343

Анонимен

преди 1 година

Парапетната Партия какво още трябва да направи за да спрете да пишете за нея. Превърна се в посмешище.

342

Партиите нямат

преди 1 година

Никакви поритически програми или принципи!Ето ПП ще се коялира тапример с ВСЕКИ -даже с коменисти БСП или мафия Герб ( уж срещу които се бори) само за да управлява!

341

Наблюдавам го

преди 1 година

В Германия отдавна-Мнозинството гласува за една партия ( да кажем Герб или Възраждане).Но другите 5 партии с малцинства се коалират широко и изключват победителя от властта! Тоест прецакват мнозинството което е гласувало ( за Герб да кажем)!

340

Анонимен

преди 1 година

ПуПуДеБъ чуждите марионетки!

339

Боби

преди 1 година

Като гледам от 1989 година физиономиите едни и същи. До като са те няма да просперираме. Схемата е следната: дават се едни *** за да си на избираемо място. До като си депутат правиш усилие да си върнеш сумата, да ти останат оборотни толкова колкото си дал като минимум и печалба толкова. Проблема е че никой не знае колко дълго ще си депутат. За това се бърза и никой не се занимава с държавата. До кога?

338

Накрая ще се

преди 1 година

Коалират всички за да имат мнозинство да управляват ППДБГЕРББСПДПС!!Нема леви, нема десни! Всички са на хранилка при Бай Дърт!!

337

Анонимен

преди 1 година

Спасението за нас децата ни и държавата е бюлетина номер 3! Всички останали са слуги на краваристан и евро гея. Искате ли да сте пушечно месо в украйна гласувайте за слугите.

336

Анонимен

преди 1 година

Петков е Предател и Долу Бългрия

335

анонимен

преди 1 година

Моят фаворит е ППДебъ, ако някой ме убеди, че случайно без да искат са направили поне едно добро нещо за България.

334

Байдън

преди 1 година

Моят фаворит е ППДБ! Те ще спечелят ще намеря начин! Както намерих начин да спра Северен Поток! Иначе съм много демократичен, не си меся в политиката на никоя държава ;)

333

КирО

преди 1 година

Е корупмпиран и глупав предател! Смъртоносна комбинация за България!

332

Смях !

преди 1 година

Ех , само ако можех да накарам всички българи да не гласуват , ей така само да видя колко гласове ще си преброят партиите в повече . Със стари к*рви нов бардак не се прави ! А те всички са си стари к*рви , местят се от партия на партия , договарят си се тайно . Някои даже агитират и на чужд език ама това си е нормално повече от половината "българи" в Турция са си турци ,които дори не знаят български език . Ползват си българското гражданство за свободен достъп до европейските помощи.

331

До 340

преди 1 година

Добре те взимат заеми за пенсии и помощи, но инфлацията ги изяжда! Не могат да смогнат да раздават толко пари и взимат заеми, с каквото скорост расте инфлацията ;)) но разбира се по т ъпите хора не го разбират това! Увеличел пенсията с 15%, увеличил инфлацията с 50%, накрая си на -35%...

330

ПП дори

преди 1 година

Да победи с манипулации, пак ще ги свалят бързичко-я с вот на недоверие, а с революция!Те хросто са опасни за България!!

329

Анонимен

преди 1 година

С тези резултати се подготвя българина да приеме победата на ПП!

328

Анонимен

преди 1 година

Българинът *** е бил и *** ще си умре, обаче си мисли че успява да види онова което цял развит свят не може, респект

327

Ако изберете Киро

преди 1 година

Ако имаме късмет само ще ни фалира, ако нямаме ще ни фалира и ще обяви война на Русия!

326

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се гласува против окупатора САЩ , не се правете на цепеняци добре ги знаете кои са американските партии..

325

Анонимен

преди 1 година

За какво го правите защо гласувате за тези които ще ви пратят на война , ще не изтрепят , а после и репарации ще плащаме..Няма как САЩ да победи Русия ..

324

До 340

преди 1 година

Това е принципа на управление на САЩ, ЕС и всяка тяхна маронетка! Разришавай всяка криза като печаташ пари, взимаш заеми и раздаваш на народа да гласува за теб и да не протестира!!Следващия да ме мисли! Въпроса е, че сегашните които изберат ЩЕ СА този следващ!!!Не можеш да пребориш инфлацията с още заеми и създаване на още повече инфлация! Кризата ще ги догони, и то сега!!