12

Анонимен

преди 1 година

Хартиената коалиция на комунисто-ромо-помаците не спи.

11

Анонимен

преди 1 година

До 13 "... как търговията с гласове е престъпление " - ми либералите са крадливи, но и стиснати - нищо не искат да дадат ей така!

10

Анонимен

преди 1 година

Вервате ли в светлото евроатлантическо бъдеще? Ми вервайте си, на никого не пречите. Ние кешираме.

9

циганина

преди 1 година

Благодарете на корнито, бойко и доганя.

8

Интелектуалец

преди 1 година

Мисля че трябва да се легализира търговията с гласове за да може този бизнес да излезе от сивата икономика. По този начин ще има проходи и за държавата. Примерно аз съм съгласен ако ми дадат 100 лева да гласувам за когото ми кажат. Защото няма разлика за кои ще гласувам.

7

Анонимен

преди 1 година

Хванати има,а осъдени няма. Кой дава подкупите не се разследва. Всички се изредиха да управляват и никой не промени законите при купуване на гласове да се влиза директно в затвора за 20 г примерно. Значи всички купуват и всички ги устройва. Да не говорим,че подкупените винаги са от малцинствата. Образование и работа нямат,но техният глас се равнява на този на един работещ и грамотен БЪЛГАРИН.

6

Анонимен

преди 1 година

Епа каде са капуват тия гласове вееее...оно я за 150 лв ехееее

5

Анонимен

преди 1 година

*** защо купуват? Нали бай Г. каза, че няма смисъл да се гласува?

4

Анонимен

преди 1 година

По рекламата ще познаете кой купува, ПП и ДБ са навсякъде изглежда нексо и сие плащат яко

3

az

преди 1 година

До Анонимен Ръста на сигнали няма общо с вида гласуване.Такъв ръст ще има и за в бъдеще - стига полицията и прокуратурата да имат интерес! Обикновените хора стават все по-смели и това е добър знак! Това, всъщност, е единствения начин за борба с купения и корпоративния вот - хората, които са обект, да докладват! и - разбира се - служителите да си свършат работата!

2

Анонимен

преди 1 година

Щом има купуване на гласове изобщо това означава само, че ще избирате корумпирани политици.

1

баба мара

преди 1 година

затова боико рашков трябваше да се върне и да ги почне затова дпс се оплака отнего в ес че ги тормози сега обаче са се развихрили на макс да се докопат до трето място да влязат в управлението и накрая заветната мечта да разпределят порциитеот евр траншове