145

DELI

преди 15 години

Преди го казах, но пак ще повторя, ако съдът постанови ефективна присъда, това ще е само, за да замаже очите на хората: "Ето виждате ли колко е справедлива съдебната ни система!!!" Това е тъпо и лицемерно. Защото всички останали убийци по пътищата са си на свобода и не е вярно това че за обикновения човек няма прошка, а видите ли понеже Стависки е известен го жалят. Точно обратното е, всички обикновени хора, които не са в медийното полезрение са си свободни. Не съм съгласна че Максим трябва да стане живото доказателство на "ефективната ни правосъдна система" ... Благодарим, но такива фалшиви доказателства не ни трябват. !!!!!!!!! Когато се оправи по някакъв начин тази неефективна система- нека го вкарат в затвора, но заедно с всички други "убийци" в цяла България.

144

преди 15 години

Тоя спор за "мъже vs жени" няма да го подхващам щото е воден много пъти, но не смяташ ли че е твърде плоско и ограничено да се изказваш така по въпроса за жените шофьори. На мъже, които мислят така мога само да кажа "комплексари". Айде карай си колата и си мисли, че си голям майстор на пътя и дано да не ти се случва нещастие, защото мъж или жена, добър или лош шофьор, никой не е защитен....

143

преди 15 години

АМИ ДРУГИТЕ УБИЙЦИ НЕЗНАЙНИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА? АМИ ДРУГИТЕ ТЕЖКО ПОСТРАДАЛИ В КАТАСТРОФИТЕ? ДА НЕ БИ ДА Е САМО СТАВИЙСКИ, МАНУЕЛА ? А РАЗХОДЕТЕ СЕ ИЗ БОЛНИЦИ, ГОРКИТЕ ХОРА, ДА НЕ БИ ДА ИМАТ СМЕТКИ ,ОТВОРЕНИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА, ДА НЕ БИ ДА СА ГИ ИЗПРАТИЛИ НЯКЪДЕ В ЧУЖБИНА НА ЛЕЧЕНИЕ ,СЪС СКАПАНИТЕ ЗАСТРАХОВКИ ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ ...Е ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪЖДА, ИМА ЛИ СИГУРНА ЗА ВСИЧКИТЕ НИ ФОРМА В ФИНАНСОВО ОТНОШЕНИЕ , АКО НИ СЕ СЛУЧИ ПОДОБНО НЕЩО /НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ!/. ЗАЩОТО САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ КОЛКО ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ СА СТАНАЛИ.УЖАС!

142

Психиатър

преди 15 години

Много ме радват тия ухилени пациенти, които тичат насам-натам и желаят щестие и късмет на всички.

141

ИНВИЗИБЪЛ

преди 15 години

Съд за този *** Максим. Интересно ми е да науча, как в Брюксел, приемат условната присъда за човек убил момче и осакатил момиче. Какъвто и да е той.

140

преди 15 години

mrasni ubiici - Gospod 6te vi nakaje za naglostt vi

139

Б.Димитрова

преди 15 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА АМОРАЛНИ СЪЩЕСТВА, КАТО ТЕЗИ МАКСИМ И АЛБЕНА - НАИСТИНА ПРОСТО НЕ РАЗБИРАМ - ДА УБИЕШ ЧОВЕК И ДА СЕ ДЪРЖИШ ВСЕ СИ НАСТЪПИЛ НЯКАКВА МРАВКА - НЕ ЗНАЯ ...

138

Андрей

преди 15 години

аз съм се разкарал бе, драги ми тъпчо, при това още преди 10 години, мъчно ми е все пак за приятелите който останаха, за такива *** и комунистически протежета като теб, никак не ми е мъчно, обаче

137

sisi

преди 15 години

Само дето трагедията за родителите на загиналото момче все още продължава, за момичето в кома също. :((((((

136

преди 15 години

Сватба след трагедия?Трагедията за едно момиче все още продължава.............

135

мм

преди 15 години

Неуважаеми Андрейчо, какво търсиш в "скапаната" България? Драйфа ми се от такива лигльовци, дето само се оплакват. Направи нещо за Родината си, или се разкарвай и недей само да блякаш по форумите.

134

преди 15 години

Албена е БЪЛГАРКА,която добре си е направила сметката!

133

Андрей

преди 15 години

СМЪРТ ЗА УБИЕЦА ! - май на доста хора, медийната кампания срещу Горсов, ръководена лично от PR щаба на Гоце (та нали световните шампиони са президентски любимци), е успяла да размъти мозъците - НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЯ СКАПАНА БЪЛГАРИЯ И ОТ ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ - вече съм повече от сигурен

132

преди 15 години

не мога да разбера защо разсъждавате толкова посредствено.На мен ми се иска да бъда изнесена информация за инцидентите на този участък от пътя- това е много коварен път и дори на изряден шофьор може да се случи. Виновен е че е пил, но дали щеше да го избегне ако не беше. Eдин Господ знае... или е съдба- но живота не е приказка с хубав край- едва ли ще живеят щасливо до края на живота си, но това не го решаваме ние и недейте много да съдите, защото никой не знае какво го чака.

