167

Анонимен

преди 1 година

В САЩ винаги се е стреляло. Още от каубойско време.

166

Анонимен

преди 1 година

Тази духовна криза с описаните в статията симптоми, е характерна за цялото съвременно общество, не само в Щатите. Разликата е, че американците имат право на лично оръжие и те тотално злоупотребяват с него. Няма ценности, на които младите да се опрат, но и забраната на отвоюваните вече права не е решение на проблема. Забраната е комунистически прийом. Трябва да се намери някакъв баланс, без да се стига до драстични мерки.

165

Анонимен

преди 1 година

Тези изтрепаха маса народ по света, сега се закахърили за няколко трупа. Деградираща нация, сър.

164

Пича с Масквича

преди 1 година

Знете ли как се нарича американец без оръжие??? Нарича се руснак! За да не изпадне американеца на нивото на руснака,със зъби и нокти ще защитава конституционното си право да носи оръжие. нека напоня,че ,,2-та Поправка" е приета,за да може народа на САЩ да свали този който узорпира власта,напр. президента,на който е подчинена и армията.Това със криминалните,битовите и масовите истории,е само поводът да се поиска разоръжаване на населението.Иначе американците се превръщат във руски крепостници

163

Антикомунист

преди 1 година

До 167 В никакъв случай ватенка с болен мозък

162

Няма общ знаменател

преди 1 година

ЗВЕЗДИТЕ в САЩ НЕ са елит във САЩ а са за шоу.........Даже винаги съм се чудил как във върховния ПИК на доброволни самоубийства на набедените за звезди на САЩ спечелиха Студената война!Християните на САЩ като от друг континент дори негласно подкрепят самоубийствата почти винаги собствените им!........Култ към парите,блясъка,лукса а дефакто САЩ са мрачни антиутопията номер 1 което незнам защо е?Евреите в САЩ живеят в страх от средностатистическия американец и подкрепят само елита на САЩ

161

Американ

преди 1 година

До 156 Средно не средно лъжеш .Все едно няма никаква престъпност в България така го изкарвате духовната криза е огромна.

160

Нещо нередно

преди 1 година

Има нещо гнило тук. От кадрите, които са разпространени се вижда, че нападателя е с едни маратонки докато се разхожда в училището и с други когато е обезвреждане от полицията. Възможно е да се е преобул преди да го гръмна.

159

не е толкова зле

преди 1 година

в русия много повече хора загиват в подобни инциденти и от лощ живот та там няма почти хора на възеаст над 65 години путин е един стаааааар стааааарр динозавар сравнен със масата от руснаци

158

Анонимен

преди 1 година

Любимито ми, да чета как бълагаринът нищи западната политика и култура, fun fun fun

157

Анонимен

преди 1 година

И по време на този уж "осъзнат" морален упадък продължават да въвеждат третополовите си идеологии.

156

Анонимен

преди 1 година

Ето, дори и в този форум има такива джънкис стюпита. Рижлю ще е доволен.

155

Анонимен

преди 1 година

С цялата тази джендерастия, и кланяне на малцинствата се засилихa надолу към дъното на пропастта.

154

Анонимен

преди 1 година

Обама добре беше почнал да разоръжава реднеците, но дойде мал оун ния Рижко патока Доналд и селя нду рите се сдобиха с още повече пушки, някои си имат и по цели оръжейни складове в гаражите, а един комплексиран расист, сексист, хомофоб, антисемит или инсел мизогинист, каквито са повечето от тоя шматки друго освен стрелба по невинни не може да измисли.

153

Грудка Вълчитрънска

преди 1 година

В хамерика освен хаховци и бандюги друго не е останало. Смяхме се навремето, когато комунистите ни говореха колко наркомания, престъпност и разврат има в капиталистическите държави. Мислехме, че запада е само дънки, Кока - Кола, диско и големи заплати. Добре, че отвориха границите, за да видим, че всичко, което са ни казвали е вярно от първата до последната дума, че даже и по - лошо!

152

Анонимен

преди 1 година

Ако дадете картечница на мамуна, знаете ли каква веселба ще настане? Истинско екоравновесие.

151

Анонимен

преди 1 година

България като убийства процентно е една от най безопасните държави. Ние сме наравно с Австралия, Дания, Германия и др развити държави. Средно около 1убит човек на 100 000 годишно. Докато САЩ са в една група с Афганистан, Танзания, Йемен и др държави от третия свят. Средно 6-7 убити човека на 100 000 годишно.

150

Евреи

преди 1 година

евреите унищожават семейните и християнски ценности, промотират мултикултирализмът и секс между бяла жена и черен

149

Анонимен

преди 1 година

За предсказателите: Като не можете да пазарувате единственото спасение ще е да си идете на село за да не умеете от глад, което е за добро. Ето така ще се сбъднат думите на Стойна Преподобна: В бъдеще няма да има градове, а само чифлици

148

Анонимен

преди 1 година

ЛГБТ новите терористи. Но хората го отричат още.