252

Анонимен

преди 1 година

Това е ясно от самото начало. Тия се сетиха след една година, кой знае колко народ получава заплати.

251

Анонимен

преди 1 година

Ареее уе, верно ли? Добре че ООН ни каза, ние не се сещахме.

250

Анонимен

преди 1 година

Бог си знае работата ! Диктатори и бандити ще си получат заслуженото !

249

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Украинските политически телеграм канали пишат, че "тежките боеве за Бахмут продължават, врагът (т.е. Въоръжените сили на РФ) използва оперативното обкръжение и стиска клещите вътре в града, опитвайки се да обкръжи украинските войски в центъра. След като Сирски отложи контранастъплението на въоръжените сили на Украйна за средата на април, в Бахмут бяха прехвърлени военни специални части, чиято задача е да държат града в продължение на две седмици."

248

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Това не са екзекуции на военопленници, това е специална аграрна операция по наторяване с инвазивни видове руски затворници.

247

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Диктатори и бандити ще си получат заслуженото !

246

Анонимен

преди 1 година

Като съпоставим снимките и поведенията на Грета и Киро само Асън липсва за да направят една парапетна пирамира

245

НормалКретаКлозетсон

преди 1 година

НЕЖИВОТ за Семейството нба Зеленски. В която и държава да се скрият да гледат дорде са живи как Украина след пеисъединяването към бащината си територия ще просперира и процъвтява. Това един по един ще ги принуди да скачат от последни етащи, реки с крокодили и да кемпуват в страната на хиените. Бай дъ уей, онова укуриго, шведската шизофреничка Крета Клозетсон какво каза на лезбетата за обеднения уран? А? Аха ясно чулае оБединенКуран. Плачефътъци да я клюцат поклторо

244

Анонимен

преди 1 година

До *** за русофилитеTAPANAR 14 GODINI UKRITE IZBIVAT RUSNACI VYRVI PO DQVOLITE

243

FAKT

преди 1 година

A DOBYR DEN VIE KVO ISKATE VOINA BEZ UBIISTVA I NASILIQ IMA LI NQMA BORETE SE ZA MIR DRAGI TROTINETKADJII I TIKTOKADJII

242

Грешката е моя

преди 1 година

До КОГА УКРО ИЗRОДИТЕ, извинявай изречението ти почва от линията със заглавието. Да присъединявам се : Кога убийците ще бъдат изгорени също в Провсъюзен дом?

241

грешка или кво?

преди 1 година

До КОГА УКРО ***, ирония или кофти синтаксис. Поставил си въпрос дали изгорените ще бъдат дадени на съд . . . за кво че изгоряли докато се крили от разстрела? дано си направил емоционална печатно граматическа грешка. За подигравка с паметта на загинали хора си има търсачи на обидчиците още от време оно и в Прерията и в Павликени. Ако не си. Мо;я за извинение.

240

Анонимен

преди 1 година

В тази война, както и във всички предишни, ще победят математиката и икономиката. Всякакви други напъни било за свобода или историческа справедливост не са лишени от съдържание, но не определят дневния ред. Преди година Урсула казваше, че руската икономика е на парцали, а Борел съветваше да потърпим малко. Очевидно, тези, които ни водят не разбират от математика, още по-малко от икономика. Лошо!

239

Елена с ново чанте

преди 1 година

Праведните да идат при 250 000 зачернрни укрински семейства,да на хората които загубиха бащите си,братятат си, синовете си,внуците си,съпрузите си,приятелите си, просто мъжете наУкраина.Отделно на хилядите семейства загубили децата си и майките си.В сърцата и главите на над 500 000украински хора врят мъката,трагедията, болката и усещането за подлост,коварност и предателство на ЗеленскиСо.Даже на Запад им е ясно че този мошенник ги изигра.Вижте им икономиката съсипани бизнеси, инфлация и болести

238

Анонимен

преди 1 година

до Бонго: Това не е военно престъпление поради една много проста причина - военно престъпление е това, което САЩ кажат, а САЩ не смятат, че това е военно престъпление, значи не е. Впрочем тази история беше толкова нагла и показателна, че си заслужава да се спомене набързо. Дори Dailymail открито си писа за това, заглавието беше "Ловим ги и ги разстрелваме като ***". Който не вярва, да напише в търсачка "We're hunting them down and shooting them like pigs", статията е от 05.10.22.

237

Бонго

преди 1 година

На моя позната брат и живее в Харков и разказва как украински военни след като си върнаха територии в Харковска област са разстрелвали цели семейства местни хора, дори имаше и клипове от такива разстрели. Та въпроса ми е това военно престъпление ли е или не?

236

Вън

преди 1 година

окраинците!

235

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че някакви са се размечтали, че наистина ще излезе истината. Нищо подобно, всичко е политика. Четете докладите на RAND. 80% от техните препоръки биват слeдвани от американското правителство. В последния си доклад препоръчаха на САЩ да излязат от войната, защото плановете за икономически колапс на РФ се провалиха. Така че САЩ не печелят вече нищо от войната, дори напротив. Но директно и бързо излизане не е добре (и според RAND), затова разни организации започнаха да подготвят почвата.

234

Чапо

преди 1 година

Санкции за ООН

233

пуйката на Холмс

преди 1 година

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!