44

Анонимен

преди 1 година

До 49...В случая е факт, а не комплекс. Тепърва ще съберем попарата от мракобесното управление на Петков.

43

Анонимен

преди 1 година

49 пич ще стане 1 година откакто падна правителството на Петков - ходи си избивай комплекса някъде другаде

42

Йо йо

преди 1 година

Ще поискат и плажуващите да си почистват наоколо, .Наглост навсякъде в държавата.

41

Анонимен

преди 1 година

Ами ще си седите без туристи,ние ще си ходим на свободните зони и плажове,в Гърция и Турция също!Вие си разправяйте после хъката мъката,че ще фалирате,нямате работа и няма държава!

40

Анонимен

преди 1 година

50 е нищо ще плащам и 100 само за чадърче и 150 за шезлонх кафе по 10 лиева и бира по 25 кенче, ех живот ще падне на сънито

39

Хаха

преди 1 година

Въпроса е колко хора ще достигнат до тези чадъри и шезлонги, защото разговори за чадъри и шезлонги показват на какво мизерно ниво е туристическия продукт. Има къде да си дам парите с кефпри тия не

38

Плажуващ

преди 1 година

От 2 години (заради ковид) ходя на море в България. Стига ми толкова гавра с времето и парите ми. Тази година - Сицилия в началото на лятото и Кипър в края. Правете ги шезлонзите ако искате и 1000 лв. И после може да почнете да мрънкате защо на тях идват само украинци на които са им безплатни, защото ... нали....

37

анонимен

преди 1 година

Да ме хванат за чадъра концесионерите, и чадър си нося и шезлонг си нося и апартамент си имам, Една стоинка няма да дам нито на мутро-хотелиери, нито на мутро-концесионери!

36

Борн

преди 1 година

ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е ВЯРНА. ШЕЗЛОНГЪТ Е БЕЗПЛАТЕН , НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ С ЧАДЪР КОЙТО СТРУВА 50 ЛВ.

35

Истина

преди 1 година

След закон за надценката на цените, ще трябва да ги задължат толкова да бъде консумацията, колкото са чадъра и шезлонгите, а не да е чиста печалба!

34

Анонимен

преди 1 година

От 20 години не съм стъпвал на българското кафявоморие и нямам намерение да ходя. Ходя в Гърция, Турция, Италия и ми е много по изгодно от колкото да пълня гушите на мутрите.

33

Лудото Ленче

преди 1 година

....да си Берат Лайката и концесионерите и хотелиерите и скапаната им крадлива шайка !!! За това хората ходят в Турция и в Гърция !!! Тука мутрите с хотелите ....да го духат !!! Крадци и тарикати само по нашето Черноморие !!! Отврат !!! Да фалират всички дано !!! Хич не ми пука !!!

32

Дидо

преди 1 година

Все не разбрали коментирате . За 50лв след плажа си тръгвате с чадъра и шезлонга.За еднократна употреба са.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Ами след 2002-а още е ранота, ама след 2012-13-а, особено с тея евтини полети ...

30

Анонимен

преди 1 година

"Хайде в Приморско, хайде Бургас!" пак ще стане песен, за недостижими за повечето българи дестинации ... ралзиакта тоя път е, че Гърция и Турция са ни отворени.

29

Анонимен

преди 1 година

Никой нормален българин не ходи на море в България след 2002-ра година. Нормалните хора изобщо не ни интересува какви са цените на морето в България.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и 200 да станат, не ми пука, аз ходя в Гърция, а там са безплатни.

27

Бачкатор

преди 1 година

Аз бачкам тежка физическа работа 2 дена за да взема толкова. За нищо ще ми вземете 2 надника... Ни ви ща мирижливото море

26

=

преди 1 година

Повече от 20 г. Ходя основно в Гърция,но разнообразявам с Турция и Испания. Особенно ми харесва Майорка през есента. Зимата ходих в Тайланд, Занзибар ме разочарова. Що се отнася да ла,йноморието, съжалявам, много го обичах, имам незабравими спомени от времето, когато беше нормално. Но не съм мазохист, заобикалям го отдалеч. Там местното население е отврат,а курортите ужасни

25

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ме вълнува. Не ползвам. По плаж и под слънце не лежа,нито е приятно, нито полезно. Купихме си къща до морето. Отиваме, къпем се и се прибираме на хлад.