41

Диана

преди 1 година

До Ти да видиш.. Да, и аз чух това предсказание на врачка, че Китай ще вземе много руски земи в Азия...Но вероятно е по-справедливо китайците да се разредят в Африка...не знам...Прави ми впечатление обаче, че никъде не се говори нищо за Монголия! Какво ли става там и как монголците ще пуснат Китай да ги прегази, не ми е много ясно...Това е просто малко вероятно...

40

Анонимен

преди 1 година

До Диана Ако изглеждаш като Габито, Монито или ония травестит Елисавета, нормално е да те отритват мъжете дианче :))))

39

Диана

преди 1 година

До До 33 -38 И все повече умни и красиви жени остават стари жени, защото не са много мъжете, интересуващи се от тях...Като си избират ***, натискащи се на мъжете, няма какво да се оплакват - това са искали, това са получили! Кучките гледат парите, а не мъжа! Въпреки, че полагат страшно много усилия, страшно много интриги и манипулации, жабите никога не може да бъдат лебеди...Не че жените нямаме своите вини, но по стръмните пътеки има най-малко кал..

38

Анонимен

преди 1 година

До 38Генчо от Пудрия е 1'65 санта висок, те затова повечето скумрии от предаването са по високи от него, да не говорим ако обуят токчета :)))

37

Анонимен

преди 1 година

И Китай цени много търговията с Путинландия, или поне докато продава суровини с 30% отстъпка. После? е историята познава всички възможни варианти на такъв вид сътрудничество и в никоя ситуация тия като Путин не са печеливши

36

Ти да видиш..

преди 1 година

За сега Китай заробва Русия икономически , после политически и на края физически.

35

Някой

преди 1 година

И какви споразумения достигнаха с Китай ? Ако Русия си построи газопровод до Китайската граница, Китай бил готов да им го купи на далеч по-ниска цена? И то , заплащане в ...юани? И какво ще ги прави Путин тези юани, не е ясно? Ама да не си помислите ,че това е някаква зависимост? Просто са "завистливи"!

34

Анонимен

преди 1 година

И ТО МНОГО ЗАВИСИМИ

33

Диана

преди 1 година

До Анонимен33 Не разбирам точно защо е тъжно да съм жена, но пързаляйки се по разсъжденията ти, предполагам, че става дума за кризата мъж-жена..Да,много мъже предпочитат самотата, защото вече не са много жените,готови да живеят живота на мъжа си, какъвто и да е той-жените откриха своите способности,разбирания и често не могат да се съгласят и да следват мъжкото мнение,което никак не се харесва на мъжете..Те все още смятат жената като помощен инструмент в живота си и тяхната правота ги подтиска

32

Реалист

преди 1 година

За какво са му на Китай ресурси, ако ги отрежат с от Щатския и Европейският пазар ? Ще изнася в Русия ли, където стокообмена им е към 3% от Китайската икономика? Или в Индия?

31

Анонимен

преди 1 година

От 2 години държавата се управлява от служебни кабинети чиновници назначени от Радев! За сегашните неволи не е виновен хан Аспарух! А Русия какъв пропаганден мит и какъв реален *** е е друга тема!

30

Анонимен

преди 1 година

До ДианаАко си жена действително е тъжно, но след "Ергенът", съм убеден, че все повече мъже искат да останат ергени :)))

29

Диана

преди 1 година

До 33 год. демокрация Искаш да кажеш с праха на БСПарската демокрация се надишахме..Унгария построи страната си отново с помощите на ЕС, ние я разрушихме с политиката на Преход на БСП! БСП и демокрация са две противоположни понятия - където е БСП там няма демокрация, а ние се правим, че разбираме всичко...

28

Анонимен

преди 1 година

Факта си е факт комрад Путин, зависими сте отвсякъде от Чайна, с това твое изявление си го признаваш :)))

27

Хахаха

преди 1 година

Изгодата е за двете страни: Русия има ресурси, ядрено другарче е, а Китай-добра икономика,голямо потребление,а най-важното е :общ враг.Врагът на моя враг,е мой приятел+икономически изгоди.

26

Диана

преди 1 година

До Реалност Не си прав! Не само американците са богати и не са американците тези, които имат интерес от бедност където и да било - бедността пречи на лансирането на технологични продукти, което намалява печалбите на САЩ...

25

33 год. демокрация

преди 1 година

Дишаме праха не само на руснаците....

24

Реалност

преди 1 година

Благодарение на Путин се спря хегемонията на Фащ. Не нормално една част американци да живеят охолно, да си правят пикника където пожелаят... а в същото време в Африка и не само да умират от глад!

23

До 25

преди 1 година

Е кат емигрират на тълпи, олио ли си носят в багажа?

22

Диана

преди 1 година

До За наше съжаление Защото БСП трябва да крадат...