15

Анонимен

преди 1 година

Разни, дето само клюките са чели за Лили Иванова седнали да и правят сметка на цената на билетите за концерта. Като стигнете нейното ниво, тогава ще давате акъли много ли е, малко ли е. Както е преценила певицата, така ще бъде. А вас никой не ви кара с пищов в гърба да ходите на концертите и. Отдолу нагоре я гледате, ама оценки раздавате. тя отдавна е оценена.

14

Анонимен

преди 1 година

На Deep Purple билетите бяха по-евтини. Хахахахаха

13

Дедо

преди 1 година

Все се чудя ,защо са и толкова пари на тази жена и откъде идва стремежа и да ги трупа, на нейната преклонна възраст . Няма деца,няма мъж, освен да ги събира за някакво грандиозно дарение може би.

12

Анонимен

преди 1 година

Никога, ама никога няма да дам тия пари за билет.

11

Морфов

преди 1 година

Ще мина да драсна един ред хо-хо-хо

10

ПроСоТо

преди 1 година

нормално!...Много хора са склонни да хвърлят пари само за да разгледат някоя вкаменелост от миналото..А ако археологическия артефакт може да "пее",разбирай "ВИКА",тогава носталгията по миналото е трудно преодолима..

9

Анонимен

преди 1 година

Нормално. То Кичрчо и кокорчо ли да броиме за читави? За нищо не стават.

8

Хмм...

преди 1 година

За бабето на 90 и кусур години и 5 лева не давам! Времето и мина, да се спре и да си гледа старините, ама пуста алчност и ненаситност.

7

Нека

преди 1 година

Нека са скъпи! Така се прави!

6

Име

преди 1 година

Как така не сте публикували как Мара забравената певачка се опитва отново да блесне и някой да си спомни занея, че поредния балък... ъъъ мъж де я "пребил" от бой. То и да е вярно, все ще е късно за такава празноглава меркантилна повлекана де.

5

Мария

преди 1 година

Пари да ми дават няма да я гледам. С тази стойка на пикаеща крава и плейбек. Хайде да се спре. Не че 500 лева са нещо, но няма да ги дам.

4

Щерю

преди 1 година

Ненормално високи цени...

3

Анонимен

преди 1 година

Велика е! Но аудио записа ще си го слушам у дома. За к.в.о да давам пари!!!

2

Мда

преди 1 година

Може би последното турне на примата на българската естрада !300 лева за доста хора е вечеря в лъскав софийски ресторант , така че не виждам драма.Не е концерт на Слави Трифонов на стадиона пред 50 000 души.Тук 200-300 души могат да платят по 100-200-300 лева без проблем.

1

Анонимен

преди 1 година

Е-е-е, да отидеш да видиш динозавъp да ти пее на живо в НДК е голяма атракция, не може да го сравнявате това с някакъв си Джон Малкович, естествено че за концерта на динозавъpa ще по-скъпи билетите :)