31

Маке

преди 1 година

Тие два клуба беа обични провокации, секои реален човек го знае тоа. Македониа е европска независна држава и законите мора да се почитуваат. Ако некои смета поинаку, може да се жали во Стразбур.

30

Анонимен

преди 1 година

Бре много макета четат бг сайтове и коментират разпалено .Браво четете и се информирайте Не пипайте СМ сайтове всичко освен Трибуна мк е под сръбско влияние

29

Анонимен

преди 1 година

До 32 ..По рано от 10 години викаш нямало да влязат в ЕС Къв ЕС кви 5 лева бре маке ??Никой балканец няма да влезе в ЕС преди сърбия Няма логика !!! Такива *** държавици като СМ или Албания да влязат преди сърбите е абсурд!!А тези сърби преговарят вече 10 години И са още в самото начало Ако СМ въобще започне някога преговор ,те никога няма за завършат Като турските...Разширяване вече никой не иска Лъжат ги и не им казват честно .Макрон им каза къде ще членуват . Европейска заедница я нарече.

28

Маке от Благоевград

преди 1 година

българин - такова животно нема.

27

Анонимен

преди 1 година

Затворете границата, с това враждебно племе и ги оставете да се самоизадат отвътре.

26

Лойко

преди 1 година

Браво на Македониа.Така се натриват носовете на провокациите от България. Не спряхме с наглите си натрапвания на измислената си история. Ние може да се лъжем и заблуждаваме колкото си искаме,но Македониа си имна право на свой прочит на историята.Станахме за смях пред Европа.

25

Анонимен

преди 1 година

Абе те македонците си знаят, че по-рано от десет години няма да влязат в ЕС, ние сме тръгнали с вето да ги плашим. Те много добре знаят, че и да влязат и да не влязат все им е тая - живота им по-добър няма да стане! За справка виж България, член на ЕС!

24

Благоевград

преди 1 година

Македонската идентичност е като статуя от стиропор върху глинени нозе. Като тези от Скопие 2014. Смени ли посоката си вятъра и тя пада.

23

Истина

преди 1 година

Без значение от името на клуба, ако един клуб бъде затворен в западна България /ака Северна Македония/ да бъде замразено кандидат членството им в ЕС за следващите 5 години считано от деня на забраната! Трябва да има чисти и конкретни стъпки и онези да ги знаят какви са последствията от техните решение

22

Анонимен

преди 1 година

Кой uguoT именува клубовете с имена на фашисти? Ако искаме все още да имаме някакви отношения с държавата Северна Македония, незабавно се извиняваме, преименуваме си клубовете, gжeHgъp cocpocouga(ите) да се покажат по националната телевизия и заплюти публично за поредният си опит да пренаписват историята и да разпалват враждата между нашите два народа!

21

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за третополовите предатели, които вдигнаха ветото, но не и бельото си

20

Анонимен

преди 1 година

Некакви нас рани макета, дето не знаят какви са да се обясняват, бати смешката :)))

19

Анонимен

преди 1 година

Абе стига сте ни занимавали с тази бивша бг област Държавица без история и език.Без традиции в държавността. Някаква сбирщина изостанали в югославската действителност.Под сръбско влияние .В ЕС ще станат пълноправни членове Когато папата стане мюсюлманин. Ще става все по голяма мизерия .С Икономика почти нищо не могат да изкарат Пари от ЕС също няма. Албанците в държавицата ще ги глътнат и ще ги продадат на Китай .Което за тях е най добрия вариант

18

Анонимен

преди 1 година

Отдавна трябваше да приключим с макетата и да си задържим Беломорска Тракия.

17

Анонимен

преди 1 година

До Благоевград Ако те докопоам, нали знаеш, че нема да оживееш :)))

16

Анонимен

преди 1 година

Преименувайте го на попфолк културен клуб чалготека Кукубенд и няма да имате проблеми с властите.

15

Благоевград

преди 1 година

България да признае етническите македонци в Пиринска Македония и в цела България и да им даде Човешки права..От 1990 г.до днес България е осъдена 17 пъти в Съда в Страсбург за нарушаване Човешките права на етническите македонци и македонки в България.

14

Анонимен

преди 1 година

Макетата требва да разберат, ще ще им даваме контра без компромис :))) Ядосаш ли "татарите", винаги ще има последствия :))) Разбирам, че дълго са се учили да мразят българите, но ние не ви мразим, вие го правите :)))

13

Чук и Гек

преди 1 година

Прави са хората! Вие как искате да отстранявате паметници и подкрепяте Киев, който премахна всички окупаторски символи?! Суверинитет и независимост - славно минало, светло бъдеще!

12

АнонимеН

преди 1 година

ТАКА ЩЕ Е СЛЕД КАТО ГЕРБ, ПП-ДБ И ДПС ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ДА СМЕ ПОЛУЧИЛИ НИЩО ОТ ТЯХ ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА БЕШЕ ПОДПИСАНО ЕДНО СПОРАЗУМЕНИЕ КОЕТО ГАРАНТИРА ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ И АКО СЕ НАРУШИ КРАЙ ЗА ТЯХ!