15

Klaus Schwab

преди 1 година

Накарайте джендърите да се регистрират , след тва просто ги затриийте един по един . Не виждам кое е сложното .

14

До 11

преди 1 година

И как ще стане това? Ние сме със запада и всичко се прави по западен модел. Нашите деца растат с американската култура, американските филми и музика. Мечтата им е да отидат в Америка. От запада всичко се попива и се копира. Няма как да се ограничи. Където и да отидеш по света всички искат да са като американците. Всички богати хора по света си пращат децата в САЩ да се научат на тази култура. Дори и руснаците и китайците. Даже и другаря Ким Чен Ун е ходил на запад, и учил в Швейцария.

13

hehe

преди 1 година

Следвайки логиката на БСП, всеки родител, който обясни на детето си разликата между хетеро и хомосексуален подлага детето на *** идеология. Направо да се обявим и срещу уроците по биология, че развращаваме децата - учат се полови органи... туй онуй

12

Анонимен

преди 1 година

Ей колко неудачници и мразещи хора плюят по Влади! Влади е един прекрасен, честен и добър творец, който няма нюха на Слави, Рачков и другите халтураджии! Е много може да се каже за неговите инициативи за затворници, за деца, за спорта .... Злобейте и мачкайте човека, който без да му дреме за Вашите плювни се притеснява за нацията ни! Вие явно нямате грижи, че изчезваме, а децата Ви ще са просто индивиди!

11

Анонимен

преди 1 година

Либерастията ни води директно към тотален провал, така че е крайно време да се предприямат мерки за неяното ограничаване и изкораняване.

10

DARK

преди 1 година

Бъди пияница кат Влади , щастливо разведен след като дрънка за семейството си в брадъра. Епитом на семейство.Толкоз евтин че сигурно утре и при Копейкин ще цъфне с извънпартийна кауза.

9

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на нищо преди 3ти април. Всичко е кампания.

8

Дон Кикот

преди 1 година

"Големия" актьор и бивш студент бунтар ръси елементарни руски опорки за пари. Корумбашев охранения червен капиталист да го потупа доволно по темето. По-скоро бих си сложил въжето но до там не бих паднал.

7

Анонимен

преди 1 година

България отдавана е приела всички западни ценности. Даже сме преизпълнили плана. Пък това дали законово ще се запише едно или друго нещо няма никакво значение след като всяко дете расте със смартфон в ръцете. Мислите ли че на децата им пука какво искат дъртите? За тях всички вие сте минало.

6

Божил Божилов

преди 1 година

Браво,Другарю Въргал!Так держат!Нашето Дело е Право.Победата ще бъде за всички.

5

Анонимен

преди 1 година

да припомня на другарите от БК/с/П, че през 2016 година се проведе референдум за размер на субсидията от 1 лв. и мажоритарно гласуване, и именно те катогерично се обявиха против волята на народа, въпреки че на въпросния референдум гласуваха 3,5 млн. души с 1 млн. повече от последните избори, та в тая връзка ми възниква въпроса, с какви очи тръгват сега да искат референдум, след като се подиграха по най-безочливия начин с резултата от предния

4

Емо

преди 1 година

Въргал не знаех,че БСПто ти лежат на сърцето...И аз не искам джендари,но що с БСП да го споделям ?

3

Падение

преди 1 година

Когато посредствено актьорче стане на 60 и е фалирал, защото всичките пари е пропилял по алкохол и дрога е готов на всичко за една хилядарка. Такова падение винаги съм очаквал от всичките ни актьорчета и певачки. След някоя друга годинка ще реват колко са недооценени и ще молят да им дадат пенсия, а това, че една стотинка не са дали към фонд пенсия удобно ще го забравят.

2

Анонимен

преди 1 година

Корнелия Нинова е преоблечен трансформатор

1

Зозо

преди 1 година

Хахаа, до там ли го докара Въргала? Слуга на червените другари в предизборната кампания?!?