88

Реалист

преди 1 година

Аз искам да живеем с европейски ценности, Шенген, Еврозона, Нато, но....- да не подкрепяме финансово Украйна- до сега 115 милиарда евро- искам по-добра социална политика- искам реформа в Прокуратурата, Здравеопазването, Образованието- искам намаляне на държавната администрация- Против съм джендъритеНяма такава партия, Търся българския Орбан !!!

87

Анонимен

преди 1 година

Харесва ли ви да спите по залите в страната с чували бюлетини в ръцете,харесва ви гласувайте за ГЕРБ

86

До 105

преди 1 година

Грешиш, именно в Турция ДБ получават изненадващо много гласове след посещението на Ристьо, Надка и Гнома в Бурса, където обещаха Турският език да стане втори официален и да се изучава в училищата, класно задължителен втори език

85

Анонимен

преди 1 година

Хартия= Корупция=Геро

84

Анонимен

преди 1 година

75000 души са отишли до урните само за какво? Тази апатия ще ни довърши. Естествено "всички са еднакви", но вече трябва да има някакво правителство. Мисля че това положение е по-лошо, особено за големи инвенститори и по- крупния бизнес. Все пак явно живеем добре щом толкова народ вече въобще не иска даже да напрви опит да промени нещо.

83

Анонимен

преди 1 година

! Обзалагам, че за Денят на труда ще имаме редовно правителство. Мустафата се е разпоредила. Няма няма!! Обзалагам, че за Денят на труда ще имаме редовно правителство. Мустафата се е разпоредила.л преди да си замине.

82

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев има да гледа ококорено как се целуват Кире и Баце в името на стабилността. Ще му изхвръкнат очите.

81

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ ще измести ГЕРБ заради вота от чужбина, който е почти изцяло за тях без Турция.

80

Приянка

преди 1 година

Боли *** черната миризлива стафида

79

Ябългария Ева-море

преди 1 година

ЗАПАДНА ЕВРОПА и сам-самички могат да изтребят всички мюсюлмани без да се съюзяват с дори едно източноевропейско човече...............Западният клуб за омраза към исляма е с патент Западна Европа и е забранен за източноевропейци................Лошият български материал върви по пътя на полското самоубийство от времето на разгромилия турците Ян Собиески за расистко наказание

78

Анонимен

преди 1 година

Хартия= Корупция= ГЕРБ

77

Да

преди 1 година

До Мишо А като бяхме със СССР, имаше свобода,равенство и пълна демокрация. Бяхме еднакво бедни и независими. Просто, защото нищо не зависеше от оркестъра в София, а от диригента в Москва! Магазините бяха пълни със стока и конкурираха веригата Кореком. Абе , социалистическа идилия!

76

До 94

преди 1 година

Много бушменски глупости четеш момче! По техните тъпизми Русия трябваше да е надминава Швейцария като условия!

75

възражда-НЕ

преди 1 година

Имат 14%от пак толкова гласували ха-ха-ха

74

Анонимен

преди 1 година

Боко и Киро кога ще се целуват с език на Орлов мост национално отговорно и по евроатлантически? Питам да се подготвя с валериан и мента, че съм със слабо сърце.

73

Анонимен

преди 1 година

появата на ПП, а сега и на коалицията ПП/ДБ трябва да се разглеждат не като добрите срещу лошите, те могат да си поставят какъвто си искат фалшив етикет. Коалицията, в която присъстват ПП, трябва да се разглежда според това, което те фактически са: неолиберални глобалисти, противници на самата идея за държавност, национална власт и стабилност. Тяхната същностна функция произтича от целите на глобалистката концепция разграждане. На сигурността, на националната рамка.

72

Жебок

преди 1 година

Не знам кой води, Герб ли, ПП ли, то все някой води, ама вървим със 100 км/ч към варианта, който прогнозирах миналото лято - 2 последователни ялови избора (тия двата, гдето минаха есента и вчера) и чак на третите по ред Избори може да има някакво редовно правителство! Пък МОЖЕ и тогава да няма - ще се види

71

Анонимен

преди 1 година

Пак сме на избори правителство няма да се състави Баце в никакъв случай. Баце в никакъв случай няма да остави финансовото министерство и министерството на правосъдието в ръцете на ЛГБТ коалицията. А от там се управлява и контролира страната. В случая Възраждане ще стават още по силни.

70

Анонимен

преди 1 година

Тиквата, Сокола и Копейкин ще направят 'национално отговорно правителство'. Боко ще ги спретне всичките.

69

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка целта е изпълнена,отново печеливши са червената олигархия която ударно ще усвои няколко милиарда помощи удобно наляти от ушатото президентчето неговите служебни кабинетчета!