29

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Не само корупция , а и корупционни схеми и практики на банки като ДСК , които се занимават с рекет и изнудване на най-бедните безработни и хората с нулеви доходи .

28

Анонимен

преди 1 година

За възрожденците тук ще кажа само да гледат господари на ефира и техните разкрития за Възраждане. После да не плачете като станете пак за смях на всичките ви познати

27

Анонимен

преди 1 година

Хайде след изборите широката колиция на ПП-ДБ и ГЕРБ-ДПС, която ще осигури стабилно правителство. С други думи това казва Ицо Мравояда накратко.

26

Анонимен

преди 1 година

До 27: Ще ни точат ако им позволяваме. Ако си кротуваме и нищо не правим значи си го заслужаваме.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако искате нафтата да стане пак 3.50 няма против гласувайте за тия)

24

Майна

преди 1 година

ДАНС НЕ ПРОВЕРИ НИТО ЕДИН ПОЛИТИК ЗА НЕСЪОТВЕТСТВИЕ МЕЖДУ ДЕКЛАРИРАНИ ДОХОДИ И ЗАКУПЕНИ ИМОТИ!!!! ТАКА ЧЕ - ДОТУК БЯХ.

23

Обективно

преди 1 година

Истината е, че всички Империи - както източните, така и западните, източват Всичко, което могат, от по- малките народи, основно чрез СИЛА И ЛЪЖИ. Обречене сме на изяждане! Въпросът сега е Кой точно да ни идяде, няма да е безболезнено в нито един случай!

22

Анонимен

преди 1 година

ристьо освен да гребе лодка, какво друго може да прави и до ден днешен не стана ясно откъде пари за апартамента с гараж, вероятно кола вътре, откъде са парите.

21

=

преди 1 година

А и на нос расте, от многото лъжи носът му е станал половин метър.

20

Гандио

преди 1 година

Тоя на ъкъл не расте, само на шкембе

19

Анонимен

преди 1 година

Христо, отрежете главата на корупцията в България!! Само вие можете! Не слушайте гнусофилите от днес!

18

Анонимен

преди 1 година

На всичко отгоре е ненормален.

17

мравояд глупав

преди 1 година

Ти да вземеш да млъкнеш в това НС или пак няма да има нормален кабинет.

16

Гошо

преди 1 година

Христо, като беше министър защо не го направи, а лижеше засните части на ББ? Изхода е: този който спечели изборите става мин. председател. Останалите лидери стават зам. На квотен принцип министри стават от всяка партия влязла в парламента, а заместници останалите партии. Така ще има контрол и отговорност.

15

за христо иванов и

преди 1 година

протежето костово ако все пак съдим по делата мавъра с право е наречен църен ваньо черни са нещата които сътвори за българия приватизация и пенсиона реформа старците ни още плачат христо иванов е достоен за наследството на мавъра безкруполен и нагъл комунист готов да ни хвърли в войната с русия не гласувайте за иванов защото ще получите костов

14

Анонимен

преди 1 година

Правителство и в новият парламент няма да има! Защо ли? Защото ще има отлив от партиите с Американска ориентация! Темата за Оръжието за Украйна,ще има последствия! Това " оръжие" се изпрати Въпреки Категоричният Отказ! И беше направено през главата на българина! Темата за Русия е " парлива тема" за много българи! Българина,в никакъв случай,няма да " отреже главата" на Русия! С " лекотата" с която го направиха ГЕРБ,ДБ и ПП!-:) Пак ще има изненади на тези избори!-:)

13

Анонимен

преди 1 година

Човека, чийто трудов стаж е преминал до момента само в политиката, НС, министерства и т.н., а от толкова години само за реформи приказва и нищо не е свършил до момента освен да дърдори пак се напъва да ни реформира. Та вие от ДБ ни реформирате, още откакто се наричахте реформаторски блок и крепихте Бойко на власт няколко мандата, като основен коалиционен партньор.

12

Анонимен

преди 1 година

никога няма да гласувам за тоя, по добре за Копейкин

11

МРАВОЯДА ИЧО

преди 1 година

Той каза ДА на България да вземе участие във войната срещу Русия и НЕ на приоритетите на България ! Забрави Росенец,Главния прокурор,Ромския терор и беднотията ни за сметтка на Евроатлантическите ценности! ТАКА ЧЕ БЪЛГАРИ,АКО ИСКАТЕ ДА ПАДАТ РУСКИ БОМБИ В СОФИЯ,ДА БЪДЕМ ВАСАЛИ НА САЩ изберете Мравояда Иванов и Киро Простото! Помислете,дали си заслужава дори ако ненавиждате Путин,да си загубите дома и семейството!,МИСЛЕТЕ!!!

10

Анонимен

преди 1 година

И каква всъщност е хипотезата? Събират се, решават да правят конституционни промени, а те пък стават само с Велико народно събрание, което значи "кратък хоризонт" /любима фраза в тез нови времена/ най-много до лятната ваканция. Мръдват "този камък - конституционните промени", после "пей сърце" и "ще видим", избори 2 на 3 в едно, "...и така, до края на света" /както се пее в песента/.