35

анонимен

преди 1 година

ПЪЛНИТЕ ПЕРВЕРЗНИЦИ просто Киро Асен, няма как да убедят ББ да ги подкрепи, защото ГЕРБ ще загуби електората си! Ама, че са НАГЛИ!

34

Да бе...

преди 1 година

До АнонименИ защо пропусна Кирчо и Кокорчо!

33

Анонимен

преди 1 година

Да покрепял реформаторско правителство. Какво ще реформира реформаторското правителство? Какво още не е досъсипано от реформаторските правителства под лозунгите за реформи?

32

Анонимен

преди 1 година

да крадът заедно.

31

Анонимен

преди 1 година

Дайнов няма вече акъл.Алкохолизиран примитив.Навремето Костов го хрантути и му подхвърляше пари от приватизацията,Викаше, на бе псе, после му се смеха на Раковски 134.После на...ба Надето и толкоз глупав се разведи и разби семейството си, а к...та веднага го остави на мига.***.В НБУ едни колеги щяха да го бият и се разрева на лекцията, а се прави на мъж.Мишка.

30

Много лъжат тия

преди 1 година

Принципно е нужно да се смени малко модела ГЕРБ, ама тия се усраха да лъжат бее. То не бяха 3 моста над Дунав, 3 тунела, 3 магистрали. Ония ден излезе информация, че завода за електромобили няма да се строи. В библията пише"по делата ще ги познаете" един стар мой шеф казваше"слагаш думите в едната ръка и действията в другата, ако натежат думите, нищо не става от тоя човек църква". С друг трябва, не с тия лъжци да се замени ГЕРБ! Но ГЕРБ се задавиха с власт и трябва да си идат, точка!

29

баба мара

преди 1 година

не може парапет и грешен ъгъл да управляват българия това е позор затова нямада гласувам да си правят правителство с хартиената бюлетина

28

Анонимен

преди 1 година

Могат да го убедят само ако ТЕХНИТЕ министри започнат да правят това което от ГЕРБ искат. Т.е. ясно е че няма как да стане.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 - Доган не е в Праламента от ... коко години? Освен това, говориш за 24-26% от гласовете за герб, 11-13% галсове за ДПС, после имаш 12-14% за Възраждане и между 6 до 10% за БСП. Ами пич - 53 до 63% от глаовете на България ...

26

Анонимен

преди 1 година

Тия тримцата като ги видя и съм готов да стягам куфарите за някъде другаде

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Това е почти същата опрка, дето я разправяха, кгоато македонците си правеха референддум за името Северна Македония "Не гласували, занчи не подкрепяли" ... хаха аха хах а ... То не се питаше, дали подкрепяш, а дали поркрепяш или неподкрепяш. Гласът беше ДА или НЕ ...

24

Анонимен

преди 1 година

"Няма демокрация в истинския смисъл на думата и не може да с 20% гласуващи!" - Първо - не бяха 20%, а 40% ... И пак не се ъстави правителство. Второ - АМИ ГЛАСУВАЙ! Сега какво ми ревеш тук? Възпрепятстван си от това, да си подадеш гласа ли, какво?

23

Анонимен

преди 1 година

Е, как сега? Нали щяха да ги изчегъркват? Или кярията е голяма от войната и още по голяма ще е ако вкарат и нас в мелачката?

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Аз на ПП не вярвам. Не съм голям фен на ИТН, ама това "крадене на депутати", просто беше ужасно. И сега, продължават да стоят в листие им тези хора. Това ми покава, че ПП ще работи с всякакви хора, само и само да си постигне целите. Що да купуваш 20 000 гласа, дето ще ти излязат по 300-400 лева, като за пост и кариера на щерката, можеш да купиш цял депутат?

21

Факт

преди 1 година

Само ГЕРБ-СДС.Реално нямат алтернатива.

20

Анонимен

преди 1 година

Май пак ДПС ще решеава.

19

Анонимен

преди 1 година

Евгений Дайнов преди беше най-верният паж на Б.Борисов, сега нещо се опитва да посредничи за правителство на ПП...това е лицемерие. Той е със силните на деня, голям нагаждач.

18

Анонимен

преди 1 година

Все едно да кажеш на САЩ да клекне на Русия хахах.

17

пришълецът

преди 1 година

Происляма и борисовеца са ненужни:)))какво става с жабока?:)))

16

Пижо

преди 1 година

С една дума - ПП и ДБ ще управляват заедно с ГЕРБ, без значение кой кого ще подкрепи и дали Банкянският селянин ще се кандидатира. Борисов не е единственият проблем на ГЕРБ! Механизмът ГЕРБ работи. Той краде, рекетира, корумпира навсякъде. Вероятно Борисов не знае за 80% от кражбите на министри, зам.министри, шефове на агенции, еле пък на кметове. ГЕРБ е мафия! Да се коалират с тях, означава мафията да продължи да управлява, да замете следите, статуквото да остане!!! Гешев да остане!