131

Луд Гидия

преди 15 години

Пак прочетох коментарите и останах доволен: защитниците на Максим убиецът-световен шампион по кънки останаха единици. Но всички - и защитници, и противници са забравили най-важното: Максим беше рекламно лице на кампанията "Не шофирай пиян". След като ни прикани от екрана на телевизията да не караме пияни, той "върза кънките", качи се на джипа и уби двама млади пред прага на живота. Албена защо вярва на такъв лъжец? Жалко за нея, защото ще се водят ден до пладне.

130

Куку-Руку

преди 15 години

"127. - 09:43 - . . . . . . .От: DELIАко бяхме нормална държава казвате, щеше да гние в затвора... Е да, ама не- България отдавна не е сред нормалните държави и всеки ден се случват такива инциденти, които отнемат живота на много хора, но причинилите тези инциденти са си на свобода, необезпокоявани от никого.... Защо пък Стависки трябва да е изключение?????? Защото е публична личност и тази драма се следи от целия народ ли??? И какво ще покажат съдиите, ако го осъдят на ефективна присъда? Че съществува справедливост ли? Според мен не, защото една птичка пролет не прави, дори и ако той влезе в затвора, много други като него остават на свобода. Какъв е смисълът тогава, той да е изкупителната жертва, за да се покаже че българското правосъдие е ефективно? Ако ще осъждат него , нека първо да се огледат и да направят нещо с всички други причинители на катастрофи, които са на свобода.... Мой съсед причини катастрофа, в която загинаха 3-*** души и един е в кома вече 22 месеца. А човека вече се ожени, и дете има, и се държи все едно нищо не се е случило. А и той не е единствения. Нека първо съдът обърне внимание на всички такива случаи, а тогава да се съди и Стависки. А не да се правят на много достойни, понеже осъдили един "убиец". АМИ ДРУГИТЕ УБИЙЦИ??"

129

Anonimen

преди 15 години

ще върне ли загиналите при катастрофата. Аз също съм за ефективна присъда, но каква ще бъде ползата от нея. Ежедневно ненормални шофьори застрашават живота на хората около себе си. И не биват наказвани. Трябва стройна система от наказания, която да се спазва.Колкото до сватбата - мисля, че това ще е едно по-добро начало за Албена и Максим. Те си знаят какво им е.

128

ssssssssssss

преди 15 години

4udq se na tozi sudiq, koito mu dade 2g i 6m uslovno kak spi spokoen tozi 4ovek. az ne bih

127

DELI

преди 15 години

Ако бяхме нормална държава казвате, щеше да гние в затвора... Е да, ама не- България отдавна не е сред нормалните държави и всеки ден се случват такива инциденти, които отнемат живота на много хора, но причинилите тези инциденти са си на свобода, необезпокоявани от никого.... Защо пък Стависки трябва да е изключение?????? Защото е публична личност и тази драма се следи от целия народ ли??? И какво ще покажат съдиите, ако го осъдят на ефективна присъда? Че съществува справедливост ли? Според мен не, защото една птичка пролет не прави, дори и ако той влезе в затвора, много други като него остават на свобода. Какъв е смисълът тогава, той да е изкупителната жертва, за да се покаже че българското правосъдие е ефективно? Ако ще осъждат него , нека първо да се огледат и да направят нещо с всички други причинители на катастрофи, които са на свобода.... Мой съсед причини катастрофа, в която загинаха 3-*** души и един е в кома вече 22 месеца. А човека вече се ожени, и дете има, и се държи все едно нищо не се е случило. А и той не е единствения. Нека първо съдът обърне внимание на всички такива случаи, а тогава да се съди и Стависки. А не да се правят на много достойни, понеже осъдили един "убиец". АМИ ДРУГИТЕ УБИЙЦИ??

126

преди 15 години

Този човек -Стависки уби момче в катастрофа, чиято майка беше дошла от чужбина за сватбата на сина си, а присъства на погребението му, Мануела още се бори за живота, а г-н Стависки е на свобода и решил за разнообразие да се ожени, ако бяхме нормална държава вече да гниеше в затвора, не мога да повярвам какво се случва и как всички си затварят очите все едно нищо не се е случило. Да пази Бог от такива инциденти, защото иначе никой не може да помогне, защо в България всичко е така кошмарно ???