертват да станат булки на баце?

3

Анонимен

преди 1 година

Защо винаги правим правителства срещу някого, но не правим срещу нещо? ? Срещу ГЕРБ, срещу Радев, срещу ДПС, срещу Брюксел, срещу русия, срещу всички. Но не и срещу лошите здравеопазване, образование, доходи, корупция, война, сигурност???

2

Анонимен

преди 1 година

Слави хич не се е разпаднал. Напълно реално е да го има в следващия парламент.

1

Иво

преди 1 година

ПП не е партия, това е краткосропен проект който има цели. При тяхното изпълнение (американизация на България и подкрепа във войната) те ще се разпаднат като РБ и Слави. В момента в Бг няма "парии". Има краткосточни обръчи от интереси